VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 490
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 675
Днес ми попадна това видео и ми се прииска да видя подобно с конфигурации Лили и Ути и Миглена и Ирина  Laughing
https://m.youtube.com/watch?v=tU8TDGk6QSM

Колкото до финалът... винаги могат да се оправдаят с това, че феновете не гласуват достатъчно и затова Миглена не е спечелила. А, дори и да спечели "интелектуалците" ще вдигнат вой за това как всички зрители сме долни чалгари от други планети, така че самата победа като последен напуснал не е толкова важна. То се вижда достатъчно ясно с коментарите и симпатиите на хората.
А, това с обърканите номера на Христо и Емануела е голям гаф. За два часа нейните фенове може стабилно да са го подкрепили.

# 3 676
След снощната изключително злобна и грозна изцепка на Мигленчето се учудвам, че все още е харесвана.....     Thinking
Адски гнусно и долно беше поведението й в изповедалнята "Аз пък искам червен хайвер, ама истински, от есетра.Другите?Да мрат от глад."....
Просташко, ниЗко ниво, селско и напълно в стил "селска пръчка".

Да, ако победата е за Миглена, това още веднъж доказва колко скотски живее българина и как "битието определя съзнанието".
Жалко.

# 3 677
Точно влизах за да се учудя на продължаващото в темата обожание на Емануела и Миглена.
Love! го е казала добре.

# 3 678
  • София
След снощната изключително злобна и грозна изцепка на Мигленчето се учудвам, че все още е харесвана.....     Thinking
Адски гнусно и долно беше поведението й в изповедалнята "Аз пък искам червен хайвер, ама истински, от есетра.Другите?Да мрат от глад."....

Да, ако победата е за Миглена, това още веднъж доказва колко скотски живее българина и как "битието определя съзнанието".
Жалко.

Просто им го върна.Другите през цялото време се налагаха.И то много ясно се виждаше,че не беше сериозно, а си играят.Злобна изцепка?Само защото сбърка цвета на хайвера?Когато си избраха да им върнат най-важното :  цигарите и алкохола, на Миглена какво върнаха, като не пие и не пуши? Нищо, но тогава никой не я защити?Миглена знае да чака и да улучва момента, точния момент.

# 3 679
Аз пък на вас се учудвам Rolling Eyes

Останаха предостатъчно пари за нормален бюджет...кой ще умре от глад, не ви разбрах? newsm78

# 3 680
Аз не мисля, че щяха да оставят някого гладен, имаха достатъчно голям бюджет от порядъка на над 600 лв.
Възприех го като шегаджийско отмъщение за това, че когато нямаха нищо, избраха алкохол и цигари, които Миглена не консумира.

# 3 681
Аз не мисля, че щяха да оставят някого гладен, имаха достатъчно голям бюджет от порядъка на над 600 лв.
Възприех го като шегаджийско отмъщение за това, че когато нямаха нищо, избраха алкохал и цигари, които Миглена не консумира.

Точно Peace

Когато умните си гласуваха алкохол и цигари, дали Миглена е пила шампанско ? Когато същите тези се разположиха демонстративно на масата, оставяйки поп фолка отстрани като мръсни котета да гледат, дали беше възвишено и достойно за уважение?

# 3 682
Ох, убихте ме от смях снощи с "любовната сага" между Михов и Рени. Crazy

Спомняте ли си, когато даваха снощи видеото за Рени дадоха кадри как казва на Роро - "Аз съм от онези.. скритите (лимонки).? Все си мисля, че не може да си се родил такъв карък и другите все да те цакат и да са ти виновни, а тя, Рени, вечно ощетена, неоценена, обидена.. Thinking Беше се разсърдила на Надя, че я мисли за "тъпа" и й се беше заобяснявала в изповедалнята "как 'тъп' човек би постигнал това, което тя е постигнала".
Ами, Рени, как 'умен' човек ще се остави вечно да го лъжат, да го "цакат" и подценяват?! ooooh!
Така, де, не ми се вярва тя да е напълно невинна за драмите, които разказа. Може би единствено в нейните очи. Ами действителността?

# 3 683
  • Испания
"Аз съм от онези.. скритите (лимонки).

Нито скрита, нито лимонка. Простотията ѝ я видяхме. И как да не се види, като крещи във всяка нейна дума. Лимонка не, дини и снощи наполовина навън, направо щяха да изхвръкнат.  Simple Smile

# 3 684
И аз смятам , че Миглена направо страхотен подбор от продукти за щедрия бюджет, в това чисто и кило сьомга. Любопитно ми е дали ще опита хайвера изобщо. Тя нарочно си измисли възможно най-луксозен хранителен продукт, всичко беше игра на човек , който стои над битовизмите , а не, резултат на липси. Класна жена е тя , каквото и да се опитват да противопоставят. Бледнеят ,бледнеят завистниците.
Е , ако беше Ути , или Ирина , сигурно щяха да набримчат лакомо торби с ориз , боб и наръч праз за "изхранване" Mr. Green

# 3 685
  • Испания
И аз смятам , че Миглена направо страхотен подбор от продукти за щедрия бюджет, в това чисто и кило сьомга. Любопитно ми е дали ще опита хайвера изобщо. Тя нарочно си измисли възможно най-луксозен хранителен продукт, всичко беше игра на човек , който стои над битовизмите , а не, резултат на липси. Класна жена е тя , каквото и да се опитват да противопоставят. Бледнеят ,бледнеят завистниците.
Е , ако беше Ути , или Ирина , сигурно щяха да набримчат лакомо торби с ориз , боб и наръч праз за "изхранване" Mr. Green

И бутилки, бутилки...

# 3 686
Аз пък на вас се учудвам Rolling Eyes

Останаха предостатъчно пари за нормален бюджет...кой ще умре от глад, не ви разбрах? newsm78
В случая е важно не дали има пари или не, а самото отношение...."Сега АЗ съм на върха, паднахте ми в ръчичките, що да не ви "настъпя" както аз си знам....!".И го направи именно с "отношение":"Вие сте гадни, долни, прости, елементарни, аз пък ще ям хайвер, На Ви!".
Та, поведението й е в стил "селска пръчка", а не дали реално някой би гладувал или не.
Ако Ирина си беше позволила подобно отношение, със сигурност бихте я разпнали на кръста ....
Но щом е Миглена ..."Оо, ами тя просто се шегуваше!".
Лошото е, че при нея винаги е:"Дай да се пошегуваме, че да си кажем истината!".

Както и да е.
Всеки има правото да харесва когото иска.
То така или иначе няма достоен да спечели този ВБ.
Всички са един дол дренки....

# 3 687

Жалко.

Това беше шега разбира се,но набедените за интелектуалци не се шегуваха ,когато си ядоха подаръците от брадъра ,без да повикат другата група,да споделят храната.А сега една лигава шега ви възмущава.Що за хора сте не мога да разбера

# 3 688
Що за хора сте не мога да разбера
Ти пък! Верно ли не можеш да разбереш? Същите като "интелектуалците" - иринита, утита, е такива! Sick

# 3 689
Че дори и да е било отмъщение( в което не вярвам), колко пъти Ирина и компания пренебрегнаха Миглена, Емануела и другите? newsm78 Кога се съобразиха с тях? Никога. Тогава какво очакват?  newsm78 Напротив Миглена искаше да ги иронизира тях, когато предпочетоха алкохола и цигарите, без да помислят за другите. А иначе е ясно, че гладни няма да останат.

Общи условия

Активация на акаунт