VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 468
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 720
  • Испания
Говоооори Бай Брадър. Моля всичкитИ стринки Иринки и Мигльенки в темата да сА помирят. ИначИ ще ви пратА бат Вальо да вА изплющи Joy Joy Joy

newsm43 Само това не.  newsm43

защо да дразни другия отбор излишно, ако има здраво самочувствие също не виждам причина да им се дразни толкова.

Просто ги провокира с техните камъни по тяхната глава.  Peace

# 3 721
А Лилето вчера как потриваше ръчички smile3508, че ще намаже и тя гъши дроб, хайвер и октопод, ей не наяде се тази жена...

# 3 722
Скрит текст:
Говоооори Бай Брадър. Моля всичкитИ стринки Иринки и Мигльенки в темата да сА помирят. ИначИ ще ви пратА бат Вальо да вА изплющи Joy Joy Joy

newsm43 Само това не.  newsm43

защо да дразни другия отбор излишно, ако има здраво самочувствие също не виждам причина да им се дразни толкова.

Просто ги провокира с техните камъни по тяхната глава.  Peace

Това го разбрах, но не ми хареса.   Peace Hug

# 3 723
Хора разбрах нещо в полуфиналът на вип брадър 2016 ще изгонят още 4 за да може финалистите да станат 5 така ще изпратете 6 на 17701 за Миглена Ангелова за да не изхвърчи тя в понеделник.

# 3 724
  • Тра-ла-ла
Ей, я, Лилито Laughing

# 3 725
  • Испания
Ооооооооооо, Златинке!  bouquet

Naughty Naughty Naughty Матрьошката е много сладка. Нищо общо с кака ти.  Crossing Arms

# 3 726
Хора разбрах нещо в полуфиналът на вип брадър 2016 ще изгонят още 4 за да може финалистите да станат 5 така ще изпратете 6 на 17701 за Миглена Ангелова за да не изхвърчи тя в понеделник.
Двама гонят в понеделник, но в сряда вероятно ще изгонят още двама, не вярвам да оставят 7 души на финал.

# 3 727
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Ама точно така изглежда  Joy

# 3 728
А Лилето вчера как потриваше ръчички smile3508, че ще намаже и тя гъши дроб, хайвер и октопод, ей не наяде се тази жена...
Потриваше преди да получи директивата свише, че трябва да се тръшка и възмущава със злобарите "интелектуалци".
Стига, бе хора Mr. Green, та Миглена и Емануела изписаха цял ферман с продукти. Голяма работа, че са си поръчали кило гъши дроб, хайвер и шампанско за собствена (а и на останалите) глезотия. Та нали това им беше наградата. От близо 700 лв какво са 200-300, похарчени за няколко скъпи продукти! Нали им оставаха поне 400 лв. за последните 4-5 дни и общо 7-9 човека. Та те 15 човека караха и с по 200 лв. (уж) някои седмици, сега това малко им се видя newsm78
Всъщност вътре Боби нещо се обърка. Не знам какъв бизнесмен е, но нещо със сметките не го бива много-много. После и Рени се сетИ, че трябва да се докарва пред онези отвън... А за тях просто вече не ми се говори. Вярно много е злобна тази Ирина. Опасно женище е наистина! По-добре мечка да срещнеш в гората от това нещо.
Надя и тя злобара от класа се оказа. Добре, че излезе най-после.
Интересно ми е обаче другата седмица дали и кой ще яде от "онези" продукти? Дали Ирина ще разреши на пажовете си да ядат от тях.

Най-добър момент в снощния епизод беше мълчанието след признанието на Боби, че наистина е милионер. Космическа тишина Joy

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 15:40 от птица

# 3 729
  • España

Най-добър момент в снощния епизод беше мълчанието след признанието на Боби, че наистина е милионер. Космическа тишина Joy
Е та космическа каква да е......нали там всички са от различни планети.....да не кажа галактики...между тях сал един Космос !  Wink
Верно ,някои са от "Планетата на маймуните" ,но едва ли го осъзнават .....Ах...за малко да забравя....Ема Е , а Рени ВЕЧЕ НЕ от една друга Планета , със седалище - Димитровград !

# 3 730
  • София
И Ренката ведна се обади,че Борислав не бил казал нищо и не знаят нищо за него.То момчето ми изглжда притеснително и тъкмо се отпусна там каза нещо на масата като бяха и ИринИто веднага го нападна,че бил страничен наблюдател,направо го разкъса.Естествено нещо в изказването му не и изнесе и веднага знае как да отговори.Как искат да каже нещо след това?!А той изобщо нямаше предвид,че е страничен наблюдател в самия формат,а че ситуацията погледната отстрани.Тя Ирини как иска да я гледа?Отвътре може би Crossing Arms

# 3 731
  • София

Е та космическа каква да е......нали там всички са от различни планети.....да не кажа галактики...между тях сал един Космос !  Wink
Верно ,някои са от "Планетата на маймуните" ,но едва ли го осъзнават .....Ах...за малко да забравя....Ема Е , а Рени ВЕЧЕ НЕ от една друга Планета , със седалище - Димитровград !
hahaha hahaha hahaha

# 3 732
  • Варна
А той Боби милия беше толкова горд с това че е МиЛиОнЕрЧе...
😂

# 3 733

Стига, бе хора Mr. Green, та Миглена и Емануела изписаха цял ферман с продукти. Голяма работа, че са си поръчали кило гъши дроб, хайвер и шампанско за собствена (а и на останалите) глезотия. Та нали това им беше наградата. От близо 700 лв какво са 200-300, похарчени за няколко скъпи продукти! Нали им оставаха поне 400 лв. за последните 4-5 дни и общо 7-9 човека. Та те караха и с по 200 лв (уж) някои седмици, сега това малко им се видя newsm78
Всъщност вътре Боби нещо се обърка. Не знам какъв бизнесмен е, но нещо със сметките не го бива много-много.

Най-добър момент в снощния епизод беше мълчанието след признанието на Боби, че наистина е милионер. Космическа тишина :35:
Не е проблем, че са решили да се поглезят, имаха награда. Проблемът е, че на Миглена  се отдаде възможност да ги подразни отново, любимото й занимание в къщата. Тя дори не знаеше, че другите гледат. И наистина беше решила да им натрие носовете. Попречи й Боби, после се включиха Деси и Рени. Въобще това, което видяхме в изповедалнята беше само част от разговора. Затова и Боби после реши да продължи разговора отвън и да й каже, че не постъпва правилно.
А за момента с признанието на Боби за милионите му аз още снощи написах, че това беше нарочно - сега ББ очаква да се включат златотърсачите и да ги разобличи. Надява се Емануела да клъвне въдицата, но аз мисля че тя поне в къщата няма да направи грешен ход. Ако е хитра, разбира се.

# 3 734
  • Тра-ла-ла
Ооооооооооо, Златинке!  bouquet

Naughty Naughty Naughty Матрьошката е много сладка. Нищо общо с кака ти.  Crossing Arms
Това е невеляшка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт