VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 549
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 705
Не е важно кого е настъпила, а че ИМЕННО ТЯ го направи.
Нали уж не й дремеше за тях, нали беше над нещата?Защо все пак падна толкова ниЗко?
Един широкоскроен човек, който е над нещата, над дреболиите и битовизмите, щеше просто да постъпи достойно.
Човек, който си отмъщава по такъв долен и циничен начин, е всичко друго, но не и широкоскроен, умен, интелигентен и забавен.

Не влязох да споря....просто останах изумена, че след снощното фиаско тя все още има поддръжници.....
Хубав ден!     Grinning

[/quote]

Не зная как ще ми излезе коментара , но това , което съм оцветила в червено и тъмночервено, аз намирам за създаване на компромат. И аз не съм влязла да споря, всеки има право на мнение , но изопачаването на ситуация с цел създаване на грешна представа , наричам компромат. Поздрави.

# 3 706
Скрит текст:
Аз пък на вас се учудвам Rolling Eyes

Останаха предостатъчно пари за нормален бюджет...кой ще умре от глад, не ви разбрах? newsm78
В случая е важно не дали има пари или не, а самото отношение...."Сега АЗ съм на върха, паднахте ми в ръчичките, що да не ви "настъпя" както аз си знам....!".И го направи именно с "отношение":"Вие сте гадни, долни, прости, елементарни, аз пък ще ям хайвер, На Ви!".
Та, поведението й е в стил "селска пръчка", а не дали реално някой би гладувал или не.
Ако Ирина си беше позволила подобно отношение, със сигурност бихте я разпнали на кръста ....
Но щом е Миглена ..."Оо, ами тя просто се шегуваше!".
Лошото е, че при нея винаги е:"Дай да се пошегуваме, че да си кажем истината!".
Защо гледаш толкова едностранно?Защо едните да могат за се заяждат, подиграват, шегуват,налагат, но като го направи Миглена същото е злобно и отмъстително?
Извинявай, сега видях въпроса ти.
Кой гледа едностранно?    Laughing
Аз не одобрявам подобно поведение у никого.Неведнъж писах, че никой не ми е фен, за мен няма достоен да спечели.
Обаче, защо когато "интелигентите" се заяждат, подиграват, шегуват, налагат, ги оплювате тотално, а когато Миглена го направи, вече не е злобно и отмъстително, а тя "просто имаше право и се възползва"?    Mr. Green
Аз виждам двоен стандарт от ваша страна:На Миглена всичко й се прощава, на Ирина и сие същото поведение е повод за "разпни ги".   

# 3 707
  • Тра-ла-ла

Не е важно кого е настъпила, а че ИМЕННО ТЯ го направи.
Нали уж не й дремеше за тях, нали беше над нещата?Защо все пак падна толкова ниЗко?
Един широкоскроен човек, който е над нещата, над дреболиите и битовизмите, щеше просто да постъпи достойно.
Човек, който си отмъщава по такъв долен и циничен начин, е всичко друго, но не и широкоскроен, умен, интелигентен и забавен.
Другият вариант беше да каже благородно "Ние се отказваме от наградата, защото мислим и обичаме всички съквартиранти. За това ще поръчаме цигари, пиячка и хляб." Което пък звучи още по-зле, пораженческо и нереално. Много добре си постъпи Миглена. Гледа им сеира цял сезон и при първа възможност с малко усилия им сваля маските. Тя пак си е над нещата и й дреме на хайвера. Просто не може човек винаги да се прави, че не забелязва и не му пука. Някои хора трябва да бъдат поставяни на мястото им, за да не ти се качват на главата. Това е висш пилотаж сравнен с ежесекундните намиланания, клюки и интриги на "интелигенцията" в къщата.

# 3 708
  • Испания
Неведнъж писах, че никой не ми е фен

И аз така мисля.  smile3521  Wink

# 3 709
Другият вариант беше да каже благородно "Ние се отказваме от наградата, защото мислим и обичаме всички съквартиранти. За това ще поръчаме цигари, пиячка и хляб." Което пък звучи още по-зле, пораженческо и нереално.
О, това много ми хареса. Никакъв октопод, никакъв хайвер! Една каса шампанско Dom Perignon и няколко бутилки уиски (ако останат пари). Толкова! Нищо друго. Както направиха интелектуалците миналата седмица, когато се отказаха от всичко останало, за да има пиене и цигари. Simple Smile Дали някой щеше да посмее да възрази на това разпределение на бюджета? Миглена щеше невинно да каже - за вас го правя, за колектива, аз алкохол не пия. Simple Smile

# 3 710
За мен по-обидно беше поведението на "интелектуалците", когато се бяха накикерчили на масата заедно с Рени, и вдигаха наздравици най-демонстративно, останалите седяха и ги гледаха.
И после Ирина ще обяснява, че Биг брадър не им разрешил да сподерят вечерята с другите, да бе да......Или за Рени, която също беше от другият отбор е спуснал специално разрешение.......гнусни са ми тези хора, гнусни.
Точно в такива тънки моменти си проличава кой какъв е!

Точно! Има забрана, ама Рени първа кипра на масата с пълна чиния! Просто готвачите не къщата ме можаха да преглътнат, че не участват. И кое е злобното? Когато Ути се прави на страшен и крещи, той се шегува, но когато Миглена, Емануела и Деси се забавляват, било злоба?

# 3 711
След снощната изключително злобна и грозна изцепка на Мигленчето се учудвам, че все още е харесвана.....     Thinking
Адски гнусно и долно беше поведението й в изповедалнята "Аз пък искам червен хайвер, ама истински, от есетра.Другите?Да мрат от глад."....
Просташко, ниЗко ниво, селско и напълно в стил "селска пръчка".

Да, ако победата е за Миглена, това още веднъж доказва колко скотски живее българина и как "битието определя съзнанието".
Жалко.

Умишлено ли пропускаш да направиш връзка с предишния епизод, когато "интелигенцията" набиваше хайвер и други луксозни екстри, а отборът на Миглена скромни омлети със салам...Сега беше техен ред да ядат хайвер след победата, та не разбирам защо толкова се възмущаваш и прилагаш двойни стандарти...

# 3 712
  • Брюксел / София
Не знам дали е коментирано, но http://ezine.bg/n60-77965-%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE_%D1%82%D1%83%D0%BA!_%D0%98%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE_%D0%BD%D0%B0_%D0%98%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D0%A2%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0_%D0%B2%D1%8A%D0%B2_%D0%92%D0%98%D0%9F_%D0%91%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80
ако е вярно-язък за цялото подмазване на "интелектуалците"-неудачници на "най-добрата майка" Ирина

# 3 713
  • София
Неведнъж писах, че никой не ми е фен...
Това не го разбрах.Участваш ли там, та да имаш фенове?И аз нямам специални любимци, не съм фен на никой, просто Миглена ми прави впечатление,че е класи над другите и и го признавам.

# 3 714
Ами като болшинството си гласува пиене /когато бяха им опразнили къщата/, Миглена никой не я пита. Също и при седмичното поръчване на цигари и алкохол, които тя не употребява. Нека пък веднъж и тя да си поиска нещо по нейно желание.

# 3 715
  • Брюксел / София
Вчера Миглена се бъзикаше, то си личеше. Когато Ути се опита да я уязви и взе да й обяснява какво е сбъркала за хайвера, тя иронично му се извини и му каза, че мисли за диетата му.
Миглена няколко пъти е казвала, че не й пука за колектива. Просто, ясно и категорично го е заявявала защото това е игра: няма колективи и разни други соц глупости.
На мен нещо друго ми направи впечатление: при последните номинации Миглена май спомена, че едва след 40 процентната подкрепа "интелектуалците" са я оставили на мира да си седи сама, което ме навежда на мисълта, че тя си е била подложена на тормоз нон стоп. Изобщо не я смятам за идеална, но е силна жена, която се опитва да се справя. От видяното в играта смятам, че тя е най-заслужилият да победи участник: способна е да води разговор без да повишава тон, може да се аргументира, не се съгласява, за да се хареса на някой и най-важното имаше една линия на поведение през цялото време на шоуто, което ме кара да мисля, че поне част от положителните качества, които показа са истински. А ако през абсолютно цялото време е била в роля -пак я уважавам за способността й да играе. Тя е единствената, която още не може да "прости" постъпката на Ристето и го повтори няколко пъти как заради него е спала с дрехите си, как не е могла да бъде в приличен вид и т. Н. "Интелектуалците" в момента, в които получиха алкохол и цигари забравиха всичко. Изобщо на общия фон в къщата, тя е най-нормална, поне според мен.

# 3 716
  • Тра-ла-ла
Говоооори Бай Брадър. Моля всичкитИ стринки Иринки и Мигльенки в темата да сА помирят. ИначИ ще ви пратА бат Вальо да вА изплющи Joy Joy Joy

# 3 717
  • Брюксел / София
Говоооори Бай Брадър. Моля всичкитИ стринки Иринки и Мигльенки в темата да сА помирят. ИначИ ще ви пратА бат Вальо да вА изплющи Joy Joy Joy
Ако ще пращаш старото коце - млъквам веднага:)

# 3 718
  • Варна
Хаххаха
 Joy

# 3 719
 Joy Joy Joy

Моят фаворит преди снощи беше Деси, сега бих дала един глас за Лили - така сладко се усмихва като ѝ каже брадъра, че му е любимка - поне някой доволен да има накрая на шоуто  Laughing

За Миглена нямам много положително мнение след излъчените кадри през целия сезон, снощи също беше детинско поведението ѝ според мен, ненужно просто. Тя е на диета и си има кошница, защо да дразни другия отбор излишно, ако има здраво самочувствие също не виждам причина да им се дразни толкова. Емануела не я харесвам от началото, за Боби пък нищо не разбрах.

Абе сезона си беше зле. В темата обаче ми беше супер  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт