VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 474
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 750
Ирина преди влизането си--хм, чудех се дали да я харесвам, или да не я харесвам. Не можех да реша и се отнасях напълно неутрално към нея.

След влизането й обаче меко казано не я харесвам, не я дишам направо. Дребна душичка е тя, манипулатор, властна, мачка всеки около нея, ако не и целува з....ка Sick

Вярно, че хора всякакви и затова светът е шарен, но се радвам, че светът е и широк, че да мога да избягам от хора като Стрина Peace

То не може да се диша около нея бре, дъх не можеш да си поемеш... Stop Stop

# 3 751
След снощната изключително злобна и грозна изцепка на Мигленчето се учудвам, че все още е харесвана.....     Thinking
Адски гнусно и долно беше поведението й в изповедалнята "Аз пък искам червен хайвер, ама истински, от есетра.Другите?Да мрат от глад."....
Просташко, ниЗко ниво, селско и напълно в стил "селска пръчка".

Да, ако победата е за Миглена, това още веднъж доказва колко скотски живее българина и как "битието определя съзнанието".
Жалко.

Да не забравяме, че "интелектуалците" върнаха алкохола и цигарите, а Миглена нито пие, нито пуши! Заслужаваше сега да направи каквото тя иска!

# 3 752
Дори масово мразената Ирина има 4 гласа, а „звездата ” Христо има 0 гласа. Млад, здрав мъж, да има 0 гласа в женски форум, по-малко и от Ути  Joy Това си е постижение  Joy

# 3 753
  • Viena
Госпожа 'Искрено и лично"ги разби.

# 3 754
Аз пък се чудя защо всички определят Ути за подходящ да спечели формата.

Аз не видях да е забавен. Напротив това,  което виждаме е злобно отношение, без грам кавалерско поведение, концентриран в яденето, пиенето и цигарите...Оцъклен и налудничав поглед. Агресивно поведение...

Относно поръчката на продукти за седмицата, беше пределно ясно, че с бюджет 600 лв. няма как да умрат от глад и след като до финала остава толкова малко време ако са истински випове ще се радват на качествена и луксозна храна, дори в малки количества. Да не говорим, че и само на вода да бяха останали пак нямаше да се свършат. Дори ще им се отрази добре.

# 3 755
Мисля си, че ако Иван не беше богат Ирина нямаше да го погледне.

# 3 756
Ауу, как можа да го кажеш Crossing Arms Тя не е с него заради парите му, а за да му помогне да ги изхарчи! Laughing

# 3 757
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Боби наистина се притеснява от камери.Личи си му.Едно нещо ми допада,че никога не се е изтъква с това колко пари има. Peace

# 3 758
Относно поръчката на продукти за седмицата, беше пределно ясно, че с бюджет 600 лв. няма как да умрат от глад и след като до финала остава толкова малко време ако са истински випове ще се радват на качествена и луксозна храна, дори в малки количества. Да не говорим, че и само на вода да бяха останали пак нямаше да се свършат. Дори ще им се отрази добре.

Плюс това нали стана ясно, че основните продукти си ги имат и без бюджет - брашно, ориз... алкохол.  Mr. Green Към тях имат и рекламния джънк фууд.
И излиза, че Миглена и Емануела им направиха услуга като поръчаха нещо по-различно за хапване.  Laughing

# 3 759

Аз не видях да е забавен. Напротив това,  което виждаме е злобно отношение, без грам кавалерско поведение, концентриран в яденето, пиенето и цигарите...Оцъклен и налудничав поглед. Агресивно поведение...

Не го определяме за подходящ, просто знаем, че е дружка на Тупарчев и виждаме как изкуствено Кънчев и компания се прехласват в студиото по него. 2 и 2 прави 4. Отдавна престанах да вярвам, че публиката решава каквото и да е.
Иначе всичко което си написала е така.

# 3 760

Аз не видях да е забавен. Напротив това,  което виждаме е злобно отношение, без грам кавалерско поведение, концентриран в яденето, пиенето и цигарите...Оцъклен и налудничав поглед. Агресивно поведение...

Не го определяме за подходящ, просто знаем, че е дружка на Тупарчев и виждаме как изкуствено Кънчев и компания се прехласват в студиото по него. 2 и 2 прави 4. Отдавна престанах да вярвам, че публиката решава каквото и да е.
Иначе всичко което си написала е така.

Имам предвид самите участници, които излизат обясняват каква душа камбана е, колко е весел...и уникален. Снощи Деси също това сподели, въпреки че преди няколко дена каза, че ще агитира за Миглена.

# 3 761
  • Испания

Имам предвид самите участници, които излизат обясняват каква душа камбана е, колко е весел...и уникален. Снощи Деси също това сподели, въпреки че преди няколко дена каза, че ще агитира за Миглена.

Защото "ги съветват" какво да говорят.

# 3 762
  • Тра-ла-ла
Явно музата не ме е напускала от вчера и направих още един колаж Laughing

# 3 763
Не можем да знаем дали и какво ги съветват. Можем само да гадаем, както и да преценяваме по това, което ни показват.За негативното ми мнение за Ути повлия отвратителното му отношение към Емануела. Каквато и да е, тя е жена! И той се държа супер просташки към нея. Има начин да поставиш човек, който не харесваш "на място" и без да падаш толкова ниско, колкото слезе той. А затвърждаването на мнението ми дойде с отношението към кучетата. Категорично за мен, човек, който има такова отношение към животно, се отнася по същия начин и към хората, най-вече по-слабите от него. Това ми е достатъчно, за да кажа, че Ути е най-неподходящ за "любима звезда на България".

# 3 764
Ауу, как можа да го кажеш Crossing Arms Тя не е с него заради парите му, а за да му помогне да ги изхарчи! Laughing

Баш...

Мен лично ще ме е страх да съм в компанията на Ути...много агресивен тоз човек. Изцъклен малоумен поглед. Лъха на простотията от лицето му, от тялото му...абе от всичко. Не знам от къде я вади тази интелигентност, като не прозира от никъде. Обикновен, прост човек тип бай ти Ганя..

Общи условия

Активация на акаунт