VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 595
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 765
Тета 75 , напълно съгласна за Ути. Само бих допълнила , че не би могла да бъде любима звезда на България една лоена топка , докарала се до 150 кила живо тегло и да го аплодираме , че е отмахнал двадесетина , при положение ,че там наистина си е дебелариум-всякакви удобства за спорт и никакви ангажименти.

# 3 766
Имам чувството, че ще ми отпери шамар с опакото на ръката, ако нещо му се опълча словесно Rolling Eyes

# 3 767
  • Тра-ла-ла
Имам чувството, че ще ми отпери шамар с опакото на ръката, ако нещо му се опълча словесно Rolling Eyes
Не, ще се търколи и ще те направи на ваденка Laughing

# 3 768
Отвратителни мъжки персонажи . Нито един читав. И после жените не знаели какво искат Thinking

# 3 769
  • Испания
Не, ще се търколи и ще те направи на ваденка Laughing

На перманентна татуировка.  Sunglasses

# 3 770
Ама  това със смъкнати гащи ли?
 Rolling Eyes

# 3 771
Отгоре на всичкото и хърка  Grinning.

# 3 772
  • Тра-ла-ла
 Rolling Eyes
Той, ако се търколи по гащи връз теб....може и друго да стане hahaha

# 3 773
 Rolling Eyes

Joy Joy Joy
Викаш, ще ми намести....плексита ли?
Пази боже...пу, пу, пууу

# 3 774
  • Тра-ла-ла
 Rolling Eyes

Joy Joy Joy
Викаш, ще ми намести....плексита ли?
Пази боже...пу, пу, пууу
Направо всички прешлени ще ти намести  Laughing И чакрите даже Whistling

# 3 775
  • София
Днес бях на гости, присъстваше и лице от екрана от друга ТВ - та той разправяше, че месец преди старта на ВБ се говорело в техните среди, че Ути ще го спечели.

# 3 776
След "победата" на Станка, хич и няма да ме учуди.

# 3 777
  • София
Днес бях на гости, присъстваше и лице от екрана от друга ТВ - та той разправяше, че месец преди старта на ВБ се говорело в техните среди, че Ути ще го спечели.
А причината за да спечели каква ще бъде?Не вярвам да е заради любовта на зрителите.

# 3 778
Като нищо ще избутат него за финалист. Той е най-компромисният вариант.
Нито Ирина, нито Меги ще бъдат финалисти - те са като полярни точки, всяка оглавява своя лагер. Утьо е някак по-встрани, как да кажа-не е на предната огнева линия, макар и сражаващ се на едната страна.

Или Боби може да е, по пътя на Джино..

# 3 779
А причината за да спечели каква ще бъде?Не вярвам да е заради любовта на зрителите.

Да...и каква ще е ползата на някой да спечели титлата "любим Вип"/до колкото  разбрах  -никакви други материални и не материални измерения няма тази лелеяна титла/, след като  отвсякъде  вали яснота кой е любим и кой не. Та, така де, какво ще ги топли Ирина или Ути някакъв плакет, след масовото и обилно сипещо се разочарование/меко казано/ от тях. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт