VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 407
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 885
Боби нещо ме загуби като фен. Един такъв безхарактерен, не смее да се изкаже. Не харесвам такива мъже. Всъщност, в този брадър няма нито един мъж, мижитурки някакви.

Той просто няма никакъв речник. Родителите му въртят бизнес, не той - ако има нещо вярно за този бизнес.
Нали си спомняте за Медаров от един предишен сезон.
Правеше се на голямата работа, милионер бил, пръв бил, пък накрая едно голямо нищо се оказа.
Вероятно и Боби е такъв.
Учудващото е, че той почти не се изложи. Обикновено ги вкарват с идеята да се направят за резил.
Бобчо се държи още.

# 3 886
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ауууу брата има плашеща физиономия и поглед най вече  Crazy Дано си тръгне Ути в понеделник и до финал не искам да стига.

# 3 887
  • sofia
Не вярвам Ути, Ристьо и Ирина да си тръгнат. Уви...
Харесвам Миглена, защото не губи чувството си за хумор, а също и успява да провокира "Интелектуалците". Те, от своя страна са оперирани от такова...
Боби ми харесва също. Мисля, че когато е трябвало се е намесвал, държи се кавалерски и успя да не се изложи.
Забелязахте ли как Ристьо си гризе ще ноктите на лайфа?

# 3 888
  • София
От това, което видях в петък, останах с впечатление, че някои учатници са си договрили да останатмдо края на формата...Sad   #2gunfire

# 3 889
Сега ви изчетох, че да се информирам какво е станало в петък. Тогава като чух, че Христо е пръв спасен, и се махнах от Нова. То бива сценарий, ама чак пък толкова #2gunfire А пък с объркването на номерата избиха рибата! И точно на Христо и Емануела са объркани! И ние доматите ги ядем с коловете!
Кънчев обяви първо името на Христо, но не каза, че той е с най-висок вот, както и някакви проценти за когото и да е от номинираните. Една от малките им хитринки - съобщават резултати когато и както си поискат. Колкото и малко да са смс-ите по принцип, не вярвам той да е събрал повече гласове от Емануела. Но с обърканите тел номера може и да е изпреварил другите 3 жени. Затова си мисля, че в понеделник ще си тръгнат точно Христо и Рени. Peace

# 3 890
На мен ни направи впечатление как Миглена  и Емануела си бяха впили ръцете. Много ми стана мило...
Опора са си една на друга. Двете едва ли са предполагали, че ще си станат толкова близки. Колко непред-
сказуем е животът ...

Миглена я харесвам от първото й предаване на " Искрено и лично". Бях ученичка, помня, че темата беше за свекървите и гост й беше Маргарита Хранова. По това време Миглена беше все още неуверена и плаха, но ми хареса веднага и гледах с години това предаване.

Чудесно се представи в този формат, абсолютен фаворит. Желая й много ангажименти, като излезе. И един съвет  - да не се омъжва повече. bowuu

# 3 891
В интерес на истината заради обърканите номера във фейсбук гласовете за Емануела отиваха при Боби, не при Христо.

# 3 892
  • София
Това объркване дали не е случайно.... newsm78 #Crazy  Във ВБ, особено в този формат НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО!

# 3 893
В интерес на истината заради обърканите номера във фейсбук гласовете за Емануела отиваха при Боби, не при Христо.
Ахаа, Емануела ще е по-доволна, че е "подарявала" гласове на Боби, отколкото на Христо. Grinning
А когато има такова объркване на номерата, не трябва ли всички събрани до момента на изправяне на грешката смс-и, да бъдат прехвърлени на сметката на този, който е потърпевш в случая? И изобщо, един смс може и левче да е, но тези от продукцията някак много безотговорно се отнасят към парите на зрителите, похарчени за тв вот. Confused

# 3 894
  • София
Според вас, кой ще спечели този формат? Залагам на Миглена.

# 3 895
Който са си решили продуцентите!

# 3 896
И аз залагам на Миглена. Simple Smile

# 3 897
  • София

newsm10

# 3 898
Това не изключва Миглена като вариант. Simple Smile

# 3 899
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мммм иска ми се да е Миглена макар и там да има трески за дялкане.Но подозирам , че няма да е тя.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт