VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 386
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 270
Е това ли беше за Надя? Нито един провокативен въпрос, само галене с перце. Май искат да я оставят в къщата.

# 3 271
Явно Надя ще остане.

Дано роклята на Рени е еластична, че може да се спраска иначе...

# 3 272
Аз мисля, че и Надя ще си ходи

# 3 273
Тоя ГинесТ от тъпота или дефект в говора е? Или и двете?

# 3 274
Боби нещо ме загуби като фен. Един такъв безхарактерен, не смее да се изкаже. Не харесвам такива мъже. Всъщност, в този брадър няма нито един мъж, мижитурки някакви.

# 3 275
  • София
Аз мисля, че ще шитнат Боби и Рени.

# 3 276
Рени и Боби май ще ги гонят, такова усещане имам Outta Joint

# 3 277
Като гледам Надя може и да остане.. важното е Рени да изчезне. Няма да съжалявам който и да излезе.

# 3 278
Вече и ние си комуникираме на друго ниво - телепатично.
Съвсем вярно си уловила сигнала.

# 3 279
  • Испания
Борислав мисли, че ще остане, ама може да се разочарова.

# 3 280
  • Варна
Май сценарият е да изгонят по един от двата отбора . Надя трябва да предизвика умиление у драгия зрител и може би единият няма да е тя.

# 3 281
Скрит текст:
Рени яко се е стегнала в талия, сигурно с корсет. Едвам стои и диша. Още малко ще се катурне hahaha
Тина Търнър по български. Laughing

О, Джеронимо, недей, две паралелни прави са, нийде нЕмат пресичане двете! Засегнах се заради Тина Търнър. Simple Smile
Извинявай, но тавък тип рокли, само на Тина са ми харесвали. Рени може и неволно да се е опитала отпуснатите меса да ги превърне в перфектното тяло на Тина. Laughing

Така е, като чета на десет места, не съм схванала Embarassed, реших, че е българската Т. Търнър...... ooooh!
Не ми е любимка Надя, но ми домъчня за нея..........

# 3 282
Всеки момент Лара или Гинест ще поискат ръката на стрина Ирина.
Ето, че все пак ще се намери някой, който да й предложи брак.
Ама истински, а не чужбински.
Ми да ги вземе и двете.Тамън ще увеличи броя на децата.
Ама мисля , че Рени Нобелова ГинесТова май по иска да предложи брак на Валката.

# 3 283
  • София
Надя ще остане, вече е повече от ясно. Изключително положително представен имидж.

# 3 284
Боби нещо ме загуби като фен. Един такъв безхарактерен, не смее да се изкаже. Не харесвам такива мъже. Всъщност, в този брадър няма нито един мъж, мижитурки някакви.
Защо пък трябва да се пъне пред останалите? Обран е, затворен, има мнение, но не държи да го каже, още по-малко пък да го налага или да убеждава когото и да било в правотата си. Да, далеч е от потнЯците от миналата година и няма оново алфа мъжкарство, но това не го прави по-малко мъж Peace

Общи условия

Активация на акаунт