VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 387
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 285
  • София

Ама мисля , че Рени Нобелова ГинесТова май по иска да предложи брак на Валката.

Да бе с тоя саркасцизъм  ще го уплаши...

# 3 286

Да бе с тоя саркасцизъм  ще го уплаши...
Според мен плете мрежи Валката да я пожелае и да й предложи той.

# 3 287
  • Варна/Лондон
Всеки момент Лара или Гинест ще поискат ръката на стрина Ирина.
Ето, че все пак ще се намери някой, който да й предложи брак.
Ама истински, а не чужбински.
Ми да ги вземе и двете.Тамън ще увеличи броя на децата.

Ако твърдо е решила да възражда безвъзвратно изгубената си кариера, Валката е възможен вариант, но се опасявам, че бая Вальовци трябва да омачка, преди да чуем (ако чуем въобще) някоя нова песен на Рени. За албум, и да иска да целува задници, те хората задиците си ги пазят за млади''изпълнителки''.

# 3 288
Борислав мисли, че ще остане, ама може да се разочарова.
И той е само пълнеж. С него и без него - все тая.

"тя ме нарече мен - невъзпитана и така нататъка.."
Е, за възпитана ли се имаш бе Жана? Пфууу

# 3 289
  • Испания
Борислав мисли, че ще остане, ама може да се разочарова.
И той е само пълнеж. С него и без него - все тая.

Разбира се.

На Десислава пуснаха думите срещу Ирина.

# 3 290
  • Брюксел / София
Май Деси ще излезе

# 3 291
  • София
Деси ще си ходи, жалко. Ще остане Надя  Sick

# 3 292
Тази Жана...само глупости говори.

# 3 293
  • Тра-ла-ла
Рени е куха като хралупа. Нищо няма да осребри, защото е идеална жертва на измами.

# 3 294
Очаквах Миглена да развее средни пръсти за Роро  Joy Joy Joy Joy

# 3 295
  • София
Това гнусно нищожество Роро...  Sick

# 3 296
  • в резерват
[
Скрит текст:
quote author=tzvety26 link=topic=949533.msg33994647#msg33994647 date=1478286962]
Наблюдавайки и сравнявайки някои от заучени реплики и начините,по които реагират, имам съмнение, че Христо е пациент на брата на Ирина.
И Рени, и Лара освен за стръв, за друго не стават.
Повече коментари не заслужават и двете.
Какъв е братът на Ирина?  newsm78
Психолог.
И провежда "терапии" в кабинет, който е кръстил Утроба  Mr. Green Хахо хихи
[/quote]

терапевт, ден от най-добрите в България, който действително лекува всякакви зависимости и панически атаки, освен това лекува с хипноза. Използава в сеансите си някакъв ритъм на дишане, който в основата си е взаимстван от ритъмът на дишането, след приемането на ЛСД.. Нямам представа  как действа. Но голяма част на наркозависимите бг випаджии, наистина са му клиенти и цените му са космически. Един от най-добрите в  България.. Аз като я наблюдавам Иринито все се мисля, че е комплесирана от него.  И затова все се пъне да е в нещо най-добра. Докато при него си е вродено.пиша това, защото  имам лично впечатление от него. Само с един сеанс успя да ме откаже от цигарите. Аз бях патологичен пушач, това Емануела си е въздържател спрямо  това,  което бях.

# 3 297
Боби нещо ме загуби като фен. Един такъв безхарактерен, не смее да се изкаже. Не харесвам такива мъже. Всъщност, в този брадър няма нито един мъж, мижитурки някакви.
Защо пък трябва да се пъне пред останалите? Обран е, затворен, има мнение, но не държи да го каже, още по-малко пък да го налага или да убеждава когото и да било в правотата си. Да, далеч е от потнЯците от миналата година и няма оново алфа мъжкарство, но това не го прави по-малко мъж Peace
Не съм казала, че трябва да се налага или да крещи. Ути крещи, но това не го прави мъж. За мен лично, Боби няма присъствие и излъчване на мъж. На кошута ми прилича, а не на тигър.
Педероро, що не се гръмне и не си направи услуга?

# 3 298
  • Брюксел / София
Ще изгонят Деси защото стана приятел на Миглена. Роро е противен и изглежда малоумен.

# 3 299
Не се и съмнявам вече, че Роро се занимава с някакви "тъмни сили", и мрази най-вече Вещици, живеещи в терариуми.

Общи условия

Активация на акаунт