VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 417
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 300
  • Варна/Лондон
Роро, бягай в чекмеджето, от което изпълзя.

# 3 301
  • In The Middle Of Nowhere
Деси не е лош човек, но си е тъпо парче, не може да се разчита на нея.

# 3 302
Само според мен ли дават много тенденциозно видеата? Рени я показаха в най-лошата и светлина, Надя трябваше да буди съчувствие, а Деси се сети за Фондацията тооочно на време. До сега само пиянски изцепки виждахме от нея, а сега доста и спестиха от тях. Ще видим Боби как ще го дадат.
А как по дяволите, Ристето се спаси? Целият фейсбук е пълен с негативни коментари за него. И двамата с Лили само заемат нечие чуждо място на финала.

# 3 303
  • Атина
Деси ми хареса...Искренна ми е...

# 3 304
  • София
По добре да си беше мълчал Христо.

# 3 305
Рени как се е стегнала в роклята,едвам диша.Ще я пръсне до края на вечерта,много е тъпа горката,много

# 3 306
Рени, колкото и да се мъчат, не могат да я представят в добра светлина. То това даже ѝ беше наѝ-доброто. Crazy

# 3 307
Само според мен ли дават много тенденциозно видеата? Рени я показаха в най-лошата и светлина, Надя трябваше да буди съчувствие, а Деси се сети за Фондацията тооочно на време. До сега само пиянски изцепки виждахме от нея, а сега доста и спестиха от тях. Ще видим Боби как ще го дадат.
А как по дяволите, Ристето се спаси? Целият фейсбук е пълен с негативни коментари за него. И двамата с Лили само заемат нечие чуждо място на финала.

Рени не знам какво трябваше да направят, за да я представят в друга светлина

# 3 308
  • София
Трагичен е този лайф. Изпитание за силата на човешкия дух, в случая този на зрителя. Хората в студиото и да искат не могат да бъдат по-неприятни.

# 3 309
Деси ми хареса. Има живец в нея, забавна и щура. Жалко, че не я показаха и в тази й светлина...

# 3 310
Стайлингът на Деса  ми харесва)

# 3 311
  • In The Middle Of Nowhere
Ехеее , ако има нещо което да ме развесели досега това е видеото за Боби.

# 3 312
Миглена с тези "свръхестествени" способности може в неделя да спечели изборите без да се е кандидатирала даже ...  според тъпунгерите  " Ристю & Роро"

# 3 313
Тези в студиото просто са с конкурс по гадност - по-по-най са! Sick

# 3 314
Арбанашка кокона, това не са методите на класическата психология.
Кашпировски и той е бил добър. Wink
Уф, така, като не е извънреден, е много скучен петъчния лайф.
Тия за какво ги изгониха, като пак трябва да им гледаме неприятните муцуни.

Общи условия

Активация на акаунт