До Ноември не остана, скоро ще ме гушка мама! - Тема 8

• 32 024
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Момичета аз стегнах чантата нищо че секциото ще ми е след 20ти ноември,все пак ако реши нещо друго бебка да съм готова. И шкафчето и подредих.още кошарката не сме сглобили но има време.. Вие на къде сте с подготовката?
При нас тати вече сглоби всичко, мама изпра, изглади и подреди дрешки и пр., остана само да дойде 25-ти да се появява бебка Mr. Green
Иначе съм си приготвила за болницата една найлонова торба с необходимите неща и документи и ако евентуално ми пристигне преди да родя сакът, който си бях поръчала за всичко гореизброено, ще го подредя вътре  Laughing

# 106
Аз чакам да почива майка ми че да изчистим хубаво стаята и тогава ще сглобяваме...

# 107
Кокоми, за бледорозовото течение. Според мен или по малко ти изпада тапата или шийката се подготвя за раждане, че моята доки ми каза, като исках миналата седмица да ми мери шийката, че няма вече смисъл, ако се скъси много, щяла съм да имам малко кръв и така ще разбера, че е скъсена (36 седмица бях миналата).

# 108
Здравейте мами, не съм писала изобщо тук, но ви четях редовно. На 31.10 се роди нашата дъщеричка Виктория 3280гр, 50 см. Честито на всички гушкащи вече бебчетата си и леко раждане на тези, които чакат моментът Simple Smile

# 109
kuku5757, честито! Имаме си още едно бебче-хлебче в темата!  Hug

helios13, благодаря за отговора. Горе-долу и аз така го усещам, предвид и това, че утре влизам в 40 г.с. Не ми се преносва, дано тези сигнали са така, както ми казваш. Сега ми стана по-спокойно.   bouquet

# 110
Момичета преди малко видях че имам кръвойзлив в лявото око,болката в корема от ляво продължава. За корема ходих вчера на лекар каза няма проблем ще ти мине като родиш,но сега с това око незнам какво да правя... Много се страхувам

# 111
Момичета преди малко видях че имам кръвойзлив в лявото око,болката в корема от ляво продължава. За корема ходих вчера на лекар каза няма проблем ще ти мине като родиш,но сега с това око незнам какво да правя... Много се страхувам
(гуш), и на мен ми казва, че всичко ще ми мине като родя Simple Smile
Да нямаш проблеми с кръвното или разширени вени? Не че съм специалист, но искам да те успокоя...  Hug
Ако пък толкова се тревожиш, защо не се обадиш на наблюдаващия лекар?

# 112
Имам разширени вени по краката и по корема и гърдите. Сега видях че отвътрешната страна на окото има и малка пъпчица(сигурно ечемик) но отвътре. Мисля утре да отида на лекар ако не ми е минало...

# 113
(гуш), и на мен ми казва, че всичко ще ми мине като родя Simple Smile
Да нямаш проблеми с кръвното или разширени вени? Не че съм специалист, но искам да те успокоя...  Hug
Ако пък толкова се тревожиш, защо не се обадиш на наблюдаващия лекар?

# 114
  • Шумен
Здравейте момичета, на 03.11. с планирано секцио се появи и моето съкровище - Рада, 2850 гр, 47 см.
И двете сме добре, вече сме си вкъщи, купонът започна и тече с пълна сила Simple Smile . Леко раждане на всички, очакващи своите рожби.

# 115
  • по пътя
 Siberia9, честито bouquet
Напоследък имам усещане, че моето раждане ще се позабави, може би предчувствие, макар че вече е голям, все още няма никакви признаци. Все пак още съм в 37 ма. Не знам за вас, при мен времето тече бавно, хем ми се иска да е по-скоро, хем ме хваща страх, хем гледам да свърша каквото мога преди раждането. Стискам палци на всички, които им предстои тези дни да родят.

# 116
  • Рим
Izvinyavaite za latinizata, no pisha ot telefona, ot bolnitsata...
Na 8.11, 6 dena predi oficialniya termin, se rodi Elena - 2950g i 47cm!
Mnogo sym shtastliva, che veche se gushkame i pojelavam na vsichki chakashti byrzo da im mine vremeto do sladkata sreshta!
_________
Пишете на кирилица.

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 17:45 от AnMary

# 117
Izvinyavaite za latinizata, no pisha ot telefona, ot bolnitsata...
Na 8.11, 6 dena predi oficialniya termin, se rodi Elena - 2950g i 47cm!
Mnogo sym shtastliva, che veche se gushkame i pojelavam na vsichki chakashti byrzo da im mine vremeto do sladkata sreshta!
Честито! Бъдете здрави!  bouquet
Бързо възстановяване  bouquet

# 118
Честито момичета. Да сте живи и здрави и много да ви слушкат бебчетата.

# 119
Алегрия, Сиберия, честити сладки момиченца! Да са ви живи и здрави и много да ви слушкат!

Общи условия

Активация на акаунт