Падат есенни листа, а в ЮНЧЕТАТА тупкат сърчица- тема 2

• 35 588
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, не знам за вас, но аз се чувствам като утрепана.
Гади ми се, вие ми се свят и ми е много изморено. Само спя и не ми се прави нищо. Като парцал съм.
Киселини вечер, подут корем и някакво втрисане вечер. Отгоре на всичкото всеки ден и почти целодневно съм с болки долу ниско и в яйчниците и то болките са силни.
А мъжа ми ми се сърди, че не ставам от леглото и ме обвинява в мързел.
Как да му обясня, че ми е тежко. Ей тея мъже никакво съчуствие...

# 631
Цитат
Днес е суперлуна. Сигурно на всичките ни ще е лошо поне няколко дни..
боже, на мен за това ли ми се реве от гадене и треперене, не мога да мръдна... хич не ми беше дошло наум. Не ми се яде, не ми се пие, все едно нещо ми е седнало на главата и ме мачка. Егати гадното, мислех, че е почнало да отминава...

Олее дали има връзка... днес е най- ужасния ми ден до сега... най-силно гадене и леко главоболие.
Дано утре де намалее, че полудявам вече  ooooh!

# 632
Karjala , така е - дано изградим имунитет срещу гадовете  Praynig

Относно болките долу и аз усещам от време на време, но е по-скоро тъпа болка ...
Странно е, защото пия 3х1 Но шпа вече две седмици
Лекарката ми каза, че може и ударно по 2, но не съм имала чак такава силна болка.
По принцип матката расте и се подготвя за бебчето, но може да има и други причини  newsm78

frapersia, не чакай с това течение, а тичай още утре на АГ.
Коя семдица си ?

Относно коремчето, по - принцип съм плоска почти до преса, а сега все едно съм глътнала баскетболна топка  Laughing Laughing Laughing Ако някой от познатите ми ме види - със сигурност ще ме разконспирира ! Simple Smile
Добре, че съм вкъщи, далеч от хорски очи  Grinning

# 633
Бебка, края на 9 седмица съм.

# 634
И Аз имам долу дискомфорт. То от ляво то от дясно, тъпа болка в яичниците. Само така боцка, то посредата в мехура. И Аз имам странни симптоми циститни, Обаче изледвания на стерилна и нормална урина са ок. Не знам какво се случва. Сигурно матката бавно тръгнала нагоре и дърпа мускулите. Пак сигурно и флората ми е променена, заради това бяло течение, което можеби дразни уретра. Не знам имали логика в моите заключения...

# 635
И аз имам някаква болка ниско долу в дясно,от няколко дни като ходя повече пеша тъй като аз много ходя я усещам, но като си почина всичко е ок.Само че този път от вчера ме наболява леко и не е минало,пих снощи 2 нош-па   оххх дано всичко да е наред,нямам търпение вече да идва утре че съм на док Praynig

# 636
Бебка, края на 9 седмица съм.

Според мен иди на преглед  Peace

# 637
Здравейте момичета относно болките мен ме болеше все едно ще ми идва до 9 седмица сега съм в 10 +3 . Генеколожката ми каза да пия Нош па, само че аз не пих. Защото преди години кога лежах в Окръжна болница за една киста един от стажантите ме попита какво съм пила за болката и аз му казах аулин и той ми беше казал "А добре че не си пила Нош па. Незнам дали знаеш но в цяла Европа е забранено защото помага на раковите клетки". Не го пиша да ви стряскам, а просто смятам че трябва да го споделя. Та когато имах болки както при цикъл понякога по цял ден без значение дали лежа или вървя се магазах с Магнезиево олио. Много неща изчетох за магнезия още преди да забременея и пишеше навсякъде че магнезия се приема през кожата. Не се намира много лесно, но не е и много трудно . Опаковката е около 25 лв обаче ви стига за мноооогооо време http://magnezij.com/ това е линка ако някой иска да му кажа от къде може да го намери да пише. ДА ПОДЧЕРТАЯ ТОВА НЕ Е РЕКЛАМА
Това е чисто магнезиево олио, защото има и такива за масажи които са с мн по малко съдържание на магнезии
Надявам се да съм била полезна и сори за дългия пост

# 638
Здравейте и от мен аз малко късно се появявам.Аз съм с термин 1.06 деня на детето.Все още не мога да осъзная че съм бременна не ми личи изобщо в 12 седмица влизам.Гадеше ми се сутрин но само първия месец оттогава нищу.По принцип не обичам да ям и сега също е така,а искам да имам апетит.Наедрях в гърдите стабилно и мн ме болят.Виждала съм сърчицето на бебето вече но не съм го чувала.Сега на 28 съм на скрининг за даун.Надявам се всичко да е наред.Като цяло нямам други признаци освен лекото дърпане ниско долу от време на време.Аз съм от Плевен,има ли някоя друга мама от тук 😊

# 639
Здравейте и от мен аз малко късно се появявам.Аз съм с термин 1.06 деня на детето.Все още не мога да осъзная че съм бременна не ми личи изобщо в 12 седмица влизам.Гадеше ми се сутрин но само първия месец оттогава нищу.По принцип не обичам да ям и сега също е така,а искам да имам апетит.Наедрях в гърдите стабилно и мн ме болят.Виждала съм сърчицето на бебето вече но не съм го чувала.Сега на 28 съм на скрининг за даун.Надявам се всичко да е наред.Като цяло нямам други признаци освен лекото дърпане ниско долу от време на време.Аз съм от Плевен,има ли някоя друга мама от тук 😊

Добре дошла, и дано така да си до финала. Simple Smile

# 640
  • София
Добро утро, дами!

mihaela91, добре дошла! Чудесно е, че толкова леко ти минава бременността. Пожелавам ти все така лека да е до края.

frapersia, отивай на преглед, не чакай. Може да е нищо (а дано), но ако е нещо, колкото по-рано се хване и се вземат мерки, толкова по-добре.

Karjala, ти не беше българка, или се лъжа? Откъде си? Много финландски ми звучи ника ти, затова питам Simple Smile

Аз съм добре, ходих тази сутрин да давам кръв за изследвания. Трябваше на гладно, на мен ми се вие свят... Първо мислех като ми вземат кръв, да сляза долу в кафенето на болницата и да си взема  нещо да ям. После се отказах, защото бързах, а трябваше и на бензиностанция да спра да заредя. Викам си - сега от бензиностанцията ще си купя нещо. Да, ама не - най-близката бензиностанция е ЕКО на Вапцаров - тази, върху която падна кран преди няколко месеца. Бензиностанцията си работи, обаче кафенето и магазина - не. Боднали са една будка, на която се плаща гориво и толкоз. Едвам се добрах до работа, то и задръствания, чудеса, и веднага си взех сандвич и чай. Та съм малко по-добре вече, сега чакам и изследванията да ми излязат. Основно ме интересува ТСХ колко ми е.

Наоплаках ви се, а сега ви пожелавам хубав ден!

# 641
  • София
Здравейте мами,
От днес сутринта имам леко розаво течение и леко неразположение ниско долу. Да изчакам ли ден, два,  да видя какво ще стане, като продължа нормалния ритъм- работа, работа или да си остана в къщи в леглото. На доктор съм в сряда.
Принципно си слагам вече 10 дни глобули
 против гъбички, но едвали има връзка.
Мерси.
Цун.
В петък вечер тичахме и ние до болницата заради леко розово течение, за щастие няма отлепяне, но ми изписаха утрогестан и но шпа за месец да ги пия. Надявам се да нямаме повече поводи за притеснение. И аз съм в края на 9та седмица. Докторката пусна дъщеря ми в кабинета да види бебето, пусна да чуем сърчицето Simple Smile.
Иначе последните две седмици и аз едва оцелявах с това гадене, докато една бременна колежка не ме светна за капките Вомитусхил, та с тях ми беше малко по-добре. Не смея да се похваля, но вчера и днес не съм ги пила и съм добре.

# 642
mihaela91, добре дошла Simple Smile
Успешна бременност  Peace
Аз съм от Плевен  bouquet

*Cathy*, не се оставяй така ...
Преди имах много висок толеранс към неядене, можех да съм гладна, но да не ям с часове.
Преди две седмици някъде, бях закусвала и към 11 часа усетих глад.
Викам си, ааааа има още един час да обяд, ще изтрая.
Е да - ама не. Като се разтреперих, като ме обля една пот - блузата ми беше чисто мокра.
Такова нещо не ми се беше случвало, чак така.
По принцип не употребявам бяла захар, дали не получих някой хипогликемичен шок не знам, ноооо беше ужас. Случвало ми се е да ми падне захар, кръвно, но не и чак така ...

Оттогава, като знам, че няма да имам достъп до храна - я ръжени солетки, я бисквитки с лимец в чантата ...Simple Smile

# 643
  • Сопот, Пловдив
Не мога да ви изчета, ужасно много ми се вие свят. Аз съм в болнични до петък, хвана ме някакъв вирус, отвратителна хрема, носа ми тече като чешма. Смуча коризалия и инфлуцид(може да бъркам имената), но ефекта е нулев засега. Само дано сина ми не се разболее.  ooooh!

# 644
Привет,привет!!!
Аз влетявам само да попитам нещо - утре ще ходя да давам кръв и урина за изследвания,обаче я ми кажете има ли нещо специфично като си взимам урината или не?Докито ми каза последния път ,обаче ми е пълна мъгла,не помня какво каза. newsm78 Първа урина сутринта ли трябва да е,да се измия ли преди това,да ям ли......?
Иначе съм ок.Мъжа ми само мрънка вече да сме казвали на народа,защото така не можел да се израдва максимално.Казах му да почака още две седмици да си направя всички първи изследвания и тогава.Ей голяма гадост е това да пазиш тайна Crazy
Отивам да си прилегна ,че много ми се спи.Това ставане за училище сутрин ще ме довърши.

Общи условия

Активация на акаунт