"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 200 042
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Отвратителна тази Шуле.Кривокрака,арогантна.А малката толкова изразителна!Как е възможно такава игра от такова малка дете!?Обикновено гледам от професионално любопитство,но и мен ме хвана хейта към ''майката''.
Поздрави!

+ newsm10

Неочакван край на епизода...Шуле, Дженгиз и Ръфат май са убити....

Серията беше доста странна, но въпреки това ми хареса! Защо ли си мисля, че точно сега турският сценарий излиза от границите на японския и идва време за така очакваното удължаване на проекта заради големия му успех! newsm78 Thinking Peace
Много се зарадвах, когато видях името на Мерал Четинкая още в началните надписи, а после и в края на серията, когато се появи. Голяма актриса, в България сме я гледали в "1001 нощ" и "Времето лети". Тук обаче ми се струва, че ще играе гадна роля! Twisted Evil И защо ли си мисля, че именно тя е отговорна за смъртта на семейство Акчай? Rolling Eyes

# 136
Сериали в Б-я и аз много се зарадвах като видях Мерал Четинкая - голяма актриса е....
Но на мен ми се струва, че има връзка с престоя на Гьонюл в затвора.
Отдавна си мисля, че Гьонюл е убила съпруга си - бащата на Зейнеп, а героинята на М.Ч. е майката на този мъж - тоест свекървата на Гьонюл и бабата на Зейнеп....
Ще видим какво ще ни покажат в следващите епизоди.....

Цитат
- Турна, Турна... Как ты, единственная? Очень соскучилась по тебе. Турна... Почему не разговариваешь со мной? Тебе что-то делали? Ты боишься их?
Смотри, что я тебе принесла. Вспомнила, тот день купили. Посмотришь, может куда-нибудь склеишь?! Еще кое-что принесла. Смотри что это. Пополнила фруктовым соком. Турна... Что с тобой? Почему на меня не смотришь?
- Ничего, учительница.
- Турна...
- Я соскучилась быть Мелек. Я счастлива. И вы будьте счастливой, учительница...💔😪😪

# 137

хмммм, още повече се заплетоха нещата , коментирам само по картинки , защото не съм гледала превода на последните две серии , но очаквам Зейнеп да е основната заподозряна и за това престъпление  #2gunfire .....  къде е Мелек , видяла ли е какво се случва ?
оставаме в дълго очакване , предполага се че другата седмица предвид на новогодишните празници нов епизод няма да има   Thinking

# 138
Здравейте момичета  Hug
Пуснали са снощния епизод с руски превод. За по-нетърпеливите можете да го гледате тук:
https://vk.com/verni_lubov?z=video-83475167_456239910%2Ffcb4dbad … _-83475167_301875

Възрастната жена, която се появи /Мерал Ч./ се казва Зейнеп и е свекърва на Гьонюл. Малко изрезки от този момент...

# 139
Погледвнах само последните 10 мин. на серията. Убитите наистина ли са убити или искат да натопят Зейнеп?

# 140
МАЙКА ЕП 10 БГ.СУБ.

На торент файл в п2пбг. цом

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php
https://youtu.be/Wy7Bz4OkGrE
Еп 10 част 1 https://www.vbox7.com/play:d1eeb261d1
Еп 10 част 2 https://www.vbox7.com/play:eb0f7a70e0

# 141
 Grinning

За преведения 10 епизод!  Hug Hug bouquet bouquet Hug Hug

# 142
 Grinning

Честита Новата 2017 година! Hug
Джансу е пътувала за празника с приятели в Милано ! Peace

# 143
Здравейте момичета  Hug
Честита Новата година!
Бъдете здрави и много щастливи

Благодаря на Анита  Hug за преведения 10-ти епизод. Бях нетърпелива да видя диалозите, но едва изтърпявам Шуле, та изгледах епизода на почивки.
Шуле не е никаква майка. Такава мърла с голямо самочувствие не можех да си представя, че може да съществува....Даде половин хляб на Мелек и си помисли, че е грижовна майка. Видяхме на ретро кадрите, че по-рано тя е работила - като касиерка в хранителен магазин. Откакто срещна "батко" Дженгиз реши, че може да изкарва пари по лекия начин. А пък с воденето на Мелек в нощния клуб, на тази мизерница трябва да й отнемат родителските права.
Изненадах се, колко наивна е Зейнеп и как се хвана като удавник за сламка на думите на Дженгиз...Никой не беше в състояние да я разубеди, а Дуру налива масло в огъня.
Никой не  е в състояние да нарани един родител, така, както го правят децата му...Зейнеп не се интересува какво се е случило с г-жа Гьонюл. Реши, че тя я е продала за пари и въпроса приключва...Изобщо не се замисли, защо аджеба Джихаде в продължение на 24 години е превеждала пари по сметката на Гьонюл....Дали Джихаде не я е купила  Thinking
Предполагам, че Шуле и Дженгиз ще оживеят. А са простреляни по поръчка на собственика на нощния клуб......

# 144
На мен ми е интересно къде се изпари Мелек....  Joy  Предполагам, че това го няма в японската версия, явно оттук започва турския сценарий.... Simple Smile  hahaha  Дано не го развалят... Simple Smile

# 145
Че няма и фрагман, да загатнат малко.

# 146
Розичка  Hug Галя  Hug
Турските сценаристи са богове да развалят сценариите след първите 10-13 епизода. Така, че и аз съм малко скептично настроена какви драми ще измислят.
В края на 10-ти епизод ни насочиха вниманието към дивана - може би Мелек се е скрила някъде там....А може и да са я отвлякли....Макар, че повече си мисля, че Мелек е там в стаята.
Видяхме, че Зейнеп с голи ръце отвори вратата...Само да не я обвинят, че тя се е опитала да ги убие....Наличието на пари в раницата може би ще се разтълкува като опит да "купи" момичето - Шуле и Дженгиз няма да се посвенят да направят такова обвинение...Това са само предположения - ще гледаме и ще видим.....

# 147
детето гениална актриса!!

# 148
Екипа на сериала са си дали голяма почивка. 11 епизод ще бъде излъчен на 17.01.2017 г.

Anne 11. Bölüm Fragman

https://youtu.be/WU8H2377JtI

# 149
  • AMS
Привет!!!
Благодаря за споделеното!!!
Обещах и изгледах сериала до тук.
Хареса ми общо погледнато, но мизерията и насилието ми идват в повече.
Особено Дженгиз, не искам да се съживява и за секунда повече.
Предполагам и аз, че Зайнеб ще бъде обвинена за кървавата баня, която се е разиграла.
И дано Мелек/Турна не е видяла тази ужасяваща картина.
Не знам как снимат, но за дете в тази роля, в такива сцени,
психологът трябва да е голям фокусник.
Добре, че има такива опитни артисти,
като Вахиде Перчин да помагат на малката Берен.
Артистите ми харесват и особено съм впечатлена от Джансу Дере.
Не съм я гледала, но съм чела доста за нея.
Ролята много ѝ пасва.
Прочетох и темата.
Имаше въпрос за адаптацията на Revenge - Интикам - Отмъщението.
Интикам е 44 серии в два сезона по 22 серии и обхваща
първи и част от втори сезон на  американския Revenge.
Но не е едно към едно, а само принципно, идейно.
Например, в американската версия, един от героите беше хомо,
а в турската беше много по-интересен герой.
Американците се оляха - излязоха майки, незаконни деца, изчезнали, умрели  и ...
и направиха още епизоди и сезони - 4-ти, 5-ти?, ... смениха сценариста и ...
От първоначалната идея не остана нищо.
Имат и друга система на снимане и излъчване... Спрях да ги следя.
Турската версия много повече ми хареса, макар и там да смениха СЦ и режисьор.
За мен Интикам си остава един от много добрите сериали.
Без излишно разтегляне и доста добре направен.
Виждам и тук в Anne, сериите са под два часа и това още повече ми харесва.
Хубаво е да изгледаш 10 серии на веднъж.
Нямах такива терзания - какво ще се случи следващата серия.
Сега ако разбера, че Дженгиз е жив, ще го гледам чак след 10 серии.
Иска ми се, журналистът да се активизира, като мъж,
като по-здрава опора на жените. Ей, така за идеята.
Иначе е ясно, че жените сме по-силни!!!
Това с теста беше интересно и мъжът си получи заслужено наградата.

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 13:06 от *** Diva ***

Общи условия

Активация на акаунт