"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 200 164
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
По- лек няма да стане сериала. Може би за малко, има надежда, после се сгромолясва.

# 511
Супер. Много силен сериал! Както казах-първите серии бяха много силни и хващащи за гърлото..

# 512
  • София
По- лек няма да стане сериала. Може би за малко, има надежда, после се сгромолясва.
Привет! Да, тежък е сериала, но много стойностен. Много страдах от нечовешкото отношение на "истинската" майка и сутеньора й към малката героиня. Възхищавах се от любовта на майката Зейнеп и нейните близки към страдащото дете. Доста трагични ситуации имаше, но за радост края е щастлив.  Уверена съм, че на всички, които харесват качествени сериали ще им хареса.

# 513
Както казах-първите серии бяха много силни и хващащи за гърлото..
Така е. Що сълзи пролях. И през цялото време ми беше мъчно за моето дете.

# 514
Това дете как е изтърпяла тези снимки, не Знам...
И особено като го намери в чувала беше.. много тежко Sad

# 515
И аз си мислех за това и ссмятам, че ѝ се е отразило. Аз не бих си жертвала детето. Вярно, че е голяма актриса, вярно че в някоя сладникава, лековата роля не би могла да разгърне потенциала си, но това може много да ѝ навреди.

# 516
" Сигурно повечето знаете, че "Майка" е римейк на японски сериал от 11 серии. В Т-я направиха
33 епизода. Изгледах японския, но не ми хареса. Изобщо, освен това, на английски...
Препоръчвам да се гледа турският... Много добри,  познати и непознати актьори. А за Мелек- Турна
нямам думи...
Освен в 22 ч ,повтарят го и в 11 ч. на следващия ден! По БТВ Лейди!
BlushHeartCupidGift HeartGreen HeartFlowers Hibiscus
Да гадното е ,че в оригинала  ги разделиха .

# 517
  • AMS

Привет на всички!!!
 Радвам се харесвате сериала!!!
 Изгледала съм с голям интерес
 и съм преживяла вълнението и мъката.
 Не знам до къде сте стигнали,
 но във връзка с последните постове
 се върнах назад в темата.
 MAMA-AN е поместила интервю на руски с
 Beren Gökyıldız /Берен Гьокйълдъз.
 Слагам го отново  >>>

Цитат
ИНТЕРВЬЮ БЕРЕН ГЕКЫЛДЫЗ ДЛЯ MILLIYET 💙#BerenGokyildiz

Все наблюдают за вашей игрой, Берен. Скажите, а дома также все сморят Вас?
- Да, дома тоже смотрят меня.
А ваши учителя также смотрят сериал?

- Мои учителя говорят: "Это очень хорошо для тебя". Я очень трудолюбивая девочка, хорошо учусь, у меня все пятерки за первый класс.
В каком классе Вы сейчас?
- Уже во втором. Конечно, стало сложнее, но я справляюсь.
Какой предмет для Вас самый сложный?
- Математика и английский. Я не очень люблю математику...
А какой самый любимый предмет?
- Турецкий язык. Он очень легкий в использовании. Мне никогда не надоедает он, а даже доставляет удовольствие. Я очень люблю рисовать. Рисую дома, деревья, осень...
Кем Вы хотите быть когда вырастите?
- Гимнасткой или заниматься плаваньем. Моя мама говорит, что я очень хорошо плаваю, могу нырять на 150 см вниз!
Вам нравится актерство? Планируете дальше этим заниматься?
- Да, мне нравится. Но я еще не решила буду ли продолжать в будущем.
Как проходят съемки? Какие сцены для Вас были самыми сложными?
- Моя любимая сцена была на автовокзале, когда мы переезжали. А самые сложные сцены были в первых сериях.
Первые серии были немного жестокими. Тот же пакет от мусора...
- Да, но это был чистый пакет) Внизу было открыто отверстие, чтобы я мола дышать. И еще там был попкорн!)
Вы там ели попкорн, чтобы не расстраиваться?)
- Да! Я там его ела)) Когда открыли пакет попкорн был у меня во рту и в волосах!)
Вам помогает психолог на съемках?
- Да, мы работаем как друзья. Психолог помогает мне больше раскрывать чувства.
Как Вы запоминаете все?
- Мне помогает моя мама, но никогда не заставляет.
Во многих сценах ты плачешь. Есть какая-то формула, чтобы вызвать слезы?
- Многие спрашивают меня об этом. Формулы нет, я просто думаю о плохих вещах в эти моменты.
Как Вам работается с известными актрисами, такими как Джансу Дере, Вахиде Перчин и Гонджа Вуслатери?
- Джансу мне как сестра. У Вахиде можно многому поучиться, она всегда подскажет как и что делать. Гонджа Вуслатери и Беркай Атеш (Джингиз) - мои сестра и брат, я их очень люблю!
Сейчас есть много актеров твоего возраста, ты их знаешь?
- Конечно! Мой хороший друг Атаберк Мутлу ("Пойраз Караэль").
Где Вам больше нравится играть: в комедии или драме?
- Сейчас мне нравятся оба жанра.
Вы недавно победили в номинации "Золотая бабочка". Поздравляем!
- Я немножко ожидала этого, потому что перед этим мне приснился сон.
Мине Гекылдыз (мама): Я очень хотела, чтобы она выиграла премию. Мое единственное желание - чтобы Берен была счастлива. Я отдам жизнь за ее слезинку.
Перевод: Турецкий сериал МАМА | ANNE

# 518
  • София
Здравейте, момичета!
Дива, благодаря ти, че ни напомни миналогодишното интервю с малката-голяма актриса Берен. Прочетох го отново с  голям интерес и задоволство.  Мисля, че турската кинематография  да  е на световно ниво, голям принос има и участието на много малки деца - артисти в сериалите, както откриването им  и професионалната работа на режисьорите с тях.

# 519
Абсолютно! Повечето деца, които съм гледала Св много добри! Може би на пръсти се броят такива, които не са ми допадали

# 520
Привет! Относно намирането на Турна в чувала за смет - докато е играла тази сцена, актрисата Берен е ядяла пуканки вътре в плика. Няма какво да си говорим, това дете е родено артист!

# 521
А Берен в кои други сериали е участвала?

# 522
  • AMS
А Берен в кои други сериали е участвала?

Малката Берен взема първата си златна пеперуда
 за ролята  в сериала Kocamın Ailesi >>>

По време на горната церемония,
 Берен вече се снима в Майка / Anne.
 На следващата година взема втора пеперуда
 за ролята си на Турна/Мелек, връчена от Джансу Дере >>>

# 523
Ха, това е много хубаво! Или май не чак толкова, защото са изтрили преведените серии от нета, нали?! А аз така и не го догледах. Зациклих на 12-та серия и... до там.

Има го по руските сайтове за филми.
Дублиран е на руски, ако не пречи езика.

# 524
Някой може ли да ми напише на л.с какво иска журналиста от Зейнеб да направи, за да не я издаде?
Аз си мислех,че той ще е на нейна страна, а той е против нея..

Общи условия

Активация на акаунт