"Майка" (Anne) с Джансу Дере и Вахиде Перчин - всеки вторник по StarTV

• 200 141
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Това голямо момиче й е дъщеря?? Тази, която щеше да прави аборт??

# 541
Това голямо момиче й е дъщеря?? Тази, която щеше да прави аборт??

Да, това е дъщеря на "Непохватната леля" в живота!.... Peace Hug Peace

# 542
  • София
Привет, момичета!
Вахиде Перчин, която изпълнява ролята на рождената майка - Гьонюл  и е "непохватната леличка" е   много голяма турска актриса. Както казва Вера, изпълни ролята на възрастната Хюрем от Великолепният век - Сюлейман. Прекрасно изигра ролята на Хюрем. Нейна дъщеря е Ализе Гьордюм , която играе Гамзе (средната сестра в "Майка" - с къдравата прическа). Тя играеше и във Великолепният век.  Вахиде е разведена с баща й, но поддържат приятелски отношения. Вахиде Перчин преди няколко години имаше проблем с здравето, но успя да се пребори и вече усилено играе в театъра и преподава на начинаещи артисти.

# 543
Оф, тая дето играе родната майка не ми е много приятна ама играе добре
Щом я мразим значи си играе добре ролята .

# 544
Привет, момичета!
Вахиде Перчин, която изпълнява ролята на рождената майка - Гьонюл  и е "непохватната леличка" е   много голяма турска актриса. Както казва Вера, изпълни ролята на възрастната Хюрем от Великолепният век - Сюлейман. Прекрасно изигра ролята на Хюрем. Нейна дъщеря е Ализе Гьордюм , която играе Гамзе (средната сестра в "Майка" - с къдравата прическа). Тя играеше и във Великолепният век.  Вахиде е разведена с баща й, но поддържат приятелски отношения. Вахиде Перчин преди няколко години имаше проблем с здравето, но успя да се пребори и вече усилено играе в театъра и преподава на начинаещи артисти.
За бореше се с рак и затова и се наложи да напусне  "Огледален свят "

# 545

Имах предвид на малката родната майка, не уточних Simple Smile

Иначе непохватната леличка играе един път. Добре, ч еми напомнихте къде съм я гледала.

# 546
  • София

Иначе непохватната леличка играе един път. Добре, ч еми напомнихте къде съм я гледала.
Привет! Бях много учудена, но  разбрах, че е станало объркване. И  двете са родни майки, но разликата между двете е огромна. Това се разбира в последствие. Гьонюл (непохватната леличка) е положителен образ на много изстрадала жена. Шуле майката на Мелек- Турна е с отрицателно поведение и не само. Дълго време се чудих каква майка е? Въобще майка ли е ? Напълно отрицателен образ, но и много повлиян от "приятелят" й и живота който води. Заради него е готова да захвърли и продаде детето си. Актрисата е Гонджа Вуслатери играла в "Малки тайни" и "Готова на всичко". Не съм я гледала, но също е много добра в ролята си.

# 547

Ха-ха ха!......Родната майка на Мелек е Шуле.Играе се от Гонджа Вуслатери.. Тя е певица и актриса За ролята на Шуле беше наградена.
Хубаво е да прочетете темата, тя не е много голяма,ако искате Laughing Laughing Laughing

# 548
  • AMS

Гонджа Вуслатери /Gonca Vuslateri/ е талантлива актриса.
 Тя е на 31 години, омъжена и няма деца.
 Предизвика интереса ми заради ролята ѝ в Майка.
 Много хубаво пее. Страхотен глас има.
 Последно играе на театралната сцена
 в нашумялата постановка Чайка.

# 549
Искам ама все не ми остава време. Ще прочета, обещавам!
Благодаря ви!

# 550
  • Bulgaria
Здравейте , гледате ли епизодите по БТВ лЕЙДИ ?
Много интересна и истинска история . Прекрасна игра на малкото момиченце и на Джансу Дере.
Много ме дразни майката на Мелек - родител не се става само ,когато родиш детето ,а трябва да се грижиш за него и да му даваш любов . Много наивна и глупава жена. Какво толкова му харесва на онзи пияница? В момента съм на 14 епизод с бг аудио ,дано после да има промяна в нея ,но не ми се вярва.
Майката на Зейнеп е много добра ,ще ми е интересно защо е влязла в затвора и дали това е причината да изостави детето си на поляната . Кръвта вода не става - Зейнеп много бързо се сближи с нея ,може би като разбере истината ще се отдалечи от нея ,добре че не знае истината веднага ,за да може да дари майчина обич на дъщеря си .

# 551
Здравейте , гледате ли епизодите по БТВ лЕЙДИ ?
Много интересна и истинска история . Прекрасна игра на малкото момиченце и на Джансу Дере.
Много ме дразни майката на Мелек - родител не се става само ,когато родиш детето ,а трябва да се грижиш за него и да му даваш любов . Много наивна и глупава жена. Какво толкова му харесва на онзи пияница? В момента съм на 14 епизод с бг аудио ,дано после да има промяна в нея ,но не ми се вярва.
Майката на Зейнеп е много добра ,ще ми е интересно защо е влязла в затвора и дали това е причината да изостави детето си на поляната . Кръвта вода не става - Зейнеп много бързо се сближи с нея ,може би като разбере истината ще се отдалечи от нея ,добре че не знае истината веднага ,за да може да дари майчина обич на дъщеря си .
Доколкото знам е убила мъжа си по - натам ще разберем защо . Навярно я е тормозил системно и тя не е видяла друг изход накрая . Колкото до Шуле наистина дразни една свястна майка ще постави на първо място детето си , а не някакъв си миризлив мангал  ! Ако беше наистина майка щеше да разкара този нещастник от живота си и да се погрижи за дъщеря си ! Сега понеже я е яд , че детето предпочита с право Зейнеп ще и направи нарочно мръсно като я издаде за отвличането на Мелек - Турна . Гледайки сериала не мога да не се сетя за това нещастно детенце с подобна съдба http://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/bebeto-p-netchove … a-pitar-konali-2/

# 552
  • София
Привет!
Здравей, Mimity 933!
Сериалът е много хубав, качествен, доста тъжен, но пък края е щастлив. Гледах го онлайн и с превод на български до 18 епизод и до края на руски. Препоръчвам ти, ако искаш да знаеш предварително подробности да прочетеш предишните страници от темата. Прекрасен сериал, прекрасна игра на всички артисти, а малката Берен  (Мелек - Турна) е незаменима. Препоръчвам и новия сериал "Жена" също римейк на японски сериал и от същите сценаристи. В момента се излъчва всеки вторник по турската FOX, има и тема тук, а рускините го превеждат. Хубав ден.

# 553
  • Bulgaria
Нина  Hug Не искам да гледам спойлери ,затова не чета подробно темата. Видях ,че има момичета , които гледат сериала като мен ,с бг аудио ,затова реших да пиша в темата.

# 554
Ще покажат детайлно историята и на Шуле, и нейната не е лесна.

Общи условия

Активация на акаунт