Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 62

• 72 719
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Да, трябва да е нисък.

# 691
  • София
Може и без него, ако няма кисти или някой тръгнал по-голям фоликул.
То се вижда и на преглед.

# 692
Момичета, като имате предвид , че естрадиола е важен за стратиране, искате да кажете, че трябва да е нисък, нали?
На мен нито Персенска едно време ми е пускала хормони на стартиране, нито сега в Щерев.

За ЗЕТ не, но при стимулацията, аз имах Естрадиол и FSH.

# 693
Да, и аз имах предвид за стимулираните цикли. Винаги са ми пускали.

# 694
  • София
А говоря при стимулации, че не са ми пускани начални хормони, нито в Надежда нито в Шерев. Може би наистина ит ехографския преглед и броя на антралните ореценяват, ме няма нужда, но следващия път на 2ри ден ще си пусна преди да са ми били първите инжекции и ФСХ, и Е2 и прогестерон.

# 695
  • София
На мен пък винаги са ми искали фсх и е2, при започване на стимулация

# 696
Буена, Прогестерона преди пункция мисля, че беше.  Peace

# 697
И на мен ми пускаха хормони преди и по време на стимулация .
Естрадиола е желателно да е нисък, но на практика от препаратите винаги е завишен.
Би могло да попречи на имплантиране при пресен трансфер, затова някои клиники директно замразяват и правят ЗЕТ, което е правилното според мен.

# 698
И на мен ми пускаха хормони преди и по време на стимулация .
Естрадиола е желателно да е нисък, но на практика от препаратите винаги е завишен.
На втори ден още няма препарати Rolling Eyes

# 699
  • София
Буена, Прогестерона преди пункция мисля, че беше.  Peace
Да, да, точно така, моя грешка Hug

# 700
  • Бургас
Момичета имам още едно притеснение. Нали при започване на стимо има пак преглед как ще стане като съм в цикъл.

# 701
  • София
Ами както и без цикъл.
Всички не преглеждат на 2-ри ден

# 702
  • Бургас
Здравейте сега разбрах че моята доки не е на работа и ще е замества др. Според вас дали в картона ми ще пише по какъв протокол ще съм и с какво ще ме стимулират,или тази която я замества тя ще реши.

# 703
  • София
svetlana7878 знам че ти е притеснено, но е по-добре да се успокоиш.
Когато започне стимулацията се прави лист в който се записват дозите, размера фоликулите и на лигавицата, който стои в досието ти. Записват се всички изследвания. Отделно на теб ще ти дадат лист със схемата и книжка с която ще си взимаш лекарствата от аптеката. В Книжката се записва също така всеки преглед и изследване което правиш по време на стимулацията. Успех  Hug

# 704
Здравейте дами,
Напълно нова съм и в темата и в борбата  Praynig
миналата седмица имах насрочено инсе, но док го канселира, защото не можаха да изолират достатъчно качествени сперматозоиди - бяха само около 3м и каза, че няма никакъв смисъл Tired
Иначе бяхме на естествен цикъл и дори фоликулчето ми се спука пред нея на прегледа, но явно не  ми е било писано да стане по лесен начин. Като цяло аз имам единствено проблем, че едната ми тръба не е проходима, но пък към този момент уж това не е голям проблем, ММ е с 5% по Крюгер, но явно нещата не са цветущи щом се стигне до обработка, та док каза ИКСИ
Искам да попитам има ли възможност, когато започна стимулацията тя да бъде по лека и какво означава по лека, защото малко се обърквам когато чета протоколите  Embarassed
Също така цената на ИКСИ зависи ли от начина на стимулация, защото ще се самофинансираме за първия опти

благодаря много

Общи условия

Активация на акаунт