Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 62

• 72 741
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
от утре, освен ако и тогава не е зацапване.
първи се брои като си е нормално.
Благодаря ти много

# 676
  • София
svetlana7878 Ако си била на противозачатъчни, Регулон например, имай в предвид че цикълът ти може да е много оскъден и всъщност това което наричаш зацапване може да продълви 3-4 дни и да спре. Освен това ако ти е дошло след 12 часа на обед се смята следващият ден за първи. Успех  Peace

# 677
  • Бургас
svetlana7878 Ако си била на противозачатъчни, Регулон например, имай в предвид че цикълът ти може да е много оскъден и всъщност това което наричаш зацапване може да продълви 3-4 дни и да спре. Освен това ако ти е дошло след 12 часа на обед се смята следващият ден за първи. Успех  Peace
Не нищо не съм пила но уж този месец трябва да започнем стимо и сега съм много объркана, утре ще направя фсх. моят доктор в понеделник е следобед ,така че да предположим че утре ще ми е първи ден то в понеделник ще е 3ден дано не е късно. А и др. Изследвания не съм ги правила преди започване на стимо тия дето са-спин,мб, цито,хипатит и т.н Абе направо мн. Ми е напрегнато

# 678
  • Варна
Сиси, разбирам те напълно, мила Hug. И аз се чудех кога ще ми е първи ден, как ще пътувам, а това си е сериозна организация - отпуски, хотели, изследвания... Освен това тези хормони ме побъркват. Crazy
Имай вяра на доктора ти и на клиниката, човек много бързо може да се мобилизира. Всичко ще се нареди!

# 679
  • Бургас
А аз вече пуснах отпуска,дано и днес фсх да е наред.

# 680
Вчера трябваше да започнем втората част от процедурата, но имам задържан фоликул, който достигна до 30мм. Чакахме го близо месец да се спука, но досега не е и продължава да расте. Доктора ми каза, че при това положение не иска да започнем следващата част и ми даде още 1 седмица време да се спука, ако не се е спукал ми каза, че той ще го спука с манипулация. Въпроса ми е следният, понеже сме по фонда процедурата ще влезе ли в тези пари или ще трябва да си я заплатя допълнително - някаква представа за сумата?

# 681
  • Бургас
МОМИЧЕТА ФСХ Е ГОРЕ ДОЛУ ДОБРЕ 10.12.  ПОНЕЖЕ ДОКТОРКАТА МИ В ПОНЕДЕЛНИ Е ВТОРА СМЯНА ОТ 14Ч . СПОРЕД ВАС ДАЛИ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕМ НЯКАКВА СТИМУЛАЦИЯ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НЯМА ДА Е ОТ СУТРИНТА СТИМОЛАЦИЯТА.  Hug

# 682
  • София
Само него ли измери?
Естрадиола е също важен.

# 683
  • София
Даже по-важен

# 684
  • Варна
На мен ми бяха казали на 2ри ден направо да отивам в клиниката и да започваме процедурата. Трябва ли да имам някакви изследвания предварително?

# 685
  • Бургас
Ами доки само това ми каза да изследвам фсх и на втори трети ден да отида за стимо.  Затова и сега се притеснявам ,че в сайта на щерев пише да се направят мб, цито, спин и тн, преди стимо  а доки нищо такова не ми каза ,само се моля да не ми отложат стимо заради тези иследвания и да ми изгори и отпуската. Радвам се че ви има момичет Hug Hug Hug да помагате на такива като мен дето им е за първи път ,знам че в повечето пъти ви изнервямае с глупави въпроси за което предварително се извинявам. newsm03

# 686
  • София
Слушай си доктора!
Ако трябва тези изследвания стават за няколко часа

# 687
Светлана, аз винаги съм поставяла инжекциите вечер. В Щерев имаха изискване да е около 19ч, в Надежда да е след 12ч.

# 688
  • Бургас
благодаря Ви отново  Hug, просто си мислих данеби доки да е препуснала да ми каже да направя тези изследвания  newsm53

# 689
  • София
Момичета, като имате предвид , че естрадиола е важен за стратиране, искате да кажете, че трябва да е нисък, нали?
На мен нито Персенска едно време ми е пускала хормони на стартиране, нито сега в Щерев.

Общи условия

Активация на акаунт