Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 62

• 72 743
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Поли, опитай да правиш коремни преси и може и да успееш да го спукаш.

# 661
  • Sofia
Ааах, момичета, днес бях на преглед и се видя един задържан фоликул с размери 12х16 мм  ooooh!
Днес ми е 18 ден от МЦ, пия Регулон от 3 ден... Дали ще се спука? До сега не ми се е случвало такова нещо, от сума ти месеци ме следят, винаги си имам О и т.н. не съм задържала нищо. Може би защото се забавих с регулона Sad. За този месец май се проваля опита  Confused

И аз съм на Регулон от 2 месеца заради задържан и моят се спука Simple Smile. И твоят ще се разкара споко  Hug

# 662
Предстои ми операциа на херниа след колко време ще мога да направя вториа си опит инвитро моля ако някои го е преживял нека да ми отговори Rolling Eyes

# 663
Предстои ми операциа на херниа след колко време ще мога да направя вториа си опит инвитро моля ако някои го е преживял нека да ми отговори Rolling Eyes
На мен след коремна операция с 10 см разрез от пъпа надолу,ми казаха да чакам 3 месеца преди бебеправене.След лапароскопията,която правих по-късно,казаха 1 месец почивка и тогава инвитро.
Зависи от сложността на операцията.

# 664
  • Варна
Момичета, във фейса обсъждат страшни неща след пункция Sad направо ме наплашиха Cry всички ли сте се чувствали зле след манипулацията или може би зависи от броя на яйцеклетките ?!? newsm78

# 665
Не гледай във ФБ, nikolaja. Неприятно е заради подуването. Дискомфорта е като да не си била до тоалетна няколко дни, нищо трагично.

# 666
Николая, не чети много във ФБ. При мен извадиха много Я, бях накрачка от хиперстимулация, но не съм се чувствала зле. Прочети за храната какво да ядеш преди или след пункция, на мен това хранене ми помогна.

# 667
Незнам дали зависи от броя на фоликулите.При първия ми опит имах 7 ф и само 3 извадени яйцеклетки,а болките след пункцията бяха доста силни и едвам станах от леглото.
При втория опит имах над 10ф в яйчника,с един съм.Извадиха 8 яйца не усетих никаква болка нито замайване от упойката,нито подуване съм имала,абсолютно нищо.
И двата пъти пункциите ми ги прави един и същ доктор.
Няма нищо страшно и не е болка за умиране. Simple Smile

# 668
  • Варна
Николая, не чети много във ФБ. При мен извадиха много Я, бях накрачка от хиперстимулация, но не съм се чувствала зле. Прочети за храната какво да ядеш преди или след пункция, на мен това хранене ми помогна.
От книгата на Зита Уест ли? Вие чели ли сте я?

# 669
Не, не от нея. Четох в нета за подходящи храни и напитки.

# 670
Много съм нова в темата и за това питам директно - какви изследвания ви правиха на вас и съпругът/пратньор преди стартиране на стимулацията. При нормална спермограма правите ли задължително и двамата микробиология?

# 671
Аризона, би ли споделила режима на хранене по време на стимулация? И аз съм на Гонал 400 UI от снощи. Във вторник съм на УЗИ за проверка на яйчников отговор. Очаквах някаква неприятна реакция след първата инжекция, но слава богу засега като че всичко е наред. Може би се събудих с по-учестено сърцебиене, но не е нещо нетърпимо. Предполагам, че TSH - то ми сега ще скочи до небето... ooooh!

# 672
  • София
Сиси,
И аз съм нова, но вчера ходихме на консултация и питах.
10 дни преди стимулацията се пускат изследвания и на двамата за хепатит Б, хепатит С, спин, васерман, кръвна група (ако нямате), както и микробиология - на теб - влагалищен секрет, на него - уретрален.
Много съм нова в темата и за това питам директно - какви изследвания ви правиха на вас и съпругът/пратньор преди стартиране на стимулацията. При нормална спермограма правите ли задължително и двамата микробиология?

# 673
  • Бургас
Момичета днес имам съвсем леко зацапване,от утре ли да броя за първи ден от МЦ. Благодаря ви.
Може на лични.

# 674
  • София
от утре, освен ако и тогава не е зацапване.
първи се брои като си е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт