ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 10 [226]

• 58 912
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • Яко в Матрицата...
В този профил missmassblog има много снимки с въпросната Дияр Joy Съвпадения ще има, ай дано го видим и много влюбен Чачо  Crazy Joy

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 12:12 от Reni - BG

# 676
В този профил missmassblog има много снимки с въпросната Дияр Joy Съвпадения ще има, ай дано го видим i много влюбен Чачо  Crazy Joy

даноооо  Crazy Crazy

после ще разгледам снимки и аз  Party  Joy

музикален е фестивалът
Laughing бе   Joy  въпрос, след въпрос  ooooh!

# 677
  • Яко в Матрицата...
В този профил missmassblog има много снимки с въпросната Дияр Joy Съвпадения ще има, ай дано го видим i много влюбен Чачо  Crazy Joy

даноооо  Crazy Crazy

музикален е фестивалът

Имах предвид, че турците в чужбина се поддържат и си общуват. Мацката от профила е жена на някакъв симпатяга турчин https://www.instagram.com/canerkaraloglu/, даже вече е мама Joy

# 678
стари, непубликувани снимки от сета на ПО.

което ме подсеща нещо  Laughing ама ще го сложа в темата на квартала  Peace

Вай бе  Crazy Crazy Crazy Crazy
  Ми много е хубав бе  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Laughing
  Ани,благодаря за разяснението на инфото  Hug Hug

i]Колко е по различен от Сарп. А са минала  година - две!
Гледам, че снощи сте поразсъждава лиа тема; "На какво ни учи "Вътре" newsm78 newsm78 newsm78
И аз имама, какво да кажа по въпроса. Но, ще е по късно, защото задачите ми дишат във врата!!!
Прекрасна сряда, Ято Hug
[/i]

# 679
# 680

даноооо  Crazy Crazy

музикален е фестивалът

разбраФ бе  Joy
била е и на сватбата на Алтанов  hahaha hahaha изровиха всичко бе  hahaha

# 681

била, ама явно не я е забелязал тогава  Joy 

Laughing Laughing  къв е Топчо  hahaha hahaha

# 682

била, ама явно не я е забелязал тогава  Joy 

не се знае  Whistling Whistling  Mr. Green

# 683
  • ... да усещаш мириса на море ...

тоз' дето е снимал, ако го разберт кой е, сигурно ще му избодат очите   Grinning

От последната серия искам да отбележа добрата операторска работа. Имаше няколко много добри ракурси. Особено кадъра отдолу, когато Местан скачаше с шишовете - приличаше на хищна птица, която се спуска върху жертвта си. Малко след този кадър мисля...

Е вярно, че при бойните сцени, понякога си личи, че маркират, но млади с още, ще се научат... smile3521

А, и мисля, че убиеца на Местан е Мерт. Мисля че п/з целия сериал двамата братя волно или неволно ще се "спасяват" един друг, докато се изправят един с/у друг...

А пък този автор предполага, че бащата на двамата братя е жив, доколкото разбрах... Sarp'ın babası hayatta mı?

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 13:53 от tara_lezhka

# 684

Taра  Hug Hug Hug ние отдавна предполагаме, че баща им  е жив  Hug не допускам, че Мерт е способен на такава жестокост  Naughty Naughty Naughty в следващата тема ще пусна анкета за това  Hug

# 685
  • близо до брега на морето
мАлиииииии,ще се яви кандидат енге и диЪр ще разбере чак кат одим да я искаме бе Embarassed Joy Joy Joy
Нямах нет,снощи таака валя и гърмя-цялата махла бяхме с изгорели рутери и кабеларковците докат дойдат,та аз да отида да си купя-да го настроят-ми то мръкна бе Joy Joy Joy
Не съм ви чела мноо задълбочено-ма основното го разбраф Joy Joy Joy
Хубав ден Hug Hug Hug

# 686
ние отдавна предполагаме, че баща им  е жив  

аз не съм в това число   Naughty  тати е мъртъв  Laughing  но невинен  Naughty

# 687
мАлиииииии,ще се яви кандидат енге и диЪр ще разбере чак кат одим да я искаме бе Embarassed Joy Joy Joy
Нямах нет,снощи таака валя и гърмя-цялата махла бяхме с изгорели рутери и кабеларковците докат дойдат,та аз да отида да си купя-да го настроят-ми то мръкна бе Joy Joy Joy
Хубав ден Hug Hug Hug

Мимкаааааааааа  Hug Hug Hug ади, че ще ходим в хамама бе  ooooh! закъде без абла?  Naughty Naughty Joy Joy Joy

ние отдавна предполагаме, че баща им  е жив  

аз не съм в това число   Naughty  тати е мъртъв  Laughing  но невинен  Naughty

е, добре. аз и още някой предполагаме  hahaha hahaha hahaha ади сега, невинен  hahaha

# 688
Хубав ден Hug Hug Hug

Мимкаааааааааа  Hug Hug Hug ади, че ще ходи в хамама бе  ooooh! закъде без абла?  Naughty Naughty Joy Joy Joy

ние отдавна предполагаме, че баща им  е жив 

аз не съм в това число   Naughty  тати е мъртъв  Laughing  но невинен  Naughty

е, добре. аз и още някой предполагаме  hahaha hahaha hahaha ади сега, невинен  hahaha

и аз викам няма нужда от още един папардак  Laughing Laughing Laughing По-хубо умрял

# 689

бащата е невинен  Peace  запомни го от джадЪ  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт