♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 429
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Враца
Да са им честити наградите! Заслужават си ги  Heart Eyes Heart Eyes

Сега изгледах серията с превод  ooooh! ooooh! ooooh!   
Не беше лоша  Mr. Green Памир внася малко живинка в нея  Laughing  Само не разбрах онази гост актрисата за какво се появи - за да може Памир да се изповяда на някого ли и да го чуем - за да не си говори и той сам като Дафина и Седа ханъм   Rolling Eyes Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green
И нещо друго - чак сега разбрах с колко тъп народ са заобиколени Дефне и Йомер - Корай, Дерия, Айтекин  ooooh! ooooh! ooooh! - избирани са с конкурс по тъпотия.  ooooh!  Корай за пръв път го изтраях от-до - няма толкова тъпо парче  ooooh!

# 421
mama_an_ji,  bouquet

До скоро приоритет да си говорят на глас имаха жените в сериала. Mr. Green
Дефне си я знаехме, но и Седа прихвана от какво се заплесна по Синан. Явно това е меричов похват да стигат мислите на героите по-лесно до зрителя! Rolling Eyes

Но Мерич  в последните серии вмени този нрав и на мъжете. Сега чакам и Йомер бей да почне да си говори сам и всичко ще е ок! Angry

Виж Памир продължавам да си го харесвам, много свеж , ексцентричен , не спазващ правилата и условностите, много различен от останалите, но в никакъв случай не е подъл и завистлив.
Тази разлика с праволинейния Йомер за когото всичко е или бяло или черно   впечатли Дефне.
Той прекрасно разбира жените и може да бъде приятел с всяка една, а способността му да провокира Нериман и Корай искрено ме забавлява!
Явно и в неговият живот има тайни , които го плашат и го терзаят. Naughty

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 22:36 от alex_94

# 422
Алекс, Маме,  разсмяхте ме  Hug

Относно меричовия подход да си говорят сами- ами представям си ги да гледат в камерата да се пулят или гримасничат в зависимост от настроението, а отдолу да вървят като надпис мислите им...  Crazy

Ако тъпите са само Корай, Дерья, Айтекин добре, ами Ниханче, Нериманче, бате скалата, Тюркян до някъде...за други не се сещам Wink

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 22:37 от Slawena

# 423
smile3501 smile3501 smile3501
Браво обраха наградите, въпреки, че отдавна не са комедия  ooooh! Mr. Green

Скрит текст:

Ми те хората, раздаващи наградите, нямат време да гледат всичките сериали.. явно отдавна не бяха хвърляли око на Меричовите творения, та затова са се подвели по миналогодишната номинация  Whistling Whistling Mr. Green

- Кардешим, ша тЪ спъна ...
- Имай късмет, и без  това бокса ме разтоварва...а сега съм толкова напрегнат...

Тука сега "злобарите" веднага ще кажат, че Баръш нарочно се е върнал до мястото си, за да може като го повикат при Елчин на сцената, нарочна да вдигне отново /за трети път вече  Laughing/ Китодар да стане, че Баръш да иде при любимата "партньорка" да си вземе наградата hahaha hahaha Ама ние нали не сме от тях, и ще си мълчим   Mr. Green Whistling

И като го споменах онзи морски дар- къде повлече Елка накрая, че тя не излезе за общата снимка  #Cussing out #Cussing out

# 424
От Руткай

Корай и Из и тук се намериха да поклюкарстват..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 425
Сечкин изглежда много непринуден и чаровен.

# 426
Два часа се пулих да видя перчема на Кито и пердето на Елка  ooooh! ooooh! ooooh! добре чи Нера ги натика един до друг на сцената  Naughty
А следващия път, ако изобщо има такъв  Rolling Eyes единия да седне на първия ред пък другия - на последния, че да не си пречат  Joy Joy Joy Joy
Joy hahaha Joy hahaha е коте човеку го е страх от Кито, каво да направи, да го избута та да заеме мястото му ли Laughing

# 427
На Руткай да му вземат дипломата ако има такава за дизайн, стил и тем ти подобни. Съсипа Елчин с неговите модни недоразумения ooooh! може ли да е толкова прост. Бурчин, Лейля Лидия, Неслихан, Джансу бяха страхотни и стилни та даже и Нера беше разкошна, а Елка все едно взела пердето и го увила...пепеляшка ooooh!

Сечко е един път мъж де..много си го Аресвам аз много Heart Eyes да беше обаче с повечко мускулна маса равен нямаше да има Wink

# 428
Новите "Хензел и Гретел" в турския театър  Heart Eyes Heart Eyes

http://www.ranini.tv/ozel/20645/1/hansel-ve-gretelin-oteki-hikay … -gercekler-acitir

# 429
Салих бих го гледала с най голямо удоволствие на театрална сцена, има голяма харизма в него.

# 430
  • Враца
Скрит текст:
На Руткай да му вземат дипломата ако има такава за дизайн, стил и тем ти подобни. Съсипа Елчин с неговите модни недоразумения ooooh! може ли да е толкова прост. Бурчин, Лейля Лидия, Неслихан, Джансу бяха страхотни и стилни та даже и Нера беше разкошна, а Елка все едно взела пердето и го увила...пепеляшка ooooh!

Сечко е един път мъж де..много си го Аресвам аз много Heart Eyes да беше обаче с повечко мускулна маса равен нямаше да има Wink
И с това синьо око е ...  Wink Mr. Green
Еее, то не може всички да са с много мускулна маса - екстра си е  Grinning

А Елчинка не за пръв път се измъква така от общите снимки - цепи се от колектива  Rolling Eyes Thinking
Коя ли е причоната  Thinking

# 431
Скрит текст:

И с това синьо око е ...  Wink Mr. Green
Еее, то не може всички да са с много мускулна маса - екстра си е  Grinning
А Елчинка не за пръв път се измъква така от общите снимки - цепи се от колектива  Rolling Eyes Thinking
Коя ли е причоната  Thinking
Сечо си е красавец Heart Eyes ей маме за окото забравих...тюх де то тези очи са страхотни Crazy
За Елкиното бягство е виновна "голямата бенка"........тя причината е ясна ooooh!

# 432
  • Враца
Скрит текст:
Скрит текст:

И с това синьо око е ...  Wink Mr. Green
Еее, то не може всички да са с много мускулна маса - екстра си е  Grinning
А Елчинка не за пръв път се измъква така от общите снимки - цепи се от колектива  Rolling Eyes Thinking
Коя ли е причоната  Thinking
Сечо си е красавец Heart Eyes ей маме за окото забравих...тюх де то тези очи са страхотни Crazy
За Елкиното бягство е виновна "голямата бенка"........тя причината е ясна ooooh!
То това му е красотата на Сечко - тез очи сини  Heart Eyes

Страхотен гиф (само това 10000 дето излиза дразни, ама ...  ooooh! ooooh!)

# 433
Момичета... Сега мернах един турски сериал (не е нов) по btv lady и какво да видя.... Нашите Дефне и Памир играят в него. Направо се изумих. Явно и преди са играли двамата в един сериал  Shocked Shocked Shocked

Edit: Забравих да спомена, някой може да го е гледал, сериалът се казва "Една любовна история" или нещо подобно беше

# 434
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

Бау Мяу  welcome да сериала не е нов  Peace и Елчин и Памир си партнират в него  Peace. Макал там Елчин да не ми хареса много, то ролята на Сечкин ме провокира да го гледам  Flutter

Доста нещо сте изписали снощи, браво на вас  smile3501 smile3501, оживи ни се темичката покрай наградите  Laughing Laughing. А аз много разочарована от нашите  Crossing Arms. Да не се увличам в празни приказки, днес няма да си развалям празника с ядове  Mr. Green Mr. Green
Рожденничка съм, почерпете се  Hug Hug

Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт