♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 434
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Коте, Heart Eyes моделът на роклята на Елчин налагаше да е на края на реда, защото можеше да и отнесат някоя харбала! Joy Joy Joy
А , къде да седне Баръш? От другата страна на Юнус??? smile3516

Wink 

# 406

- Кардешим, ша тЪ спъна ...
- Имай късмет, и без  това бокса ме разтоварва...а сега съм толкова напрегнат...

# 407

- Кардешим, да тЪ спъна ли?
- Имай късмет, и без това ръката ми е свита в юмрук и бокса ме разтоварва...

Размяна на любезности! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 408

- Боре, Гупа тук ли е?
- Не...Ама още ме боли ръката от поздрава с Юнус...

# 409
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

- Кардешим, ша тЪ спъна ...
- Имай късмет, и без  това бокса ме разтоварва...а сега съм толкова напрегнат...

hahaha hahaha  hahaha hahaha

# 410
Момичета, като гледам поведението на Елчин на наградите, започвам да си мисля, че е твърде подвластна на капризите и настроенията на Юнус. Не смятам, че той е готов да приеме този нов неин образ и това, че феновете харесват Елчин и Баръш като екранна двойка. Елчин само губи от това, че се дели от целия екип. Никой не е с партньорката си на наградите/ говоря за екипа/, само тя мъкне това нещо със себе си.

# 411
# 412

Сечко много ми хареса в тази ситуация! tooth

# 413
# 414
# 415

Сечко много ми хареса в тази ситуация! tooth

Алекс  Hug ми подканя го ма Боре се услушва  hahaha hahaha hahaha

Лаве привет  Hug Hug Hug

# 416
Kote,  bouquet май Борко има нещастието да стъпи върху някоя харбала! hahaha hahaha

Виж върха на обувката му! Joy Joy

# 417
Kote,  bouquet май Борко има нещастието да стъпи върху някоя харбала! hahaha hahaha

Виж върха на обувката му! Joy Joy

Алексче  Hug Heart Eyes ми той не е виновен, че Елка не знае, че пеньоарите са за вкъщи  hahaha hahaha hahaha
Рутко голяма реклама си направи  Whistling и очаквах Елка да блести внякоя спешъл рокля  Thinking ма той съвсем я окепази  ooooh! голям резил  Stop.
Миналогодишната рокля беше сто пъти по-добре  Naughty

# 418

С когото и да са в реала Баръш и Елчин това не ме касае, щом така се чувстват щастливи тяхна воля, за мен е важно, че ги гледам с удоволствие и ме разтоварват, пресъздавайки образите на Дефне и Йомер.
А Салих къде е?

Лав, Wink

Хубава вечер!

# 419

https://youtu.be/XbAX3g6YW5k

Феновете ще  продължават да  се радват на тази изключителна двойка актьори, въпреки всичките критики!

Те го заслужават! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт