♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 245
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
НеЖи  Hug Heart Eyes добре завърнала се  bouquet bouquet bouquet
за съжаление не мога да те хелпна по въпросите ти  Whistling

# 76

Подпись к фото: Что будет между Омером и Исмаилом? Ответ на это сегодня вечером в новой серии "Любви напрокат"! Не пропустите!

Что же будет между Памиром и Омером?
Узнаем сегодня На Стар тв

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 15:32 от tempestad

# 77
Мини йозел  Hug

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/ekstralar/kiralik-askt … 59-bolum-onizleme

Д: Здравейте
Й: Госпожа Дефне - директор по логистиката и същевременно моята приятелка/любима.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 16:58 от tempestad

# 78
# 79
#между нас двамата
#между нас

# 80
  • Враца
Мини йозел  Hug

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/ekstralar/kiralik-askt … 59-bolum-onizleme

Д: Здравейте
Й: Госпожа Дефне - директор по логистиката и същевременно моята приятелка/любима.

Shocked Shocked Shocked Shocked
Какво им стана на тези от СтарТВ  ooooh!  Много се отпуснаха този път  ooooh! Laughing Laughing

Темпи, благодаря!
А Дефне цъфти щастлива  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 18:48 от mama_an_ji

# 81
  • Враца
Привет  Hug

Напоследък нямах възможност да гледам нищо и зарязах сериалите ooooh!  Кога ще наваксам и аз не знам Crazy  Най ми липсват Кара Севда и Ичерде Heart Eyes

Та да питам - може ли кратко резюме Mr. Green  Какво става с Клеопатра и Айхан, Хакан влюби ли се в Зейнеп или не Mr. Green  Галипчик как я кара? Еда ( знам си аз, че отрицателните героини в дизитата са с това име Mr. Green ) и братчето на Хакан залюбиха ли се? Flutter
За Кемалин, Нихан и Емир нищо няма да питам, че да ми е интересно Heart Eyes

Ами промените са почти недоловими  Wink
Клеопатра и Айхан( много го харесвам го този и самия актьор, Heart Eyes а и как хубаво казва - Клеопатра  Crazy  Mr. Green) Той е влюбен в нея, а като гледам и тя скоро ще се предаде, просто още не е го осъзнала.  Mr. Green Има добро отношение към Кемал и ще се опита да му помогне да "намери" себе си. И тогава няма начин Лейля да не е негова  Heart Eyes

Хакан също ми се струва, че е влюбен, и то не отскоро, в Зиза, но тя, както винаги, е просто използвачка. И така, между другото, омачка чаршафите отново с Емко  Mr. Green Непоправима тъпнарка е  ooooh! Mr. Green И продължава  да играе срещу брат си  ooooh! дори и да не го осъзнава, може би Rolling Eyes
Еда засега не мога да я определя, но Нихан действа да й насочи вниманието към братчето, защото тя нещо се опъваше  Mr. Green

# 82
 wavey

Приятно гледане!

# 83
# 84
Коте Hug  Добре заварила Hug

Маме Hug  Много ти благодаря! bouquet 
Малеее колко имам да наваксвам Crazy Whistling  И Зиза пак с Емко - ти да видиш Mr. Green  Не се научи тая патка, че тя е играчка в ръцете му и нищо друго ooooh!

Приятно гледане на Ашка Hug

# 85
# 86
  • Враца
Деде дойде и се държа все едно никога нищо не е било  ooooh! ooooh!
Сега Йомер ще навърже нещата с наследството, Дафина, Памир, Нериман  Laughing
Доставя ми удоволствие да гледам как Памир отсвирва Нера  hahaha hahaha hahaha

# 87
Много динамична серия  Peace Peace хеле пък скандала на Йо с Исо  Mr. Green. Ама право му каза Йо да не се меси, че това е между него и Дефне  Naughty. Исо понякога прекалява  Crossing Arms. В стремежа си всеки от двамата да я защити, ще я разкъсат чак  Whistling. Дасе чуди милата на кой по-напред да угоди, остана тя по средата  Crazy

А сцената с прегръдката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Йо реагира на завещанието както очаквахме  Peace. Темпи  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes.  Йо не иска парите на дядото  Naughty

Обаче не мога да разбера тази мома англичанка, май тя е зарязала Памко, а не той нея, както разправяше на Йо  hahaha hahaha

Сега остава да видим сцената между Йо и Пампам в махалата  Peace

# 88
  • Враца
Този съпруг май не си е извадил поуките - струва ми се че ще натрепе яко Айшегюл
следващата спирка ще е в болницата

# 89
Този съпруг май не си е извадил поуките - струва ми се че ще натрепе яко Айшегюл
следващата спирка ще е в болницата

та той с такава "любов" я гледаше  ooooh! заканва се на Дефа и Нихан, ама имали късмет, че бил в настроение видиш ли  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire тя да те погне Дефа, та да си изкара всичко на теб и да вземе да й олекне  Naughty hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт