♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 233
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Дневникът най-вероятно е попаднал в ръцете на майката на Кемал и баща му.. Ще се забърка някаква каша, няма да му го дадат, толкова лесно според мен  #2gunfire #Cussing out

# 61
Добро утро  Hug Hug

Предупреждавам да няма изненади - новата серия довечера започва в 8 без 15 при нас, защото комшиите не сменят времето Whistling Whistling

# 62
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug

Предупреждавам да няма изненади - новата серия довечера започва в 8 без 15 при нас, защото комшиите не сменят времето Whistling Whistling

Блогодаря татлъм  bouquet bouquet bouquet

В киносалона всички да са навреме   Naughty hahaha hahaha hahaha

# 63
# 64
Скрит текст:
Красива снимка от една чудесна серия!

Красива снимка от чудесните начални епизоди, когато все още имахме "романтична" комедия
Черна Любов 43.Епизод Трейлър - Бг Субтитри
https://www.vbox7.com/play:c82c18e9fe
Благодаря, Синан  bouquet
Маме, минало незабравимо Hug истински и непринудени.
Интересно дали Кемо отвори дневника на Нихан? Изгледах 42 епизод изглежда интересен, но ще ми стане по ясно когато го гледам с бг. превод. Както винаги Емко е нЪмбЪр 1.
Аз още не съм изгледала епизода напълно - нито без превод, нито с прево  ooooh!, обаче силно се надявам дневника да е попаднал в ръцете на Кемал, а не на Асу, например. От фрага може да се направи извод, че е попаднал на правилното място, освен ако отново  не ни объркват - ние да си мислим за едно, а те да покажат нещо съвсем друго ooooh! ooooh!
Ако някой, през миналия сезон, ми беше казал, че Вилдан ще преживее такова превъплащение, щях да му се изсмея в очите  Laughing

А за Емко не се и съмнявам - той винаги е на висота  newsm10
Преживя доста и явно се е осъзнала все пак само Нихан и остана и не може да позволи да страда само наказвайки се и оставайки до Емир с османските му правила и тирания. Само дето не съзнава, че така лесно няма да се измъкнат от лапите му. Аз не го гледам онлайн, чакам си и след това си го гледам на спокойствие. Да питам на Нихан точно какво и беше, че беше в болница и не сподели с никого за това newsm78 или пак нещо не съм разбрала.
Нихан беше в болницата защото имаше хранително натравяне от мидите които изяде преди концерта .

# 65
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Скрит текст:
Красива снимка от една чудесна серия!

Красива снимка от чудесните начални епизоди, когато все още имахме "романтична" комедия
Черна Любов 43.Епизод Трейлър - Бг Субтитри
https://www.vbox7.com/play:c82c18e9fe
Благодаря, Синан  bouquet
Маме, минало незабравимо Hug истински и непринудени.
Интересно дали Кемо отвори дневника на Нихан? Изгледах 42 епизод изглежда интересен, но ще ми стане по ясно когато го гледам с бг. превод. Както винаги Емко е нЪмбЪр 1.
Аз още не съм изгледала епизода напълно - нито без превод, нито с прево  ooooh!, обаче силно се надявам дневника да е попаднал в ръцете на Кемал, а не на Асу, например. От фрага може да се направи извод, че е попаднал на правилното място, освен ако отново  не ни объркват - ние да си мислим за едно, а те да покажат нещо съвсем друго ooooh! ooooh!
Ако някой, през миналия сезон, ми беше казал, че Вилдан ще преживее такова превъплащение, щях да му се изсмея в очите  Laughing

А за Емко не се и съмнявам - той винаги е на висота  newsm10
Преживя доста и явно се е осъзнала все пак само Нихан и остана и не може да позволи да страда само наказвайки се и оставайки до Емир с османските му правила и тирания. Само дето не съзнава, че така лесно няма да се измъкнат от лапите му. Аз не го гледам онлайн, чакам си и след това си го гледам на спокойствие. Да питам на Нихан точно какво и беше, че беше в болница и не сподели с никого за това newsm78 или пак нещо не съм разбрала.
Нихан беше в болницата защото имаше хранително натравяне от мидите които изяде преди концерта .

Нихан не яде ли миди в предната серия и тогава Кемал я заведе в болницата  Rolling Eyes Rolling Eyes
В тази за нещо друго ще е ходила в болница  ooooh!

# 66
  • Пловдив
Добро утро  Hug Hug

Ще бъдем на първия ред!  Laughing
Дано ни покажат това което ни обещават! Heart Eyes

Ще видим дали задуха отново вятъра!

С какво ли ще ни изненадат довечера!

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 12:33 от dan4eto24

# 67
# 68
 Hug

https://vk.com/video135419860_456239510

newsm10

Мечти....

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 13:02 от Slawena

# 69
Добро утро  Hug Hug

Ще бъдем на първия ред!  Laughing
Дано ни покажат това което ни обещават! Heart Eyes

Ще видим дали задуха отново вятъра!

С какво ли ще ни изненадат довечера!

Той вятъра е задухал , но да видим дали няма да се обърка всичко . Не ми хареса , че Памир е в къщата на Дефне  Cry

# 70
Привет  Hug

Напоследък нямах възможност да гледам нищо и зарязах сериалите ooooh!  Кога ще наваксам и аз не знам Crazy  Най ми липсват Кара Севда и Ичерде Heart Eyes

Та да питам - може ли кратко резюме Mr. Green  Какво става с Клеопатра и Айхан, Хакан влюби ли се в Зейнеп или не Mr. Green  Галипчик как я кара? Еда ( знам си аз, че отрицателните героини в дизитата са с това име Mr. Green ) и братчето на Хакан залюбиха ли се? Flutter
За Кемалин, Нихан и Емир нищо няма да питам, че да ми е интересно Heart Eyes

# 71
# 72
Добър ден, момичета! Outta Joint Outta Joint

Ашков петък е!

Темпи, bouquet благодаря, скъпа, за уточнението на часа!  Heart Eyes

Всички си чакаме поредната порция Ашк, дано да е добра!

Нежи, радвам се да те видя пак тук! Heart Eyes

Славена,  bouquet клипът на Ана е страхотен!

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 13:30 от alex_94

# 73
Ако успея ще се наредя да гледам днешният епизод.

# 74
Алекс Hug Хошбулдук Heart Eyes
Наистина нямах време ни за сериали, ни за темата Whistling

Вярно ли е, че Каан ще снима игрален филм ( "Frigo" ) , в който ще си партнира с Бюшра Девили ( севгилито на другимия ми любим Бурак Heart Eyes ) ? Rolling Eyes  Хич не харесвам момата Mr. Green

Ох, сетих се и за други въпроси - Туфан все още ли е подлога на Асу ooooh! Какво се случва с Бану и Тарък?
А любимата ми бухтичка Heart Eyes  все същия сладкиш ли е?

Общи условия

Активация на акаунт