♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 190
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Здравейте момичета!  Hug Hug Hug
Гупса и аз от вчера я гледам в истаграм. Тя като наближи петък и започва да излиза от всеки ъгъл1
Дано Ишил си се занимава с Памир и да не ни дразни.
Големи сладури са Елчин и Баръш!

Остана само един ден! Grinning

# 46
Борко с пожелания за успех на  Avni Yıldırım.

https://www.instagram.com/p/BMV1s11hVsl/?taken-by=barisarducfancom

Avni Yıldırım

# 47
Недоумявам,как е възможно Баръш да е с тази жена!!!! Как изобщо му става  ooooh!

# 48
 hahaha hahaha hahaha

Това е реклама, да ти осигури среща с Борко! yes

# 49
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба сладурки  wavey wavey wavey wavey

Гор  Hug Heart Eyes добре си се завърнала  Hug

Темпиджим  Hug Heart Eyes тешекюлер за новия линк  Hug че сън нямаше ме хване довечера ако не бях видяла Круела  Whistling Whistling. Та след клипчето си зададох въпроса, що за продуцент ще се заема с това чудо на съвременното кино като тъпия сценарий на Кюса  ooooh! ooooh!, само няколко секунди са ми достатъчни да си направя извода за Кюсиния шедьовър  smile3511

Коментарът към тази снимка: Като го гледам ми се приядоха пресни ягоди с шоколад!

Недоумявам,как е възможно Баръш да е с тази жена!!!! Как изобщо му става  ooooh!

Ани само Борко знае отговора на въпроса ти   Joy Joy Joy

# 50
 wavey

Oт сета

За жалост старо! Crossing Arms

Two Hearts Two Hearts

# 51
Ади бакалъм  Whistling Whistling

Сообщаем со съемок ЛН. Серия на этой недели великолепная. Все интересующее вас о Сечкине Оздемире скоро на GQ.com

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 52
  • Ruse, Bulgaria
Черна Любов 43.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 53
  • Пловдив

Благодаря! bouquet
Фрагманът е убийствен, нямам търпение за серията.Най-после Величка да прогледне и да направи нещо правилно в тоя живот!Сега вече нищо не може да спре Кемал, Емир бей ще трябва да вади нови фокуси от ръкава, а Асу..не я виждам просто.

# 54
Дали вече е излязъл 42-ри епизод с бг суб ? Все още не го намирам Simple Smile

# 55
  • Враца
Красива снимка от една чудесна серия!

Красива снимка от чудесните начални епизоди, когато все още имахме "романтична" комедия

https://www.vbox7.com/play:c82c18e9fe
Благодаря, Синан  bouquet

# 56

Красива снимка от чудесните начални епизоди, когато все още имахме "романтична" комедия
Благодаря, Синан  bouquet
Маме, минало незабравимо Hug истински и непринудени.
Интересно дали Кемо отвори дневника на Нихан? Изгледах 42 епизод изглежда интересен, но ще ми стане по ясно когато го гледам с бг. превод. Както винаги Емко е нЪмбЪр 1.

# 57
  • Враца
Скрит текст:

Благодаря, Синан  bouquet
Интересно дали Кемо отвори дневника на Нихан? Изгледах 42 епизод изглежда интересен, но ще ми стане по ясно когато го гледам с бг. превод. Както винаги Емко е нЪмбЪр 1.
Аз още не съм изгледала епизода напълно - нито без превод, нито с прево  ooooh!, обаче силно се надявам дневника да е попаднал в ръцете на Кемал, а не на Асу, например. От фрага може да се направи извод, че е попаднал на правилното място, освен ако отново  не ни объркват - ние да си мислим за едно, а те да покажат нещо съвсем друго ooooh! ooooh!
Ако някой, през миналия сезон, ми беше казал, че Вилдан ще преживее такова превъплащение, щях да му се изсмея в очите  Laughing

А за Емко не се и съмнявам - той винаги е на висота  newsm10
Любимият отрицателен герой  Laughing

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 00:31 от mama_an_ji

# 58
Скрит текст:

Благодаря, Синан  bouquet
Аз още не съм изгледала епизода напълно - нито без превод, нито с прево  ooooh!, обаче силно се надявам дневника да е попаднал в ръцете на Кемал, а не на Асу, например. От фрага може да се направи извод, че е попаднал на правилното място, освен ако отново  не ни объркват - ние да си мислим за едно, а те да покажат нещо съвсем друго ooooh! ooooh!
Ако някой, през миналия сезон, ми беше казал, че Вилдан ще преживее такова превъплащение, щях да му се изсмея в очите  Laughing

А за Емко не се и съмнявам - той винаги е на висота  newsm10
Преживя доста и явно се е осъзнала все пак само Нихан и остана и не може да позволи да страда само наказвайки се и оставайки до Емир с османските му правила и тирания. Само дето не съзнава, че така лесно няма да се измъкнат от лапите му. Аз не го гледам онлайн, чакам си и след това си го гледам на спокойствие. Да питам на Нихан точно какво и беше, че беше в болница и не сподели с никого за това newsm78 или пак нещо не съм разбрала.

# 59
Добро утро  Hug Hug  Hug Hug Hug
Хубав и усмихнат ден  Hug Hug Hug
Да видим какво ще стане тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт