♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 427
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Добро утро  Hug Hug Hug

Бау Мяу  welcome да сериала не е нов  Peace и Елчин и Памир си партнират в него  Peace. Макал там Елчин да не ми хареса много, то ролята на Сечкин ме провокира да го гледам  Flutter

Доста нещо сте изписали снощи, браво на вас  smile3501 smile3501, оживи ни се темичката покрай наградите  Laughing Laughing. А аз много разочарована от нашите  Crossing Arms. Да не се увличам в празни приказки, днес няма да си развалям празника с ядове  Mr. Green Mr. Green
Рожденничка съм, почерпете се  Hug Hug

Скрит текст:

Скрит текст:

Честито!

# 436
Добро утро  Hug Hug

Една новина, която ни хвърли в мислене как така няма снимки и видео от случката  newsm78 newsm78

БАРЫШ И БУРАК НА СЦЕНЕ
Барыш Ардуч в прошлый четверг был в ресторане "La Boucherie", который находится в Этилер.
Ближе к вечеру известный актёр вышел на сцену и взяв микрофон, спел песню.
Его поступок очень хорошо был воспринят со стороны сидящих в ресторане.
За день до Барыша Ардуча в этом же месте Бурак Дениз также спел песню.
[/b]

# 437

Добро утро!

Коте, Wink

# 438
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Коте, честит рожден ден!
Жива и здрава бъди!
Пожелавам ти море от любов и океан от щастие! Joy bouquet

60-та серия не можах да я изгледам, бръмна ми главата от безспирното дърдорене на Корай и ми се зави свят от ходенето по коридорите и етажите и тичането из града в надпревара кой пръв ще  срещне Дефне, че да й каже, че пак е излязла глупачка. И този прийом да се дават в забавен кадър краката на крачещите ми омръзна още когато  влизаха тържествено господата от голфклуба, дето щяха да спасят Йомеровия престиж.
Обаче ви прочетох и споменавате, че към края имало някоя и друга любопитна сцена, та може да се върна до гледам поне последните десетина минути.

Честито за наградите на Баръш и Елчин!
Но съм озадачена, че точно за двойка не получават наградата, защото наистина са много силна и споена двойка. Харесвам много и наградената двойка, но мисля, че все пак ЕлБар са пО.
Наградата за най-добра комедия няма да я коментирам. Явно комшийските критерии за жанра са по-различни.

# 439
Обаче ви прочетох и споменавате, че към края имало някоя и друга любопитна сцена, та може да се върна до гледам поне последните десетина минути.

Честито за наградите на Баръш и Елчин!
Но съм озадачена, че точно за двойка не получават наградата, защото наистина са много силна и споена двойка. Харесвам много и наградената двойка, но мисля, че все пак ЕлБар са пО.

Първия час на серията и на мен ми беше тъп, след алармата с леко превъртане ми хареса  Peace

За наградите - и аз се учудих че не бяха нашите за двойка, ама явно нямаше как две поредни години да са все те  Whistling

# 440
# 441
  • Враца
Здравейте!!!

Коте, Честит Рожден Ден!!! 
Пожелавам ти да имаш най-хубавия рожден ден, прекаран с най-добрите приятели, които имаш и оттук насетне да имаш най-прекрасните моменти и много щастие изпълнено с искрена любов! Heart Eyes
Наздраве!!!

Алекс, Маме,  разсмяхте ме  Hug

Относно меричовия подход да си говорят сами- ами представям си ги да гледат в камерата да се пулят или гримасничат в зависимост от настроението, а отдолу да вървят като надпис мислите им...  Crazy

Ако тъпите са само Корай, Дерья, Айтекин добре, ами Ниханче, Нериманче, бате скалата, Тюркян до някъде...за други не се сещам Wink
Тези си ги знаех, че са тъпи - но понеже първите трима този път ги гледах без да прехвърлям с мишката и  ooooh! ooooh! ooooh! бях "сащисана" особено от Корай - той е за освиделстване  ooooh! Че казва понякога истини - казва, но в повечето случаи е отчайващ. И тази Марийка е отделила половината от времето на сериала  на него, и на него и Нера  ooooh! ooooh! Добре си го/ги попрескачах  ooooh!

# 442
На кой му беше мъчно за кака  ooooh! ooooh!

Вчера пара Барыш Ардуч / Гупсе Озай была замечена в ТРЦ Зорлу. Первым делом они зашли в один из ресторанов позавтракали и поболтали. Позже после ресторана они отправились за покупками. Около часа они совершали покупки после чего покинули ТРЦ.

# 443
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте!!!

Коте, Честит Рожден Ден!!! 
Пожелавам ти да имаш най-хубавия рожден ден, прекаран с най-добрите приятели, които имаш и оттук насетне да имаш най-прекрасните моменти и много щастие изпълнено с искрена любов! Heart Eyes
Наздраве!!!

Скрит текст:
Алекс, Маме,  разсмяхте ме  Hug

Относно меричовия подход да си говорят сами- ами представям си ги да гледат в камерата да се пулят или гримасничат в зависимост от настроението, а отдолу да вървят като надпис мислите им...  Crazy

Ако тъпите са само Корай, Дерья, Айтекин добре, ами Ниханче, Нериманче, бате скалата, Тюркян до някъде...за други не се сещам Wink
Тези си ги знаех, че са тъпи - но понеже първите трима този път ги гледах без да прехвърлям с мишката и  ooooh! ooooh! ooooh! бях "сащисана" особено от Корай - той е за освиделстване  ooooh! Че казва понякога истини - казва, но в повечето случаи е отчайващ. И тази Марийка е отделила половината от времето на сериала  на него, и на него и Нера  ooooh! ooooh! Добре си го/ги попрескачах  ooooh!

Анджи
  Hug Heart Eyes благодаря

На кой му беше мъчно за кака  ooooh! ooooh!

Вчера пара Барыш Ардуч / Гупсе Озай была замечена в ТРЦ Зорлу. Первым делом они зашли в один из ресторанов позавтракали и поболтали. Позже после ресторана они отправились за покупками. Около часа они совершали покупки после чего покинули ТРЦ.

Оххх не мога да се спра  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo кака за риболов ли се е приготвила, за жаболов ли  newsm78  Mr. Green Mr. Green

# 444
Кака развлечена както винаги, а Баръш чак и качулка вдигнал, че и якето носи, ако трябва бързо да се покрие, да не го видят, че е с нея  Mr. Green Mr. Green

# 445
Поне Боре не седи гладен в неделя, все го мъкнат тук-там да си попохапне...не му ли се ще да се излежава в леглото и кака ба му донесе закуска в леглото / ако може да намаже две филии/.... А стайлинга на Гюпсе- краварката е в левия ъгъл  Mr. Green

# 446
Кака развлечена както винаги, а Баръш чак и качулка вдигнал, че и якето носи, ако трябва бързо да се покрие, да не го видят, че е с нея  Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ами предвидлив е  Mr. Green Mr. Green

Поне Боре не седи гладен в неделя, все го мъкнат тук-там да си попохапне...не му ли се ще да се излежава в леглото и кака ба му донесе закуска в леглото / ако може да намаже две филии/.... А стайлинга на Гюпсе- краварката е в левия ъгъл  Mr. Green

Славе тя и това сигурно не умее  ooooh! ooooh! защо инак ще го разхожда кат панаирска мечка из заведенията  no no жал ми е за момчето  cry тая като не ще да го нахрани, ми да го пусне при мене  Crossing Arms аз ще го нахраня подобаващо  Joy Joy

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 13:36 от kotelina

# 447
  • Пловдив
Коте, честит рожден ден!
Бъди здрава, щастлива и много обичана!

Снощи и аз изгледах наградите. Стайлинга на Елка беше добър, ама добре че Боре не и настъпи роклята!  Laughing И двамата като че ли бяха притеснени, но това  енормално. А за придружителя на Елка няма да коментирам, въобще не му беше мястото там.
О Боре пак е ходил на дълга закуска.  Mr. Green Каката се е стегнала май за риба да ходи. Двамата се движат точно като много влюбени!  Mr. Green
Дали ще имаме трейче днес?

# 448
Коте, честит рожден ден!
Бъди здрава, щастлива и много обичана!

Скрит текст:
Снощи и аз изгледах наградите. Стайлинга на Елка беше добър, ама добре че Боре не и настъпи роклята!  Laughing И двамата като че ли бяха притеснени, но това  енормално. А за придружителя на Елка няма да коментирам, въобще не му беше мястото там.
О Боре пак е ходил на дълга закуска.  Mr. Green Каката се е стегнала май за риба да ходи. Двамата се движат точно като много влюбени!  Mr. Green
Дали ще имаме трейче днес?
[/b]

Данче благодаря  Hug

# 449
Дефне еп. 61  ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 18:25 от tempestad

Общи условия

Активация на акаунт