♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 359
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Първо Ч.Р.Д. на kotelina! С пожелания за много здраве и щастие, сбъднати мечти и все така да ни радва с присъствие тук!!!

Да им е честита наградата на нашите любимци! Май имаше комични моменти и на награждаването  Mr. Green

За епизода мога да кажа, че първата част беше нещо, като някаква физзарядка , всички се държаха, като в началното училище, търчаха, като в междучасие. Добре, че поне втората половина я изпълниха с повече мисъл, моменти на вълнения и най-вече сдобряването на Йо и Исо /интересно как ще се развият нещата, като научат новината Тюркян и Сердар? /. Понякога, като гледам Синан как играе и как преживява всяка ситуация свързана с Йо и Дефо се чудя какво биха правили без него?! "Татко" Йомер беше много внимателен и грижовен - съпоставка с грижите, които положи за него Дефне, когато той беше болен  Heart Eyes

# 451
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Първо Ч.Р.Д. на kotelina! С пожелания за много здраве и щастие, сбъднати мечти и все така да ни радва с присъствие тук!!!

Скрит текст:
Да им е честита наградата на нашите любимци! Май имаше комични моменти и на награждаването  Mr. Green

За епизода мога да кажа, че първата част беше нещо, като някаква физзарядка , всички се държаха, като в началното училище, търчаха, като в междучасие. Добре, че поне втората половина я изпълниха с повече мисъл, моменти на вълнения и най-вече сдобряването на Йо и Исо /интересно как ще се развият нещата, като научат новината Тюркян и Сердар? /. Понякога, като гледам Синан как играе и как преживява всяка ситуация свързана с Йо и Дефо се чудя какво биха правили без него?! "Татко" Йомер беше много внимателен и грижовен - съпоставка с грижите, които положи за него Дефне, когато той беше болен  Heart Eyes

# 452
  • Пловдив

# 453
Kotelina, Честит Рожден Ден! Дано днес бъде най-хубавият ти рожден ден, прекаран с най-близките, пълен със спомени и подаръци!  Hug

Относно сериалчето: Винаги ми се струва, че първата половина от епизода се пробват да я докарат "комедийна" (много рядко им се получава като хората), а в другата почват да потъват в мисли и разсъждения...локуми и тем подобни.
И само на мен ли ми харесват Памир и Дефне повече от колкото Йомер и Дефне? То и в началото на първи сезон повече ми харесваше двойката Синан и Дефне, отколкото тя с Йомер. Не знам защо, нещо не ми харесват много заедно, Дефне особено, когато е с него или мисли за него се разглезва и то много. И като почне да си говори сама...  #Cussing out #Crazy по-зле и от лудите  #2gunfire

# 454
Kotelina, Честит Рожден Ден! Дано днес бъде най-хубавият ти рожден ден, прекаран с най-близките, пълен със спомени и подаръци!  Hug

Относно сериалчето: Винаги ми се струва, че първата половина от епизода се пробват да я докарат "комедийна" (много рядко им се получава като хората), а в другата почват да потъват в мисли и разсъждения...локуми и тем подобни.
И само на мен ли ми харесват Памир и Дефне повече от колкото Йомер и Дефне? То и в началото на първи сезон повече ми харесваше двойката Синан и Дефне, отколкото тя с Йомер. Не знам защо, нещо не ми харесват много заедно, Дефне особено, когато е с него или мисли за него се разглезва и то много. И като почне да си говори сама...  #Cussing out #Crazy по-зле и от лудите  #2gunfire

Благодаря  Hug
Обаче с коментара ти не съм съгласна  Peace. За мен Дефне най-добре си стои да Йомер, и ни Синан  Naughty ни Памир ми стоят по-добре  Naughty

# 455

Рускините отново избиха рибата  Joy Joy Joy

Цяла нощ дирят пръстена на Боре  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и са изпаднали в дилема защо Борко излиза след Елка за интервюто и нейното червило е размазано и защо Боре е със същия цвят устни  Mr. Green Mr. Green
Признавам ги тези  Peace Peace Бръмбарите на Мера, да ходят да се скрият  Whistling Whistling

# 456

Олеле, какви красоти сте постнали! Hug Hug

Стана ясно защо Елка я нямаше на общата снимка, тя била на фотосесия! Naughty

Много са хубави нашите! И снощи като изключим несполучливата долна част на роклята  бяха прекрасни!

И тук даже са в синхрон! Колко си приличат тези двамата!  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 16:45 от alex_94

# 457
Сега изгледах клипа с въпросите на журналистите при излизането им от награждаването.. Руските наистина са Номер 1.. Размазано й е червилото на Елчин, а на устните на Баръш има някакви такива цветове и той хапе, ли хапе (обичайно за него) тия устни.. Може и някакъв трик да е, но ми се ще доста да са е истина предположението на рускините за целувките  Peace

# 458
A, за тази снимка просто нямам какво да кажа! ooooh! ooooh!
То си се вижда! smile3503

# 459

Скрит текст:
Олеле, какви красоти сте постнали! Hug Hug

Стана ясно защо Елка я нямаше на общата снимка, тя била на фотосесия! Naughty

Много са хубави нашите! И снощи като изключим несполучливата долна част на роклята  бяха прекрасни!

И тук даже са в синхрон! Колко си приличат тези двамата!  ooooh! ooooh! ooooh!

Алексче   Hug Heart Eyes тешекюлер джанъм беним
Като ме гледа така Боре  Crazy Crazy Crazy и забравям къде съм  Blush Blush

# 460
A, за тази снимка просто нямам какво да кажа! ooooh! ooooh!
То си се вижда! smile3503

Боре просто й се възхищава и как леко засрамено като че ли се усмихва  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 461
Kote , Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart 

Приятно прекарване на празника, скъпа!

Ха, сега кажете къде има повече ДефОм, и къде повече ЕлБар?  newsm12

# 462
Рускините отново избиха рибата  Joy Joy Joy
Цяла нощ дирят пръстена на Боре  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и са изпаднали в дилема защо Борко излиза след Елка за интервюто и нейното червило е размазано и защо Боре е със същия цвят устни  Mr. Green Mr. Green
Признавам ги тези  Peace Peace Бръмбарите на Мера, да ходят да се скрият  Whistling Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

МЕРИЧ smile3513 smile3513 smile3513

Цитат
Репортаж Ойи Доган про наш сериал.

Любовь Напрокат пошел на спад.

Любовь Напрокат, главные роли которой разделяют Барыш Ардуч и Эльчин Сангу с силой открыла второй сезон. Но в последние 2 недели наблюдается сильный спад рейтинга. Хорошо, а почему? Потому что история крутится вокруг одних и тех же мест, между одними и теми же темами.Например в пятницу мы наблюдали дважды как Памир и Омер ходили к Дефне. Омер никак не смог сказать Дефне что Памир любовь напрокат. Была очень длинная и не относящаяся ни к чему сцена с ошибочным пожаром. Как будто все персонажи передвигаются медленно чтоб заполнить время. Но было понятно что это так и будет. Снимать 135 минут романтическую комедию для всей команды словно смерть. Да и продолжительность таких длинных романтических комедий как жаль что бывает максимум 52 серии. Зрители не захотели расставаться с химией в Любви Напрокат между Дефне и Омером. Сериал был продлен на второй сезон. Это со стороны Турецкого телевидения было впервые. Во втором сезоне на этот раз мы наблюдали как Омер бегает за Дефне. И это успокаивало зрителя. То что они в короткое время помирились и понятия Омером того что Дефне все ещё его любит, разрушило чары, закончило игру. И думаю это стало причиной упада рейтинга. Но резкий спад рейтинга не очень хорошая вещь. Надеюсь в истории будут новшества и это удлинит жизнь сериала. Иначе сериал не доживет до января.

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 18:14 от tempestad

# 463
Рускините отново избиха рибата  Joy Joy Joy
Цяла нощ дирят пръстена на Боре  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и са изпаднали в дилема защо Борко излиза след Елка за интервюто и нейното червило е размазано и защо Боре е със същия цвят устни  Mr. Green Mr. Green
Признавам ги тези  Peace Peace Бръмбарите на Мера, да ходят да се скрият  Whistling Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Темпи
Hug рускините ще раздават награда златен бъмбар!

Ама Борко както я зяпа на сцената,  нищо чудно да й е честитил наградата с целувка, ама по-страстна , че да има цвят той! Joy Joy Joy

# 464
Скрит текст:
От Руткай, подготвящ Елчин за Пеперудите  Peace Peace

Темпиджим  Hug Heart Eyes добре че я сложи че съм от тела  Laughing. Страхотни са обувките  Peace сигурно по дизайн на Ипликчи Joy очаквам роклята да е зашеметяваща  Praynig

Ще трябва да те разочаровам- Елчин явно предпочита Кристиан Лубутен пред наши Йомерджим  Mr. Green Mr. Green

И най- новите членове на снимачния екип   Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт