♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 332
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! wavey wavey wavey

Нов вот, за сериала, Елчин и Баръш!

http://www.turkiyegenclikodulleri.com/  #ElçinSangu #BarışArduç #KiralıkAşk

Въпреки слуховете за край на дизито, снимките продължават!

Rita е събрала едни от най-хубавите селфита  в Ашка.  

През последните часове се разпространява призив на фен клуба на Ашка.

Явно става дума за подкрепа на сериала , но какво точно??? newsm78

Моля някой от знаещите езика за превод! Praynig

Elçin&Barış// Aşk Olmak newsm68

https://youtu.be/KiYmfDLEUII

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 17:32 от alex_94

# 556

Интересно четиво??? newsm78 С лист марихуана на задната корица.... #Crazy

Кака ще съсипе детето! ooooh! ooooh! ooooh!

# 557

Значи все пак съм уцелила: на едната маса ще са Синан и Йомер с клиенти, а на другата Дефне и Памир с клиент  ooooh! ooooh!

Рускините ме подсетиха: за какъв финал се гласим, като тепърва почват драмите..  Mr. Green Mr. Green Очаквайте всеки момент включване от Италия: независимо дали ще е тежкия /някоя бременна бамбина да цъфне в Истанбул  #Cussing out/ или лекия /Синан или Йомер да се изпуснат за станалото там  ooooh! ooooh!/ случай, ще видим пак раздяла, Памир ще утешава Дефне, Исо хептен ще откачи, а сеньор Ипликчи пак ще бяга зад граница... да може отново Пепеляшка да тича след него, а не той след нея  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

И нещо за оправяне на настроението след толкова лоши прогнози  Twisted Evil Twisted Evil

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 18:40 от tempestad

# 558
  • Враца
Скрит текст:

Значи все пак съм уцелила: на едната маса ще са Синан и Йомер с клиенти, а на другата Дефне и Памир с клиент  ooooh! ooooh!
Рускините ме подсетиха: за какъв финал се гласим, като тепърва почват драмите..  Mr. Green Mr. Green Очаквайте всеки момент включване от Италия: независимо дали ще е тежкия /някоя бременна бамбина да цъфне в Истанбул  #Cussing out/ или лекия /Синан или Йомер да се изпуснат за станалото там  ooooh! ooooh!/ случай, ще видим пак раздяла, Памир ще утешава Дефне, Исо хептен ще откачи, а сеньор Ипликчи пак ще бяга зад граница... да може отново Пепеляшка да тича след него, а не той след нея  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

И нещо за оправяне на настроението след толкова лоши прогнози  Twisted Evil Twisted Evil

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Темпи,  Shocked  пепел ти на клавиатурата - пу, пу, пу  ooooh!  Какви са тези "черни" мисли от теб  ooooh! Wink Wink Mr. Green  Има още толкова неща да си идват на местата и така, без Италия.  
Praynig PraynigДано Мерич е забравила, че остави там къща и къпеща се италианка  Joy

# 559
Темпи,  Shocked  пепел ти на клавиатурата - пу, пу, пу  ooooh!  Какви са тези "черни" мисли от теб  ooooh! Wink Wink Mr. Green  Има още толкова неща да си идват на местата и така, без Италия.  
Praynig PraynigДано Мерич е забравила, че остави там къща и къпеща се италианка  Joy

Тя Мерич само хубавите неща забравя- тази вратичка неслучайно си я остави... Рано или късно пак ще видим Рим, да знаете  Whistling Whistling

И едно съчинение, писано сякаш за нас..  hahaha hahaha Колко турски сериала открихте в него  Joy Joy

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 21:45 от tempestad

# 560
  • Враца
Тя Мерич само хубавите неща забравя- тази вратичка неслучайно си я остави... Рано или късно пак ще видим Рим, да знаете  Whistling Whistling
Права си, а и аз си го мисля още от тогава, обаче на мен не ми се иска да е така  ooooh! Но все пак до дъното на рейтинга още не сме  достигнали - може да действа смело да забърква кашите Mr. Green

# 561
И нека да се знае- за всяко нещо си има правила! Дори и за турските сериали:  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Скрит текст:

Тука нашите малко избързаха, ама и за всяко правило си има изключение  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 562
Сладкишче  Heart Eyes Heart Eyes

# 563
  • Враца
И нека да се знае- за всяко нещо си има правила! Дори и за турските сериали:  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Скрит текст:

Тука нашите малко избързаха, ама и за всяко правило си има изключение  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha
Бих добавила още едно правило - жените в турските сериали забременяват задължително веднага след първата брачна нощ или след първия им и единствен път с мъж  Rolling Eyes Rolling Eyes Thinking Thinking   Joy

# 564

wavey wavey wavey

Анджи , Hug Мерич забравя всичко, което и е удобно да забрави! Naughty

Най-фрапиращ за мен бе случая с къдравата коса на Дефне, която Йомко толкова обичаше , особено сутрин! Laughing
Добре, че дойде втори сезон, че пощадиха косата на Елчин, иначе можеше и без коса да остане от толкова преси! Crossing Arms
Мерич непрекъснато си оставя вратички, които могат да й свършат работа при продължение на сериала.

Днес масово се коментира финала на 40 серия. Явно има големи надежди да видим нещо подобно утре вечер. Rolling Eyes

А, този дребосък ще е резултат от втори сезон, Мерич и тук избяга от стериотипа за първата нощ!

hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 22:58 от alex_94

# 565
hahaha hahaha hahaha hahaha
Бих добавила още едно правило - жените в турските сериали забременяват задължително веднага след първата брачна нощ или след първия им и единствен път с мъж  Rolling Eyes Rolling Eyes Thinking Thinking   Joy

Дафа както винаги е наопаки  hahaha hahaha hahaha

Алекс- мечтите са безплатни... нека си помечтаят хората, та като ни полее утре Мерич със студената вода, да се топлим пак със спомени  Whistling Whistling

# 566

Лека нощ!

# 567
# 568
Добро утро  Heart Eyes Hug
Кога ще стане довечера  ooooh! ooooh!

# 569
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug
Аз пък съм много оптимистично настроена за довечера  Peace, смятам че довечера ще ни очаква хубава серия с чок татлъ Дефмери  Crazy и ако Мера е решила може ии ябълки да хапнат  Thinking Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт