♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 308
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Бургас
Скрит текст:

Значи все пак съм уцелила: на едната маса ще са Синан и Йомер с клиенти, а на другата Дефне и Памир с клиент  ooooh! ooooh!
Рускините ме подсетиха: за какъв финал се гласим, като тепърва почват драмите..  Mr. Green Mr. Green Очаквайте всеки момент включване от Италия: независимо дали ще е тежкия /някоя бременна бамбина да цъфне в Истанбул  #Cussing out/ или лекия /Синан или Йомер да се изпуснат за станалото там  ooooh! ooooh!/ случай, ще видим пак раздяла, Памир ще утешава Дефне, Исо хептен ще откачи, а сеньор Ипликчи пак ще бяга зад граница... да може отново Пепеляшка да тича след него, а не той след нея  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

И нещо за оправяне на настроението след толкова лоши прогнози  Twisted Evil Twisted Evil

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Темпи,  Shocked  пепел ти на клавиатурата - пу, пу, пу  ooooh!  Какви са тези "черни" мисли от теб  ooooh! Wink Wink Mr. Green  Има още толкова неща да си идват на местата и така, без Италия.  
Praynig PraynigДано Мерич е забравила, че остави там къща и къпеща се италианка  Joy

Здравейте, а защо не мога да си спомня тази къпеща се италианка???? Често се споменава, а аз явно съм я пропуснала......

# 572
Здравейте, а защо не мога да си спомня тази къпеща се италианка???? Често се споменава, а аз явно съм я пропуснала......

Не са ни я показвали, които приятелите му извикаха Йомер на излизане той се спря и заслуша, а ние чухме душа, където явно се къпеше жена  newsm78 ooooh! Изгледай пак първи епизод на втори сезон и то точно тази сцена и ще разбереш за какво говоря  Peace

# 573
Добро утро! Hug Hug

Аз пък съм много оптимистично настроена за довечера  Peace, смятам че довечера ще ни очаква хубава серия с чок татлъ Дефмери  Crazy и ако Мера е решила може ии ябълки да хапнат  Thinking Mr. Green Mr. Green

Коте,  Heart Eyes и аз това чакам! Мерич да ги остави малко да поемат въздух! Laughing  

Все пак трябва да има някакво равновесие в развитието на сценария! Crossing Arms

Щом Нериман е толкова нещастна , ДефОм трябва да са щастливи!  Thinking

Хубав петък, момичета! bouquet

# 574
Добрутру и от мен  Hug, малко остана до новата серия. Естествено е да се надяваме на хубави и романтини моменти, но в случая е малко парадоксално тъй, като не искаме скоро финал.... На мен ми е любопитно какво ще разкаже Памир на Тюркян: той е хитър играч и може така да представи историята, да очерни тотално Йо и да се опита да обърне нещата в негова полза, ноо....може и изненадващо да реши да подкрепи братовчед си и да застане на негова страна, да приеме факта, че Дефне и Йомер заслужават да са заедно и да се застъпи за връзката им и да помогне за решаването на проблема със семейството. Еххх мечти  Mr. Green

# 575
Добрутру и от мен  Hug, малко остана до новата серия. Естествено е да се надяваме на хубави и романтини моменти, но в случая е малко парадоксално тъй, като не искаме скоро финал.... На мен ми е любопитно какво ще разкаже Памир на Тюркян: той е хитър играч и може така да представи историята, да очерни тотално Йо и да се опита да обърне нещата в негова полза, ноо....може и изненадващо да реши да подкрепи братовчед си и да застане на негова страна, да приеме факта, че Дефне и Йомер заслужават да са заедно и да се застъпи за връзката им и да помогне за решаването на проблема със семейството. Еххх мечти  Mr. Green
Здравейте и от мен Simple Smile Все си мисля , че Памир до последно ще се опитва да раздели Йомер и Дефне .Ще се възползва от това което му разказа Дефне , че ако Тюркян разбере за Йомер много ще се ядоса и разсърди. И в този момент мисля , че ще се появи защитника Исо  Simple Smile Нооо след броени часове ще разберем Мерич какво е измислила  newsm78

# 576

Ето с кого е Дефне на масата, но защо Йо е намусен newsm78

Отдавна съм спряла да мисля накъде са поели бръмбарите на Мерич, моите са ми предостатъчни Whistling.... така че най добре довечера ще се разбере кой къде какво на кого и на Мерич мотото- '' очаквай неочакваното в най очаквания момент" Confused

# 577
  • По света и в нас.

Ето с кого е Дефне на масата, но защо Йо е намусен newsm78

Отдавна съм спряла да мисля накъде са поели бръмбарите на Мерич, моите са ми предостатъчни Whistling.... така че най добре довечера ще се разбере кой къде какво на кого и на Мерич мотото- '' очаквай неочакваното в най очаквания момент" Confused
Намусен ,ама ръката къде му е. Joy Joy Joy

# 578
  • Пловдив
Здравейте!
Останаха няколко часа и ще видим с какво ще ни изненада Мерич!
Очаквам само хубави изненади, но да видим.

# 579

Из инстаграма Барыша:"Что может быть хуже для человека, пострадавшего от насилия и потерявшего разум, мечты, жизнь, веру в людей? Выдать замуж за насильника? В это невозможно поверить! Пусть Аллах даст разум, здравомыслие и совесть!!"

Чест му прави на Баръш, че има позиция по тази ужасна традиция да омъжват момичето за насилника й! smile3501

Отвратително е! smile3515

# 580
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Из инстаграма Барыша:"Что может быть хуже для человека, пострадавшего от насилия и потерявшего разум, мечты, жизнь, веру в людей? Выдать замуж за насильника? В это невозможно поверить! Пусть Аллах даст разум, здравомыслие и совесть!!"

Чест му прави на Баръш, че има позиция по тази ужасна традиция да омъжват момичето за насилника й! smile3501

Браво на Баръш  smile3501 smile3501 smile3501
Тия закони да не казвам с какво ги мислят  smile3512 smile3512 направо ме ужасяват  Sick Sick

# 581
Скрит текст:

newsm10

Алекс, защо си гола джанъм, нямаш палто newsm78

До утре, довечера само ще ви чета Sick

# 582
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Скрит текст:

newsm10

Славенче
  Hug Heart Eyes тя от бая време се разхожда така  Mr. Green Mr. Green а времето вече застудя  Joy Joy Joy, Алекс облечи се вече бе къз  Naughty

# 583

newsm10

До утре, довечера само ще ви чета Sick

Славена,   Heart Eyes омръзна ми хостингите , в които качвам да се скапват, та реших да си ходя малко голичка! Joy Joy

На всичко отгоре и харда ми сдаде багажа и у дома търпя критики от ИТ  специалистите, че със сериала си съм се вряла къде ли не! smile3513

# 584

Общи условия

Активация на акаунт