♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 184
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Другата неделя- благотворителен концерт  Peace Peace

Нашия пак ще показва гласови данни, този път се надявам песента да е по-бърза и да потанцува малко Wink , а Елка защо ли не се включва, тя си тананика много хубаво.

# 646
Нашия пак ще показва гласови данни, този път се надявам песента да е по-бърза и да потанцува малко Wink , а Елка защо ли не се включва, тя си тананика много хубаво.

Може би точно защото е учила пеене и едва ли не е професионалист, а всички тук са само актьори /поне доколкото знам  Thinking и изключвайки оркестъра  Laughing/  Peace Peace

https://www.kanald.com.tr/magazin-d/bolumler/19-11-2016-magazin-d?p=6 - Елка и Китодар след Пеперудите  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 23:00 от tempestad

# 647
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Здравейте!
Рейтинга може да не е мръднал много нагоре, но серията направо беше върхът!( е имаше някой недомислени неща но...)
Имаше комедийни моменти, имаше влюбени погледи, докосвания и най неочакваната целувка!
Абе супер си беше !
А фрага ни обещава още емоции, но май няма да са само положителни.
Аз не му вярвам на Памир, мисля, че ще сътвори някоя гадост. Той няма намерение да се откаже от Дефне( според мен)

Според мен, може би е по-добре, че Памир се реши на тази стъпка - да говори пред семейството на Дефне - пък каквото и да ще да им разкаже - дали за всичкия киралък, дали само да издаде Йомер - че се е върнал. Иначе Дафинка нямаше да събере скоро сили да каже на баба си и брат си, че Йомер вече се е върнал. Все си мисля, че Памир ще разкаже на бабетката за всичко случило се на Дафинка .
Не ми се вярва да си мисли, че казвайки на баба Тюркан, само, че Йомер се е върнал и с Дефне са отново близки, ще спечели червена точка в очите на всички. Особено в очите на Дефне

Ако епизода е както трябва утре ще взема да почерпя, та всеки петък да е така hahaha hahaha

Май епизода беше както трябва  newsm78 newsm78 Rolling Eyes Rolling Eyes Joy Joy  В очакване сме  Wink Joy
 Heart Eyes Hug

# 648
Дали пък Дефне не е изпреварила Памирчо и е разказала ,че Йомер се е завърнал и т.н.  newsm78 И Памирчо да остане с пръст в уста  Joy

# 649
Добър вечер! Hug
Според мен, може би е по-добре, че Памир се реши на тази стъпка - да говори пред семейството на Дефне - пък каквото и да ще да им разкаже - дали за всичкия киралък, дали само да издаде Йомер - че се е върнал. Иначе Дафинка нямаше да събере скоро сили да каже на баба си и брат си, че Йомер вече се е върнал. Все си мисля, че Памир ще разкаже на бабетката за всичко случило се на Дафинка .
Не ми се вярва да си мисли, че казвайки на баба Тюркан, само, че Йомер се е върнал и с Дефне са отново близки, ще спечели червена точка в очите на всички. Особено в очите на Дефне

Ако епизода е както трябва утре ще взема да почерпя, та всеки петък да е така hahaha hahaha

Май епизода беше както трябва  newsm78 newsm78 Rolling Eyes Rolling Eyes Joy Joy  В очакване сме  Wink Joy
 Heart Eyes Hug

И аз мисля, че Памир ще разкаже на родата за целия киралък и играта на Нериман. Това е начин да остане  близо до Дефне ,  да обяви на семейството, че Йомер се е върнал.
Изключително ловък е Памир! За него не бе проблем да се представи пред Дефне едва ли не като жертва на Нериман и да подчертае , че при него няма чувства към нея, за разлика от случая между нея и Йомер.
И тя разбира се му повярва. Но той си дава сметка , че Йомер следи всяка него стъпка и е съвсем наясно с нещата, но го познава добре и знае , че той няма да разкаже всичко това на Дефне.

Много са ми интересни следващите ходове на Памир.  Какво ли ще реши Мерич???

Нещо интересно от Пеперудите!  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 23:24 от alex_94

# 650
Май епизода беше както трябва  newsm78 newsm78 Rolling Eyes Rolling Eyes Joy Joy  В очакване сме  Wink Joy
 Heart Eyes Hug

Аз цял ден с кутии с бонбони ходя, кво си мислиш ти  hahaha hahaha
Ама айде като си казала, и тука да мина  Mr. Green Mr. Green

Първо от нашето си   Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:

И малко от обичайните почерпки  Whistling Whistling кой каквото предпочита  Peace

Скрит текст:

# 651

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

И малко от обичайните почерпки  Whistling Whistling кой каквото предпочита  Peace

Скрит текст:

Ееее, Темпи,  Heart Eyes това се казва почерпка! #Crazy

# 652
Ееее, Темпи,  Heart Eyes това се казва почерпка! #Crazy

Това е съкратения вариант  hahaha hahaha hahaha
Седнах да чета стари теми и тъкмо до този си пост бях стигнала, като видях коментара на Мамето, че иска почерпка  Twisted Evil Twisted Evil
Охх смея се с глас- толкова нещо, и то какво НЕЩО сме изписали.. ако седне сега чужд човек да ни чете старите писанки, без време ще ни вкарат в психиатрия половината  Joy Joy Joy Joy

# 653
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Охоооо черпите се по нощите без мен, а  Crossing Arms
Ма яжте си бонбоните  Stop аз неЩа  Stop. Взимам Борето и отиваме да репетираме за неделята  hahaha hahaha да му покажа някои техники в пеенето  Mr. Green
Хайде лека, че ме чакат  Mr. Green

# 654
Охоооо черпите се по нощите без мен, а  Crossing Arms
Ма яжте си бонбоните  Stop аз неЩа  Stop. Взимам Борето и отиваме да репетираме за неделята  hahaha hahaha да му покажа някои техники в пеенето  Mr. Green
Хайде лека, че ме чакат  Mr. Green

Коте, тебе цял ден никаква те няма в темата, ама докато пуснем баклавата и се появи... да нямаш радари някакви, а  hahaha hahaha hahaha
Ааааа, как така ще крадеш момчето  Naughty Не си го даваме, той си е за общо ползване... може да пее, няма нужда от частни уроци  Crossing Arms Laughing Laughing

# 655

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 23:54 от alex_94

# 656
# 657

Пука ми, тя и на живо ги вижда... а ние тука само си мечтаем  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Ако иска още малко ще ѝ покажа, знае ли човек...  Whistling дай Боже може и да са ѝ спрели достъпа на госпожата до този вид десерт  Twisted Evil Twisted Evil
Специален подарък за кака от цялото ми сърце  Heart Eyes Mr. Green

# 658
  • Враца

Скрит текст:

Скрит текст:

ooooh! ooooh!
Оххх, голяма дилема  ooooh! ooooh! ooooh!
Ама май ще наблегна на бонбоните,  Wink понеже съм жена на възраст вече,  Mr. Green Mr. Green ама ще хвърлям и по половин око и на другата почерпка  Mr. Green

Темпи, наистина е много е интересно да се четат стари теми  Joy  И аз от време, на време се връщам назад и си се смея на глас  Joy Joy

Скрит текст:
Добър вечер! Hug

Май епизода беше както трябва  newsm78 newsm78 Rolling Eyes Rolling Eyes Joy Joy  В очакване сме  Wink Joy
 Heart Eyes Hug

И аз мисля, че Памир ще разкаже на родата за целия киралък и играта на Нериман. Това е начин да остане  близо до Дефне ,  да обяви на семейството, че Йомер се е върнал.
Изключително ловък е Памир! За него не бе проблем да се представи пред Дефне едва ли не като жертва на Нериман и да подчертае , че при него няма чувства към нея, за разлика от случая между нея и Йомер.
И тя разбира се му повярва. Но той си дава сметка , че Йомер следи всяка него стъпка и е съвсем наясно с нещата, но го познава добре и знае , че той няма да разкаже всичко това на Дефне.

Много са ми интересни следващите ходове на Памир.  Какво ли ще реши Мерич???

Нещо интересно от Пеперудите!  hahaha hahaha hahaha
Елинка какъв бедър е показала  Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 02:29 от mama_an_ji

# 659
  • Враца

Цитат
С передачи Магазин Д. Интервью Эли после премии. Сказала, что пока никакого контракта на съемки фильма нет. Предложения поступают, но пока ничего не выбрали. Про отношения с Юнусом сказала, что не планирует такое. Если все будет хорошо, то быть свадьбе, если нет, то значит нет.
Когда села к нему в машину мило погладила его по щеке (за то что заставила ждать).
Так что, как у Бара любовь к Гупсе, так и у Эли любовь-морковь и, как говорят в Доме 2 "Мы смастливы".

Общи условия

Активация на акаунт