♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 165
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Добър вечер, момичета! Hug Hug

Все още не съм изгледала цялата серия, но до сега видяното ми хареса! yes

Сега , като ви четох се сетих за една статистика, която срещнах наскоро.

От 263/двеста шестдесет и три/ сериала, които се снимат годишно в Турция, отпадат от екран 236/двеста тридесет и шест/!!!

Представете си за каква конкуренция, за какви загуби на пари и труд става дума, защото аз не мога да си представя тези мащаби! ooooh! ooooh! ooooh!
Даже и Холивуд не си позволява такова нещо! Там се прави пилотен проект до 2 серии  и или става или не!  Naughty
Та , по повод , че сценаристите на дизитата плагиатсват, те просто няма как да измислят толкова нови сюжети за тази публика! То всичко е дъвкано и предъвкано и само сменят гледната точка!

Браво на Мерич за идеята за любовта под наем, но май и тя оплете здраво конците ,като  Нера нае Памир за Дефне. Сега ми е интерсено как ще вкара нови неща , а не пак въртележка от първи сезон! newsm78 newsm78

Според мен сериалът можеше да е чудесен , но само за един сезон! И ако не беше тази харизматична двойка ДефОм отдавна да са паднали от дървото! Crossing Arms

Тук Дефне подпря с краче дупето на Йомко Joy Joy Joy , но той беше доволен от тази неволна близост! Wink

Скрит текст:

Да й имам стилиста на Елчин! С това тяло и тия крачета така да я резили! Mr. Green

Алекс
  Hug Heart Eyes  идея си нямах за каква конкуренция става въпрос в Турция със сериалите  #Crazy #Crazy. Луда работа  Whistling. Ейй за това че още в класацията на неотпадналите сериали мога да поздравя Мерич  Peace. За мен идеята й за сценария на Любовта под наем е много добра  Peace, но ако не бяха ЕлБар много отдавна дизито да беше в историята  Naughty. Но за тях заслугата е на Онур  Peace Peace. А и не само  Wink, все пак огромна роля за това какво гледаме на екран има именно режисьора и неговата гледна точка за представянето на сцените, идеята която трябва да се пресъздаде  на екрана, т.е да се изиграе това, което е почувствал сценариста, после режисьора и накрая самите актьора, така да реализират чувствата на героите си, за да може да ги почувства и зрителя. Една история като начало и заснета с екип от професионалисти, за да грабне чувствата и емоциите на публиката - за мен е печелившата формула на успешните дизита  Naughty. Така че колкото и да я плюя Мера, на фона на статистическите данни за отпаднали дизита в Турция на година, в нашия случай с Любов под наем  Crazy Мерич Аджеми си е направо за Оскар  Peace Blush.
Освен че се пребориха за 2-ри сезон, при това според мен тръгна доста добре, не си е за пренебрегване че вече си имаме цели 61 епизода, макар голяма част от тях да са запълнени с много излишни глупости  Whistling, ама и няма как при това ефирно време от 2 часа и половина  Mr. Green. Доста други сериали на такъв брой излъчени серии вече са или в трети сезон или са на финала  Joy Joy Joy. Ама аз все пак не искам да гледам подобно дизи от ранга на американския Дързост и Красота, че докато приключи няма да помня въобще за какво е ставало въпрос в началото  hahaha hahaha hahaha. Но на този етап си искам колкото се може по-дълго да си гледам химията на ЕлБарите  Naughty, щото никой не може да ме убеди, дори и те самите в техните интервюта с прекрасните им севгилита в живота не мога им повярвам, че това което гледам на екрана е само ДефМер или изключителния професионализъм на ЕлБар  Naughty Crazy Crazy Crazy
Сори ама се отплеснах  Stop а уж беше за кратко ама .......  Joy Joy Joy Joy Joy

# 676
Цитат
Ама аз все пак не искам да гледам подобно дизи от ранга на американския Дързост и Красота, че докато приключи няма да помня въобще за какво е ставало въпрос в началото   hahaha hahaha hahaha. Но на този етап си искам колкото се може по-дълго да си гледам химията на ЕлБарите  Naughty, щото никой не може да ме убеди, дори и те самите в техните интервюта с прекрасните им севгилита в живота не мога им повярвам, че това което гледам на екрана е само ДефМер или изключителния професионализъм на ЕлБар  

newsm10 И аз, Коте Heart Eyes, и аз!

Аслан партньорите!  Heart Eyes Heart Eyes

Доста уморен вид имат! Naughty

Книжарят, при  който Йомер търси първото издание на  Албертин! hahaha

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 21:11 от alex_94

# 677
Сечкин се разделил с неговата.. очаквайте скоро новините за любовта им с Елчин  Mr. Green Mr. Green

Коментара на Салих: "Въобще не ми давате да спя!"  hahaha hahaha hahaha

От сета:

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 21:25 от tempestad

# 678
Да не е спряла Земята да се върти, че Баръш и Елчин имат обща снимка Thinking

Здравейте!

Ами на Сечкин да му е честито и раздяла и нова любов, само не разбрах двамата с Елчин дали ще знаят, че имат връзка newsm78

# 679
Ами на Сечкин да му е честито и раздяла и нова любов, само не разбрах двамата с Елчин дали ще знаят, че имат връзка newsm78

Ми тя милата, колкото е разсеяна, и за Баръш не знаеше, така че  Mr. Green Mr. Green

# 680

Ми тя милата, колкото е разсеяна, и за Баръш не знаеше, така че  Mr. Green Mr. Green

Аз май пак не съм в час ooooh!, ама те и с Баръш ли са имали връзка #Puppy dog, е това кога е преди или после ще бъде.... аз май четох някъде из нета Whistling, че Гупа и ЮнчУ имали връзка страстна и използват Елчин и Баръш за параван така да се каже Crazy

# 681

Берк и Мерве са посетили дете болно от левкемия у дома, май е детето на треньора му с гугъл не мога да разбера добре..

Играли са видеоигри- " детето е малък боец и той ще се оправи"

http://www.sabah.com.tr/magazin/2016/11/20/berk-oktay-ve-merve-s … n-surpriz-ziyaret

# 682
Аз май пак не съм в час ooooh!, ама те и с Баръш ли са имали връзка #Puppy dog, е това кога е преди или после ще бъде.... аз май четох някъде из нета Whistling, че Гупа и ЮнчУ имали връзка страстна и използват Елчин и Баръш за параван така да се каже Crazy

Ми те милите от толкова работа май и те не разбраха, ама феновете им знаеха  hahaha hahaha
Това за Гюпса и Китодар да ти кажа като нищо може да излезе така  Thinking Thinking ама явно ще трябва да изчакаме сериала да свърши и да понамалее известността им, че да се покаже истината  Peace Twisted Evil

# 683

Темпи, времето ще покаже кой какво крие....ние сме търпеливи...

Рускините за лека нощ си пожелават " Баръш да ти се появи в съня" Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 22:36 от Slawena

# 684
То те през вечер си го пожелават, ама на виждам на другия ден никоя да се хвали  Mr. Green Mr. Green

# 685
То те през вечер си го пожелават, ама на виждам на другия ден никоя да се хвали  Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha Ааа няма сега да издават тайните си- кой знае какво сънуват, я Боре водка да им налива по пищимал само, а някоя да я налага с брезови клонки потен в руска баня само по физиология....и още сигурно има Embarassed Embarassed Embarassed

Аз сега видях че си го пожелават в сънищата Crazy

# 686

Ми тя милата, колкото е разсеяна, и за Баръш не знаеше, така че  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

Да не е спряла Земята да се върти, че Баръш и Елчин имат обща снимка Thinking

Славенче, Heart Eyes феновете все още спорят да снимката е истинска или е майсторски ФШ. newsm78

То те през вечер си го пожелават, ама на виждам на другия ден никоя да се хвали  Mr. Green Mr. Green

Темпи, bouquet вечер рускините са на твърдо гориво, но сутрин Wink са с ясна памет!

Кучето на Елчин по пижама! Навън сигурно е кожухче! Shocked 

# 687
Снимката мисля, че си е истинска... то и преди края на 1 сезон тоя пак ги беше накарал да се щракнат заедно, така че  Mr. Green Mr. Green

Мечтаят си рускините, като си нямат друга работа  hahaha hahaha Баръш такова съкровище като кака има до него, ще тръгне в техните сънища да обикаля  Whistling Whistling Whistling

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 688
Славена Heart Eyes ама как съм се барнала, ти с червени подметки, а аз с червени обувки! ooooh!

Чак сега видях, като постовете ни са един след друг! Така е като не те виждах два дни и плагиатствам Wink

Струва ми се , че сме много близки по вкус?? newsm78

Темпи,  bouquet Елчин не е ли облечена със същия тоалет когато отиде на откаже наследството на Деде и това е къщата му. newsm78

Спорът е Елчин ли е прибавена към снимка на Борко и иконома!

# 689
Снимката мисля, че си е истинска... то и преди края на 1 сезон тоя пак ги беше накарал да се щракнат заедно, така че  Mr. Green Mr. Green

Мечтаят си рускините, като си нямат друга работа  hahaha hahaha Баръш такова съкровище като кака има до него, ще тръгне в техните сънища да обикаля  Whistling Whistling Whistling

Скрит текст:
Темпи Hug bouquet Hug
По смях се от сърце  Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Мечти мечти ама де ти реалност, ся дано не си го пожелаят без долнище и само по татус Mr. Green
Славена Heart Eyes ама как съм се барнала, ти с червени подметки, а аз с червени обувки! ooooh!

Чак сега видях, като постовете ни са един след друг! Така е като не те виждах два дни и плагиатствам Wink

Струва ми се , че сме много близки по вкус?? newsm78

Темпиbouquet Елчин не е ли облечена със същия тоалет когато отиде на откаже наследството на Деде и това е къщата му. newsm78

Спорът е Елчин ли е прибавена към снимка на Борко и иконома!
Алекс Hug същият е тоалета, какво е дирил патрона там. По скоро Борко да е спуснат от някъде.

Общи условия

Активация на акаунт