Искам да кажа ... (94)

• 54 973
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
 vesi1, аз пък ти предлагам временна промяна. Ще се хареса от семейството, роднини, приятели и колеги!
Захвани се с коледните сладки, щолени, кейкове, и т.н. Хем ще се занимаваш известно време, хем резултатът ще бъде уважен и оценен.  Mr. Green

# 256
  • София
Ей, това ми е мечтата Heart Eyes Някой ден, когато момчетата пораснат, все още да им е хубаво да са с нас понякога и да си водят половинките Grinning То иначе язък за голямото семейство, ако не им виждаш очите...
Имам един приятел, поне веднъж всяка година пътуват с приятелката си и родителите му по тази програма 55+ някъде в чужбина. Много готино ми се вижда! Не става дума да са ми залепени за полата, разбира се, а да им е приятно да ме заедно от време на време, ей така, като семейство. Дай Боже!

# 257

Забелязвам обаче, че каките (направиха 19 тази година) на две от приятелските ни семейства се завръщат към семейните сбирки, вече с гаджетата Simple Smile Не знам за НГ, но иначе по уикенди идват пак.

Дааа, и моята щерка така ми е заявила, че ще си ходят отделно ама ще идват и с нас  Mr. Green

# 258
Бих предложил спорт, знам, знам, че трудно си отлепя човек задника, но веднъж зарибиш ли се, няма спирка.
Аз  всеки уикенд съм в планината, не мога без нея. Скален орел да бех се родил Simple Smile
Не си режете косите, усещането да заровиш ръка в  нея е  мега приятно  Blush

# 259
  • sofia
Веси, клъцни повече Laughing Пробвала ли си се с много къса коса?

Бях с много къса коса като ученичка. Отива ми, но късата прическа иска редовно подстригване. Пък и мъжа ми нещо спомена, че не ме харесвал с чак толкова къса коса (а той рядко дава мнение за външния ми вид)

На моите нещо им споменах ".....когато се изнесете от вкъщи"... и те като гракнаха, че това никога нямало да стане, така им било много добре  Laughing Попариха ми всичките надежди, че ще се отърва от тях.

mariat, сладки, кексове, сиренки и баници правя непрекъснато, това тийн момчетата много ядат. То ми е в задълженията, дет се вика.  Grinning

Борил, за този спорт от кога се каня...ма то е така, като баира ми е под носа и от месеци не сме се качвали.

# 260
Трябва да има движение. С времето дори трябва да се увеличава.
Застоял начина на живот е равносилен на никакъв. Не си представям жена ми да стои в къщи и да върти баници докато се освинва и затъпява по индийски бози.
Вдигай дупето и качвай тоя баир, щом ти е под носа още по-добре. Wink

# 261
Бориле, верно че от свободата по- хубаво няма, ма да видим на каква жена ще случиш.
Че претенции за години, за коса, за начин на живот, и още много, много..... Нема лошо, ма да не изпуснеш   влака.

# 262
Бориле, верно че от свободата по- хубаво няма, ма да видим на каква жена ще случиш.
Че претенции за години, за коса, за начин на живот, и още много, много..... Нема лошо, ма да не изпуснеш   влака.

Нали  Mr. Green Внимавай какво си пожелаваш  Wink

# 263
  • Sofia
Дължината на косата не пипвам аз  Naughty,аха-аха да се наканя и шубето надделява  Rolling Eyes. Пък вероятно добре ще ми седи,актуални са късите прически, но познавайки се ще орева света  Embarassed.
Веси,купувай парфюма и ще ти мине меракът за промяна  Mr. Green!

# 264
В понеделник съм на фризьор.
Имам дилема- лонг боб до шията(отива ми, но си трябва преса, а зимата с влагата ми е странно да се гиздя), или да си взема само връхчетата. При мен проблемът е, че когато косата е дълга винаги я нося вързана- опашка, плитка, кок. Демек еднообразие, но удобно. Сега е на нивото на сутиена.

# 265
  • София
На мене ми е омръзнало едно и също да слушам от всичките фризьори, които съм сменила през годините - аууу, такава коса, трябва непременно да се нови дълга. То вярно, че и на мен ми е най-лесно дълга, защото изглежда добре и без да се занимавам с нея, ама писва. Та, веднъж на няколко години изтрещявам и се подкъсявам яко Simple Smile

# 266
  • София
Няма как да ми омръзне дългата коса, при положение, че с къса изглеждам като олигофрен.  Mr. Green

Бях поръчала едни маратонки на Адидас на кръщелницата ми и днес пристигнаха. Поръчах си ги и аз, така че ще съм по тийн модата.  Grinning

# 267
  • Бургас
Режа без да ми мигне окото. Коса е, расте!

# 268
Моята расте ужасно бързо и периодично я режа къса, особено за лятото.

# 269

Бях поръчала едни маратонки на Адидас на кръщелницата ми и днес пристигнаха. Поръчах си ги и аз, така че ще съм по тийн модата.  Grinning

Дъщеря ми онзи ден си купи същия модел, но с вградена платформича /как им се казваше  Embarassed Embarassed Embarassed/. Аз много компетентно изкоментирах, че сега са много вървежни и тя се опули учудена, колко съм в час Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт