Искам да кажа ... (94)

• 54 980
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Тук обаче показват друго:
https://www.kik-info.com/spravochnik/calendar/2017/

# 241
  • София
Оу, Веси, много го обичам този, мъж ми го ползваше по едно време, много ми харесваше Heart Eyes Но си е мъжки, аз не бих го носила. Въпрос на вкус, ако на теб ти пасва, защо не?

Конският кестен не е ли отровен Rolling Eyes Точно сега, да ви кажа, ще се въздържа. В отчетната ми тема даже магданоза от салатите си вадят, че не бил препоръчителен по време на бременност Joy, аз ако се нашмъркам с конски кестен, сигурно ще ме освидетелстват.

# 242
  • Ямбол
Аз съм все във ваканция за НГ, а тази година ще е голяма.
Резервирали сме вече на едно място. Надявам се да е хубаво. Ще отскочим до Старосел да заредим с вино и да се насладим на тамошните специалитети.
Този път синът няма да е с нас, нито басейна, нито останалите благинки не можаха да го поблазнят да дойде с нас.

# 243
  • sofia
За 2017 много добре се падат почивните дни. Само два са в сряда, всичко друго си е "закачено" за събота и неделя.
Недоволствам, че на учениците зимната ваканция е някаква "скопена" - на 5.01 (четвъртък) са на училище.

# 244
  • Бургас
Веси, показаният парфюм се ползва наред с  други и от ММ и аз също много го харесвам. Не ми е никак типичният силен мъжки парфюм, та понякога, особено есен/зима, си слагам по малко.

# 245

Обаче точно над календара си пише, че бъдещите размествания за 2017 не са публикувани  Peace

Веси, и на мен много ми хареса как се падат почивните дни. 100 пъти предпочитам така, отколкото 6-дневни седмици  Crazy

# 246
  • Sofia
Добр'утро, писателки  Hug! Старателно се информирах кой какво-ял, пил снощи  Laughing
Добре дошла на Умма и на Антигона -завърнала се Peace.
Тъъъъъъъй,ставах,лягах....и ей до това време  Whistling.
Във ФБ имам добавени 2 девойки, едната спря да пише тук...това е. Пък в общ чат даже не знам как да участвам  Thinking. Ако някоя ме ще да даде сигнал  Mr. Green.Ще й обмисля искането  Mr. Green.
Веси, Л'ьо д'Исей ми е от любимите мъжки парфюми  Hug.Дамският съм ползвала,но е доста по-сладникъв.
За НГ имахме резервация на хотел в Родопите, група от 50ина човека, но се изпокарали част от тях и се отказахме. Моите двама се скатават и не им се ходи.А на мен ми се ходи навсякъде,обикновено  Laughing.От няколко години празнуваме Коледа по хотели-тримата, а НГ-по ресторанти и клубове в Сф. С родата не се събираме. На никой не му се шета,'еле па на мен  Blush. Аз си виждам моите в края на ноември и се събираме за РД на детето през февруари.
Не съм хремава, ама това мляко със смокини много ме изкушава,дали да не гаврътна едно профилактично  newsm78?!
Малкото Акашче- голяма скица  Hug.Бързо да й пораснат веждите  Praynig!
Кой питаше за помощ в домакинството от страна на мъжа? Зуз? Моят сервира и отсервира, понякога ме отменя в миенето на чинии.
Бързо оздравяване на болните  Praynig!

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 10:47 от GeNa

# 247
  • София
Обаче точно над календара си пише, че бъдещите размествания за 2017 не са публикувани  Peace

Действително  Peace Аз не разбрах какво искат да кажат с това  Embarassed

# 248
  • sofia
То на този хубав календар какво да му разместваш? Много си е добре почивен ден в средата на седмицата Grinning

Благодаря за инфото за парфюма. Аз сладки и розови миризми не понасям.

Нещо съм зациклила и имам нужда от промяна, но не знам каква. Трето дете не е със сигурност  Laughing
Професионална - мързи ме, пък и няма зор. Не ми се учи и до-образова (зорът с големия ми стига, щом схванах и задачите по физика  Mr. Green). Стои ми се вкъщи и да си се занимавам с някакви там хоби неща.....които сигурно бързо ще ми втръснат. Зимата искам да съм домакиня.

# 249
  • София
Чужд език? На мене много ми се учи чужд език Simple Smile Много е хубаво, когато не ти се "налага", а го правиш ей така - от интерес. Започва да ти харесва и съответната култура, дори ако преди това ти се е струвала странна. Ако се съчетае и с пътешествие до съответната страна, е голям кеф Peace Ако започнеш сега, тъкмо до лятото ще си готова да отидеш да се потопиш и да видиш, че нищо не си научила Mr. Green

# 250
  • Euskal Herria
Пфууу, от месец някъде ми пълнят пощата с предложения да ми увеличат пениса или да стана секс бог в леглото  Joy Joy Joy.  Вече взех да се замислям относно пола си.  По-рано пак така имаше масирана реклама, бяха се поспряли, сега отново почнаха. То не са оферти за отслабване, за подмладяване, за сексуална мощ... Поне да гледат на кого какво предлагат.  Joy  
Не знам откъде мога да ги блокирам, засега само като спам съм ги отбелязала.

# 251
За празниците сме намерили някакво решение - на Бъдни вечер сме си двамата, или + едни приятели, но по-рядко. За Коледа се събираме вечерта семействата от двете страни или на обяд сме в родителите на мъжа ми, вечерта при моите.
За НГ обикновено имаме по-ранни планове, голяма и весела компания сме, обаче тази година нищо не сме измислили, миналата бяхме на една къща (две нови години сме били там) и изкарахме много весело, преди това бяхме смесена компания пак там и беше горе-долу. Една година от лутане в последния момент бяхме вкъщи, пак си изкарахме добре. Тази ще видим, не сме се ориентирали хич, но не ме и притеснява, както дойде. Само отказваме оферти по хотели, това в общ ресторант, пък храната, условията, изсипваш една камара пари за едно хлъц накрая. Кофти опити имаме, по-добре да си седя вкъщи  Wink Което не ме притеснява, защото се събираме често, така че точно НГ ми е някак си - ако стане  Simple Smile

# 252
  • Има много детски смях.
Благодаря за посрещането!  Hug

И с двете бременности в отчетни не съм влизала дори. Обмислях го за момент с втората, че имаше и един леко критичен момент по едно време, но се отказах.  Laughing

Основното ядро, което се събираме за празнуване на НГ сме три семейства. Обикновено всяко семейство води друго, но не всяка година гравитиращите са едни и същи. Често се повтарят, обаче. Имали сме случаи и да сме си само трите семейства- купонът гарантирано се получава. Доколкото разбирам, това ще е последната НГ, на което едно от приятелските деца ще е с нас. Ми тя си е девойка де, скоро ще е пълнолетна, миналата седмица последно е решила, че ще се присъедини и тази година. Което пък ме подсеща, че не е далеч моментът, в който и нашия мил семеен състав първоначално ще оредее на 25%, после и на 50. Дотогава, обаче, все пак има време, няма какво толкова да го мисля от сега.  Whistling

Болните да оздравяват. Не видях, джинджифилът собсъдихте ли го вече? Настърган с мед и лимон в чая. При мен това работи безотказно. Но не зная при бременност как стоят нещата с него.  Peace

Нещо съм зациклила и имам нужда от промяна, но не знам каква.

Подстрижи се! Или поне промени цвета.  Laughing

# 253
  • sofia
Белинда, аз съм уникално мързелива и ако не ми опре нещо до д-то или да ме грабне.....не го правя. Хем осъзнавам колко губя от този си мързел, хем нямам волята да го преборя.
Преди години (15) работех в една френска фирма и бях единствената, която не знаеше френски. Хората ми плащаха курс по езика и аз отказах.
Иначе, планът, който предлагаш е много добър!

Ума, лятото кръцнах една педя дължина и направих бретон. Не се боядисвам, но ме караш да се замисля  Laughing
Племенницата си докарала едно готино лилаво-розово със степче, нещо като кичури, ама не съвсем. На русолявата и коса стои добре.

# 254
  • някъде ... тук ...
Веси, клъцни повече Laughing Пробвала ли си се с много къса коса?

При нас отдавна липсват някои от децата по сбирките. Забелязвам обаче, че каките (направиха 19 тази година) на две от приятелските ни семейства се завръщат към семейните сбирки, вече с гаджетата Simple Smile Не знам за НГ, но иначе по уикенди идват пак.

Общи условия

Активация на акаунт