Искам да кажа ... (94)

• 54 943
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
  • Euskal Herria
Аз съм изключително доволна от моята фризьорка. За съжаление, веднъж годишно мога да се възползвам от нея - когато се прибираме за отпуска.
Косата ми беше до кръста, използвах една командировка на мъжа ми (тогава гаджета) и я отрязах. Направо лошо му стана, като се върна и ме видя. От тогава поддържам дължина до раменето. Аз се харесвам червенокоса, приятелите ми ме одобряват, или поне такива са коментарите им. Обаче не можем да се разберем с половинката точно за този цвят. Та компромисно - на червени и руси кичури съм. Идеално се вписвам сред тукашните дами, има с доста смели цветови комбинации.  Grinning

# 301
  • Някъде там
Искам да кажа или по скоро да споделя че ми е много притеснено.Мама я приеха в болница и не е добре.
Не мога място да си намеря..обикалям из стаите с телефона и  ми е много кофти,плаче ми се но не смея пред децата.
Опитвам се да се разсея но не се получава.
За коси говорите вие.,моята е дълга и гъста,с къса ще съм като мериносова овца,всеки косъм е с собствено мнение.

# 302
  • Бургас
Зузанка, дано бързо се оправи майка ти! Дръж се!

# 303
  • В Космоса
Днес съм пас. Моята коса я знаете.

# 304
Зузанка, дано бързо се оправи майка ти Hug

# 305
  • София
Два пъти го преживявам това с баща ми вече, знам какво ти е. Стискам палци Hug

# 306
Кръвното ли, Зузанка? Ще я стабилизират, успокой се  Heart Eyes
Явно има нещо, много колеги се оплакват от смущения- уж високо, после много  бързо пада, не им е добре, непрекъснато е изваден апарата.

# 307
Зузанка, стискам палци да се оправи бързо майка ти. Не стискай зъби, като ти се плаче - плачи си. Проявата на слабост пред децата не е минус, напротив, а и твоите не са толкова малки.  Hug

# 308
Зузанка дано всичко мине . Hug

# 309
  • Бургас
Зузанка, стискам палци да ти се разсеят бързо тревогите! И подкрепям мнението на Алечка, отпусни си душата, поплачи си.

# 310
  • До морето
Зузанка, бързо да се оправя майка ти  Hug

# 311
  • В Космоса
Да се оправя майка ти, Зузанка!

# 312
Зуза, бързо възстановяване на майка ти!  Peace Моята от седмица и малко е с ужасно приближени граници при доста ниска кръвно. Утре има записан час при кардиолог отново.
Възможно ли е да е от 90ДД?

# 313
  • дядовата ръкавичка
Стиснати палци и от мен, Зузанка. Разбирам те напълно. Непрекъснато съм под стрес с болежките на моите родители. Бъди до нея, успокой я, че всичко ще е наред!

# 314
  • Някъде там
Да,когато се прибрах доктора и беше сложил инжекция и  уж падна но един час след това стана до тоалетната и ми се строполи в краката.Извиках бърза помощ и я закараха в болницата.Не ми казаха кой знае какво само че е прекалено високо и се опасяват от инсулт.После лекаря излезе и каза че ще я стабилизират,кръвното спаднало и се посъвзела, да не се тревожа. Сега чакам една сестра позната да се обади да каже как е.

Децата много трудно приеха загубата на дядо си и за това гледам да им спестявам колкото мога притеснения.Казах им,питат непрекъснато обадила ли съм се,как е.Но, не ми се иска да ги натоварвам допълнително с рев.Поплаках си тайничко.
Благодаря ви за подкрепата  много  Heart Eyes bouquet
Айля не ме пускат при нея,.За това и се прибрах но се информирам по телефона.Утре ще отида да я видя.Дано я стабилизират.

Общи условия

Активация на акаунт