Искам да кажа ... (94)

• 54 961
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Години наред бях с много дълга коса, почти до кръста. Отивам като студентка 1-ви курс при някакви младежи, които уж били ученици на стилист Капанов. Та тези подстригват срещу супер смешна сума, идеята е да имат модели, на които да се учат. Еми един ряза, прави, струва, скъси ме до раменете. Няма проблем, ама прическата никаква. Отивам в нормален салон, жената оправя, обикаля ме, резултатът- супер къса коса до брадичката. Прибирам се след дни в Бургас, близките и ММ в тих ужас, като любимият в началото дори не ме позна.
Аз обаче се харесах тогава и скоро пак се подкъсих. Вярно, едва ли се оформям добре сама, ама си се харесвам и въобще не ми дреме.

# 286
  • Бургас
Съвсем,съвсем късата коса не отива на всички жени.

# 287
  • До морето
Аз съм от тези с удължителите. Фолк или не - нямам голям избор. Имам проблеми с косата от 17-годишна, когато от силен стрес опада жестоко. После порасна , ама все едно някой ми смени косата - ужасно тънка и перушенеста е и постоянно си пада. Сега от кърменето е нещо страшно. Ампули, маски цапотя постоянно, най-много  пари давам за косата си. Вкъщи не съм си мила косата, не помня от кога, винаги на фризьор само  и само да добие приличен вид. Та удължители слагам почти постоянно, само вкъщи си ги махам. Смятам, че ако косата е хубава и скъпа и са сложени както трябва няма проблем.

# 288
Момичета супер приятно ми е да ви чета, макар че не съм от редовно пишещите. Темата която сте подхванали ми е тъкмо на място. Точно исках да ви се похваля, че снощи бях на фризьор да се боядисам и моята ризьорка не знам какво направи обаче косата ми е супер, не мога да и се нарадвам. А не като да не ме е правила досега само при нея ходя. Аз лично обичам само дълги коси късата коса на жена ми е страшно грозно (извинявам се на тези с къси коси), имам някаква фобия и не постригвам дори и сина ми. Само дето той сам си кара баща му да го постриже.
По въпроса с даването на заем на приятели аз винаги съм давала, докато не стана гаф с моята най близка приятелка и от тогава не давам. Така че Гена не знам какво да те посъветвам.
Преди няколко страници някой беше споменал диетите на Ипократис, аз си бях поръчала два режима и мога да кажа че определено имаше ефект.

# 289
Аз харесвам брюнетки. Не циганки обаче Laughing 
Не че ще върна руса хубавица, признавам.

# 290
Аз пък пак съм за боядисване. И пак.. не знам къде да отида. Егати..в цяла София не мога да намеря нормален фризьор. Или ще ми вземат 160 лв за боядисване и подстригване,  или ще се учат на мен. Екс-чето ми препоръча миналия път салон, ама там мацката, която ме прави, и ме направи супер между другото, се оказа, че на късмет съм я хванала, била вече напуснала. Т.е сега я няма. Не знам как другите ги правят човешки за нормални пари, само аз не знам къде да ида. Ако някой има идея за читав салон.. моля!!!  Praynig

# 291
  • Sofia
Захир и аз от години имам проблем с фризьорките  Crossing Arms.Споменавала съм, че току ме одрусат 200  Shocked лв. и не личи да съм била на фризьор  Naughty, тъкмо си харесам някоя и съм доволна и тя вземе та смени салона, а аз не съм склонна да обикалям след нея  Crossing Arms.
Марипоса, със сигурност има значение каква коса се слага и кой я слага  Hug. Браво,че издържаш на такъв постоянен ангажимент  Rolling Eyes. Ама за хубост щом е и аз съм държалива  Flutter.

# 292
Аз също се замислям за удължители, по-скоро "сгъстители", защото не искам да си удължавам косата.
Но изобщо не знам какво да гледам, търся и т.н. за да си поръчам. А по салоните ги предлагат с голяма надценка.

# 293
Много си е добре много къса коса на добре сложено лице. За съжаление не мога да си го позволя сега, за това е къса, но не момчешка.

Офф - кучката лае като бясна иде ми да я удуша. Какво и стана  ooooh!, явно и тя остарява.

# 294
Баш Адидас-ки имам,ама са летни,бели. Вече две летА не съм ги обувала  newsm78.
Ама пише ли на тях Superstar? Ако не пише, хич не си вървежна и по модата.  Laughing

Именно  Mr. Green

# 295
Съвсем,съвсем късата коса не отива на всички жени.
То май същото е и с дългата.

# 296
Е тая примерно ми е много  гъдел
http://viaranews.com/wp-content/uploads/2013/11/274-13-82.jpg
С изрусена коса не ме кефи толкова.

# 297
  • София
Аз си харесвам фризьорката, но ще се въздържа от препоръки, защото съм установила, че за фризьори вкус другарче няма Mr. Green Всеки път като препоръчам, после отнасям мрънканици - на един му скъпо, на друг неудобно мястото, на трети нещо друго...Та, да ми е мирна главата Grinning

# 298
  • Варна
Божкееее... направо съм в потрес с какви управители
на заведения се срещнах покрай организацията на
фирменото парти. Хем ми е смешно, хем тъжно...
Както и да е... направих сделка с един скойто не се
видяхме очи в очи, но пък се разбирахме с 2 думи по тел.

Екатерина, ако имаш готов сценарий от минали години,
за празнуване на фирмено парти и е възможно... пусни на
ЛС да почерпя идеи моля те. Разглезих ги... и разбирам, че
имат очаквания, и за тазгодишното празнуване.

Направо ме предизвиквате да пусна снимки с любимата
ми къса коса.  Crazy

# 299
Дай. Имам нужда да се разсея, три пъти слагам Визин, че изпуших от работа на компа.

Общи условия

Активация на акаунт