Искам да кажа ... (94)

• 54 966
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
Аз много искам да се острижа, не подстрижа:) Нещо втори номер, рошаво. Но моят плаши с развод, не харесва къса коса на жена, не било женствено Crazy Не, че в 80 процента от времето не съм с прибрана коса:) Каза, че като стана на 45 ще го обсъдим пак, щото тогава, ако се подстрижа съм щяла да се подмладя:)) Само че аз не съм от най- сговорчивите и като ме стегне шапката, ще си напарвя каквото аз искам, той ще помрънка и ще свикне. Късата коса обаче си изисква оформяне, грижа, а мен ме мързи. Затова още умувам.

Боли ме коремът зверски, пих Дескофен, дано размине, че в 15 трябва да се замъкна до работата, гадост!

# 271
От лятото до сега съм отрязала косата си на 2 пъти по над 10 см. От около месец умувам за драстично скъсяване. Спираме това, че си е ангажимент по-късата коса. Има време, е го измисля, ако съм сигурна, че ще ми отива, веднага я режа. И без това след косопада, сега ми се иска да я изравня да си върви здрава навсякъде.

# 272
Сникърси са обувките със скрита платформа.
Моята коса също расте бързо, но поддържането на прическа зимата ми е неестествено.
Жаки, и ММ смята, че жената е по- женствена с дълга коса. И да, моята също е постоянно вързана. Дори и нощем.

# 273
  • Sofia
Завиждам за бързорастящите ви коси  Crossing Arms...моята от както се помня е все средна дължина  Crossing Arms.Съдба,к'во да се прави  Crazy. Никога не ми е хрумвало,обаче да си я удължавам, въпреки настояването на една позната, която  гордо носеше едни ужасни висящи пирги на главата си  hahaha.Колко пъти съм й казвала,че е грозно и от самолет личи,че е с треси  Crazy,ама-не. Упорито ходеше да й ги слагат,че и се харесваше.
Това жените понякога сами се окепазяваме...ами,че и от дума не разбираме  hahaha. Поотмина сякаш тая фолк мода с удължителите?! newsm78
Според мен пък сникърсите не се носят толкова, колкото преди 2-3 години, когато излязоха по улиците?!. Баш Адидас-ки имам,ама са летни,бели. Вече две летА не съм ги обувала  newsm78.

# 274
Мари, от това връзване, плетене и др. целия скалп ме боли, аман вече.
Последно съм била с къса коса в седми клас, от грива до кръста, се прибрах у нас с обръсната лява страна, и изрусен бретон на дясната, плюс 5! обеци на ушите, дотогава нямах ни една. Майка изпадна в истерия, рева, тръшка се и ме спука от бой, още го помним и двете:)) Всичко това, защото се влюбих в едни металист, той каза че харсваш диви мацки и аз реших да го впечетля:) Отвиам с новата визия, плюс войнишки кубинки, тениска на Калуфингер ( така ли се пише, не знам) и черни дънки, демек един път съм. Оня обаче вместо да ахне, ме гледа тъпо и ми вика- Що, си се направила на маймуна, ма:)  Joy
Разлюбих го скоро, ама костата с години не можех да я оправя:) Майка онзи ден каза, че Жаки ще ми изкара магариите ми през носа, дано греши:)))

# 275
  • Бургас
Аз очаквах да имам повече грижи по късата коса, но не е така. Сега даже ми е по-лесно и леко. Трябваше само тая работа да я свърша  лятото,а не зимата. Карай Simple Smile

# 276
  • София
Баш Адидас-ки имам,ама са летни,бели. Вече две летА не съм ги обувала  newsm78.
Ама пише ли на тях Superstar? Ако не пише, хич не си вървежна и по модата.  Laughing

# 277
  • някъде ... тук ...
Clawfinger, Жаки Laughing
Аз доста години ходех много късо, че и в метълските години.
Сега и моят мъж твърди, че не съм била вече за толкова късо Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 14:17 от ЕлиТ

# 278
Аз очаквах да имам повече грижи по късата коса, но не е така. Сега даже ми е по-лесно и леко. Трябваше само тая работа да я свърша  лятото,а не зимата. Карай Simple Smile
А баш. Тази сутрин станах, изкъпах се , една минута за козметика, 3 минути сешоар и бях готова. Ама и на мен ми е студено   Mr. Green
И мъжът ми не е доволен сякаш от промените, но мен като ме налазят калинките и нямам спирка. Боядисам,  режа без жал. Но косата ми расте бързо и за това.

# 279
Жаки, аз за това я стрижа периодично, защото имам дебел косъм, а и беше много гъста и тежеше, а и повечето време я връзвам като е дълга.

Късата изисква повече поддръжка, но пък е някакво разнообразие.

# 280
  • Бургас
На мен сега ми се иска да променя малко цвета,ама не съм решила точно какъв да е. Мъжът ми няма особени изисквания, само да е не е руса  Mr. Green

# 281
  • sofia
Хах, Ели, и аз бях с подобна прическа. А на половинката как му стърчат ушите  Laughing
Скрит текст:

# 282
  • Sofia
Баш Адидас-ки имам,ама са летни,бели. Вече две летА не съм ги обувала  newsm78.
Ама пише ли на тях Superstar? Ако не пише, хич не си вървежна и по модата.  Laughing
newsm78...отивам да видя .... Crossing Arms пише,Тонка, ама суперстарА  hahaha...
Честити да са ви!  Hug Снимай ги,че да не се излагам с моите  Laughing.

# 283
Maцки, чета ви, ама снощи се прибрах късно от кино, а днес съм яхнала метлата от сутринта и не исках да пиша ядосана.
Моята коса е била каква ли не. Само къса не обичам, т.е мъжко късо..за жена ми е много гадно, да ме извинява ако някоя има такава прическа, просто на мен не ми допада. Косата ми е много здрава, гъста и режа без да мисля. От началото на годината не помня колко пъти  я клъцнАх!

за малко да покажа, не знам дали личи ама са все различни цветове, дължини, манджа с гроздИ[img]

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 14:20 от Захир

# 284
Най-късо съм била с коса до брадичката. За цвят вече нямам колебания, откакто над година се мъча да върна естествения си цвят. Тоест трябваше да изчакам цялата коса да израсте, за да отрежа всико друго.

Момчешки тип прическа не харесвам за жена, изглежда ми като да са от някое ТВУ.
Само една жена познавам, която изглежда страхотно с такава прическа.
Да ме извиняват другите...

Захир, с тъмна коса изглеждаш страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт