Искам да кажа ... (94)

• 54 880
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
  • Ямбол
Искам да кажа, че отворих на слуки тема 8 от Искам да кажа. Почната е по това време. Интересно е да четеш нещо, за човек, който вече познаваш малко. Не говоря конкретно.

Полюбопитствах и аз надзърнах в темата. И си спомних как Дари ни беше вързала.

Кихнах 5-6 пъти едно след друго и носът ми текна. Това е просто нещо ме е задразнило. Омммммм. Нищо ми няма. Аз съм желязна, смрък, болните около мен не ме засягат, омммм.

# 376
  • Euskal Herria
В тази тема ли писа и хвърли бомбата? Що народ тогава я мислеше, даже някой на лични се свърза. А на другия ден...

# 377
  • Ямбол
В предходната, явно в седма тема е било, а в осма вече някои се тревожат за нея.

# 378
Елени роди. Предполагам, че няма да има време скоро да пише.

# 379
  • Бургас
Ехееее, браво! Да е живо и здраво бебето!

# 380
  • Телиш/Плевен
Елени роди. Предполагам, че няма да има време скоро да пише.
Страхотна новина! Heart Eyes Да е живо и здраво бебчето!
Тъкмо си мислех, че терминът трябва да е скоро.

# 381
  • Бургас
Честито на Елени! Да й е живо и здраво бебечето!

Вчера водихме девойката да гледа "Тролчета". Хареса й. Децата в залата звучаха/изглеждаха доволни. На нас с баща й ни дойдоха в повечко песничките, но иначе става, цветно, забавно.

Обзаведохме се с матрак ние:) Но за да си спестим чудене и търкаляне по матраците в магазина, заложихме на модел, който имаме, но в малък размер. Малко ме е яд, защото със сигурност е имало нещо по-добро /около нашата цена, разбира се/.

# 382
Добро утро!

Честито на Елени, да са живи и здрави!

Помня я и аз първата тема, отначало само надничах, в един момент се присламчих официално... Много съфорумци ми липсват, като четях старите теми да вадя рецепти за готварската книга се присетих за доста. Освен споменатите силно се усеща липсата на Нино  Heart Eyes

Снощи имахме кифленска вечер с момичетата. Уредих се с 2 чифта дънки и два пуловера за смешна сума. И ми се затвърди мнението, че ми е по-добре в магазин, в който консултанта ми асистира при избора. 5 чифта ми даде жената, всичките точния номер и всичките ми стояха добре... Не, че във всички магазини консултантите са много отзивчиви, понякога ми избива пяна на устата от яд, но все пак ги предпочитам. После хапнахме с момичетата, че даже си дочаках мъжа без да припадна на дивана  Laughing

# 383
Добро утро!
И аз се доверявам на консултантите и съм много доволна, когато попадна на истински такива. Последно се изкефих, когато си купувах бански. Влязох, нямах много време и обясних - тя ми показа модели и каза кое според нея ще стои добре и т.н. Помолих я да ми запази за час, свърших си работата и се върнах, премерих го и ми лепна.
Тази нощ спах спокойно и сънувах готин сън. Вие сънувате ли?

# 384
Добро утро!

Аз сънувам много и все ярки цветни сънища, а някой са такива все едно наистина се е случило. Мисля че това е признак за лека лудост Crazy

# 385
Добро утро!

Аз сънувам такива невероятни сънища понякога, наситени, цветни, голяма красота. После чак ме е яд, че съм се събудила. Simple Smile

Умората си казва думата, вечерно време заспивам като труп.
Снощи си мисля, че трябва да си сваля обеците, защото ми е неудобно с тях да спя. Свалила съм едната, сложила съм щифтчето...и до там съм стигнала.
Събуждам се по едно време от силна болка в ръката...стискала съм обецата няколко часа и тя се забила в ръката ми.
Така и е съм стигнала до там да сваля другата.
Предната вечер пък съм заспала с лещите. Събуждам се сутринта, пипам си за очилата - няма ги. Пипам по земята, да не са паднали - и там ги няма. Решавам, че съм спала с тях в леглото...а то изобщо не съм станала да си сваля лещите.
Е, свалих ги за 1час, преди да тръгна за работа и отново да си ги сложа.

# 386
За пръв път от месеци се наспах, като хората, чак до 8 часа, а заспах около 23.30. Друго си е:)

Елени какво си има или не знаем? Четох преди няколко дни, че има дата за секцио. Да е живо и здарво бебчето!

# 387
  • някъде ... тук ...
Момче Simple Smile

Не можах да спя заради глупости и притеснения в работата...
А довечера се очертава тежка вечер.

# 388
  • Sofia
Добр'утро!
Студеничко сутринта, колата ми беше заскрежена, че и снежец имаше по покрива  Crossing Arms. Синковецът ми разджижва кръвчицата рано-рано,че да не ми е студено  Crazy.Ей,не се отказва да мрънка с това сутрешно ставане. Целият свят му е крив  Crossing Arms.Не мога се вредя от него, да помрънкам и аз.
Гледам инструкциите за гласуване....ам'че не е проста работа тая  Rolling Eyes.Нововъденеия някакви,машини  newsm78 или поне това дават по бтВ-то. Смятам да гласувам.ММ зорко съблюдава за семейната избирателна активност  hahaha.Аз се ослушвам,ама обикновено гласувам.
Ще поспортувам, белким ми поразмине кривнята  Praynig.
ПИБ предлага дебитни карти за деца  Rolling Eyes с картинки от детската анимация "Тролчета"?!  newsm78 Сефте чувам за детски дебитни карти?!

# 389
Добро утро!
Много се радвам за Елени, да са здрави и щастливи всички, а тя бързо да се възстанови.
Денят започна криво, и още по-криво ще става Simple Smile Няма да се дам.

Общи условия

Активация на акаунт