Искам да кажа ... (94)

• 54 895
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
  • sofia
Жаки, на моя малкия му теква кръв от носа от нищото. Поне веднъж месечно пера омазани с кръв калъфки на възглавници, но е малко количеството.

На мен Биопарокса ми е много гаден на вкус и получавам позиви за повръщане от него. Тантум верде ми е ок и на децата, също.

А моят мъж снощи му се е разминало на косъм....трилентов път, тъмница, дъжд, няма коли насреща, скорост 80-100 и по средата на пътя гума с джанта от ТИР. "Само" е размазал джантата на колата и е счупил носач. Добре, че не се обърнал или пък да е ударил челно тази гума....още не мога да проумея как е изпаднала тази огромна гума на средата на пътя.

# 406
Алина, не смятам, че наистина не си променила начина си на хранене, но дори и храненето ти да си е същото то тялото, възрастта и ежедневието ти надали са.
Твърдо заявявам, че ако една жена е пълна, но здрава и не страда от нужната суетност или комплекси да се побира в едикойси точно определен размер, то по-добре да е с +кг, но щастлива. Че като се фанатизират някои и се почне едно умопомрачително броене на калории, пиене на добавки, четене на етикети, green проповядване, скачане от една диета на друга и страх ме хваща. А темата за веганизма откакто я прочетох и съвсем развих фобия.

# 407
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честит син на Елени! Да са живи и здрави!
И мен появата на бебе много ме радва и вълнува.

Аз винаги търся нещо конкретно и направо казвам на продавачката какво. Последното - търся късо палто с качулка, бежово. Може и тъмносиньо или бордо. Започват да ми предлагат или всички къси палта или всички палта с качулка. Някои пък казват "нямаме" и се държат обидено.
Но има и много свестни продавачки, истински консултантки.
В молове не пазарувам, нямам наблизо. Аз не обичам да ходя на другия край на София да пазарувам. Изобщо мразя да купувам дрехи и обувки, особено зимно време. Пробните обикновено са по-тесни от телефонна кабина дори, стискат ме в ханша и ми действат изнервящо. А ако трябва да събувам ботуши, за да пробвам панталон - направо се отказвам.
И определено не обичам да ходят след мен из магазина. Много се дразня на някои дежурни реплики: "Вземете това, много ги купуват". Тази ми е най-омразната. А другата е, когато ти обясняват какво нямат. Примерно, питаш имат ли друг цвят. И тя много доволно ти казва, че имали, но са ги свършили (демек, нА, като не сте дошли навреме, нека да ви е яд сега) и започва подробно и напоително да ти обяснява точно какви цветове са имали, а също и от едно друго, подобно моделче, което стояло много добре... и т.н.

# 408
Коте, не дава да и пръскам Тантум, за тампоните ще опитам, но тя е малка и не разбира, че трябва да търпи, ще ги измъкне вероятно. Този локален АБ пръска ли се, ще разпитам лекарката. Благоадря ти bouquet

Пръска се и се затваря устата, като дим от цигари е, мирише малко, но няма вкус, т.е. не горчи, поне на мен не ми горчеше. От него и в носа може да се пръска, когато хремата е сериозна.
Тампончето спира кръвотечението. Наистина е мъничка. Бързо възстановяване  Hug

Алина бързо възстановяване и на вас  Hug

!Yellow, и аз точно това казах, че като го оставя за 2 дни + уикенда, на практика му минава и не отсъства по 10 дни. Първи клас не процедирах точно така. Детето хвана сополи, но си ходеше на училище. Изкара няма и седмица. Удари гърлото, ушите, температури, антибиотици. По цял ден спеше и беше много много отпаднал. А всеки ден госпожата ми пускаше мейли до коя страница са стигнали. Той тогава отсъства 2 седмици, като спеше и лежеше и дума не можеше да става за писане. От тогава започнах да процедирам по мое усещане и засега работи  Peace
Аз едно време нямах едно отсъствие. Майка ми не признаваше болни, здрави, верно като в казарма бяхме. Пиех амидофена и на училище. Помня, че една сутрин станах, казах че ми е лошо, тя ми измери температурата и каза да се обличам и и че след училище ще отидем до поликлиниката. Паднах върху шкафчето за обувки докато се обувах. Заведе ме - пневмония и инжекции.

Веси Hug

# 409
Коте, не дава да и пръскам Тантум, за тампоните ще опитам, но тя е малка и не разбира, че трябва да търпи, ще ги измъкне вероятно. Този локален АБ пръска ли се, ще разпитам лекарката. Благоадря ти bouquet

Жаки, тя беше с анемия, нали?
И на мен често ми тече кръв от носа - особено сега, при резките промени на налягането.
Нищо не правя, просто не се шашкам..Wink

# 410
 Hug ей ме и мен, снощи сме заспали (отново) на дивана, направо...  Crazy Моя нахалник си придърпва одеалото към него и аз мръзна, не стига че съм на безумна чупка..абе ужас. Ама ми е мнооого любимо да заспивам там!

Аз гледам да спазвам НВ ВМХ, което  на мен лично ми влияе много добре. Не винаги успявам, но ВХ съм свела до минимум. Ама ми писна да ям яйца, направо..  Sick тази сутрин пак ядох 2 варени със съвсем малко рикота. Ми..гадно беше. Сега дъвча сурови бадеми. Само сутрин ми е дерта, после се оправям и не ми се яде. Иначе...факт, аз винаги съм била много слаба, много. Сега съм по-скоро пухкава, не съм дебела, даже някои казват, че съм много добре, но аз си знам колко и къде имам да свалям, но не мога да си обрека живота на нерви, глад и броене на калории. Просто няма да стане!
 Crossing Arms

# 411
Да, така е. Познавам много пълни и щастливи жени, които изглеждат много по-добре от много други слаби.
Аз може би не мога да се възприема все още, може би очаквах като първия път бързо да се върна във форма без да правя кой знае какво.

# 412
  • Sofia
Биопарокс е спрян от внос, не знам по каква причина и за мое съжаление. Много добре действа на моя син. Аз не мога да го понеса, предпочитам таблетки да смуча и да мажа с хлебна сода гърлото, ако ми се налага.
Инцидентно кръвотечение обясняват с промяна в налягането/Т  newsm78. Случвало се е и у нас.
В малки магазинчето въобще не влизам  Naughty.Пазарувам от вериги,в които мога да върна стоките,ако съм размислила по-късно, без да се налага да обяснявам. Заставам на касата и връщам или заменям  Peace. Понякога ставам доста заядлива, ако ми мънкат и хрънкат за нещо и се свързвам с управителя  Crossing Arms.
Медицински бележки обикновено ходя да взема без да водя "болния" с мен. В нашето училище явно няма чак такъв строг режим. Бележката се заверява при училищната мед.сестра и се дава на класния ръководител.
Алина,може да ползвате ден по семейни причини,ако не ти се ходи при личната лекарка и няма нужда от преглед.

# 413

Аз навремето се записах в първата тема, обаче точно тогава се върнах на работа и не сварвах да ви изчитам и да се включвам навреме. Вечер лягам да чета, обсъждате нещо, искам да се изкажа и аз, то вие сте изписали 10 страници след това и няма за кога да пиша и малко по малко ви зарязах  Laughing
И аз така. Та, запис по средата на темата Simple Smile
Любимият ми сън е как летя. Ама не  с криле и не се рея постоянно, ами както си ходя и хоп - издигам се леко и няколко минутки стоя във въздуха. Имам и омразен сън, който ме преследва от дете - как отиваме на море, обаче все нещо се помотаваме и отлагаме и в крайна сметка до плажа не се стига - супер изнервящ и мъчителен сън. Друг доста страшничък, от който се и будех беше как се събуждам през нощта, отивам до терасата, надвесвам се и някой ме бута оттам - дори го бях разказала на чичо ми, и той ми обясни, че значело, че раста. Предвид системното му сънуване и ръста ми, може и да има нещо вярно в това Simple Smile

# 414
Биопарокс е спрян от внос, не знам по каква причина и за мое съжаление. Много добре действа на моя син. Аз не мога да го понеса, предпочитам таблетки да смуча и да мажа с хлебна сода гърлото, ако ми се налага.
Инцидентно кръвотечение обясняват с промяна в налягането/Т  newsm78. Случвало се е и у нас.
В малки магазинчето въобще не влизам  Naughty.Пазарувам от вериги,в които мога да върна стоките,ако съм размислила по-късно, без да се налага да обяснявам. Заставам на касата и връщам или заменям  Peace. Понякога ставам доста заядлива, ако ми мънкат и хрънкат за нещо и се свързвам с управителя  Crossing Arms.
Медицински бележки обикновено ходя да взема без да водя "болния" с мен. В нашето училище явно няма чак такъв строг режим. Бележката се заверява при училищната мед.сестра и се дава на класния ръководител.
Алина,може да ползвате ден по семейни причини,ако не ти се ходи при личната лекарка и няма нужда от преглед.
Така мислих да направя, но се обадих на личния лекар и той каза, че ще напише.
Майка ми е учителка и ми каза, че имало някаква нова наредба, че бележки със задна дата не може да пишат лекарите вече, че системата не им го позволява, затова му се обадих. Каза всички да пием ИМУНОКОЛ ПЕРФЕКТ ПРОБИО, много добре действало на този вирус. Аз давах друг пробиотик + натриев цитрат, но ще взема и този.

# 415
По темата за веганите имам доста да кажа, но ще спестя щото трябва да стана груб към брутален, а в женски форум не е място за брутализми, считам.
Обядва ми се някаква червена манджа, сещате от ония  с месото, картофите и другите работи.
Станал съм в 5.30 и ми е време  да заредя машината с гориво  Wink
Интересен петък ми се очертава, едно бившо гадже  има рожден ден днес, много се колебая с  какво и дали да я зарадвам във фейса.

# 416
  • Някъде там
Здравейте.Бях до болницата.Мама е стабилизирана, но все още е в интензивно и не мога да я видя.
Говорих с лекаря само.Успокои ме че са овладели нещата.Дано наистина е така.Иска ми се да му вярвам но от вътре нещо ме гризе.Докато не си я прибера в къщи си мисля че няма да ми е ок.
А на вас пак благодаря,толкова мили бяхте,наистина човек понякога намира повече подкрепа и разбиране сред непознати.
Нищо не ми се прави..стоя и си чета форума да се разсейвам..просто имам чувството че ако се захвана с нещо няма да си чуя телефона ако звънят от болницата,ей такива глупости ми минават през главата.

Записвала съм се и в старите теми но после съм нямала време да пиша и съм зарязвала всичко,но тук определено е уютно и за това се завърнах.Това прочетох набързо, не съм ви прочела изцяло за това не мога да коментирам каквото сте обсъдили но сега ще прочета и ще пиша после.

# 417
 Crazy Вече сме в Скорпион. Обичам ги! Пълни перковци са, ама са една от много малкото зодии, които могат да стъпят на моя Овенски инат и да са ми интересни. И моя мъж е Скорпион..., което на моменти ме докарва до истерия, ама иначе е хубаво!

Довечера сме на троен РД на някаква хижа. Използвам багажа от миналата седмица, само слагам нови неща, писнА ми.. живота ми е чанти и куфари!!!!

П.С Зузанка!! Стискам палци всичко да е наред и ти изпращам много прегръдки!!!  bouquet

# 418
Зузанка  Hug

Нямам не прочетена страница от темата, но рядко пиша. Или нямам какво да кажа, или докато ми остане свободно време и тя темата се сменила  Laughing

Диети никога не съм спазвала, гледам да се храня здравословно. В последните години трайно качих два-три кг и съм много по-щастлива така  Mr. Green

Елит, още оня ден ми се искаше да кажа, ама не остана време - много хубаво семейство сте  Hug

Такива сме Захир, Убави хора  Flutter

# 419
Моят мъж също е скорпион...в комбинация с мен е нещо страшно. Simple Smile

Получих си една поръчка на продукти Ревлон с 50% намаление и подарък несесер. Доволна съм. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт