Искам да кажа ... (94)

• 54 922
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Не просто жена, а някоя от пишещите (тогава) в темата. Гадна работа отвсякъде.

# 481
Последно гледах постваше снимки на някаква къща. И не само.  Simple Smile
Неподражаема лигла е и моя много голяма слабост. Знам, че не пише вече тук, ще предам поздрави, разбира се.  Peace

# 482
  • София
Споделете някоя хубава книга, която сте чели напоследък и която да я има в Читанка. Без криминалета, исторически и от страстната поредица "Арлекин".  Grinning

За Борил съм с особено мнение. Но благодаря, ако предадеш поздравите ми!  Flutter

# 483
  • София
Тонка, Човек на име Уве.
Не съм сигурна дали точно от читанката или от рулит я свалих обаче.

# 484
  • Euskal Herria
Захир, на снимката изглеждат супер бонбоните. Но ме дразни, че не дават цени никъде.

# 485
Ръчно правени са, с цитирам от сайта "висококачествен шоколад, с внимателно подбрани естествени съставки, съчетани в уникални вкусове". В кутията са 30 различни вкуса, мисля че е 50лв.
Яла съм ръчно правени бонбони на един базар...ами нищо общо с никой друг бонбон, който някога съм опитвала...бяха уникални. Дано не се разочаровам.
Има интересни вкусове, ето сайта:

http://www.delifideli.bg/#rec3858973

# 486
Захир, дай линк към тези бонбони.

Тъкмо се чудех дали да си поръчам едни силиконови форми за бонбони, вероятно ще го направя. Правя си няколко вида зимно време в къщи, невероятни са. Simple Smile

Как са установили от една регистрация дали Борил е жена, или мъж? И по IP да засичат, какво? Ще се обадят на доставчика да попитат на кого е адресът ли? Нещо не ми се вижда читава тази работа.
Както и да е, все ми е тая списващите мъже, или жени са и на какво се правят.
Достатъчно други, далеч по-сериозни лъжи са разкривани тук.

За препоръка за книга...трудно е, ако не знаеш вкуса на човек.
Много препоръчани книги в "Какво четеш" за мен са се оказвали пълни бози.
Препоръчвам тези, интересни, добре написани. Не съм сигурна дали всички ги има в читанка, аз тегля от още един сайт.
"Слугинята", Катрин Стокет
"Момчешки живот", Робърт Маккамън
"Стоунър" Джон Уилямс
"Неизживени спомени" Стивън Кинг
"Забравената градина" Кейт Мортън

# 487
  • Пловдив
За мен е видно какво чета Simple Smile Домати.

# 488
  • София
Последно четох "Аз преди теб". Ми, по-добра е от филма, ама няма да стане класика. Виж, Пържените зелени домати е съвсем друга работа Sunglasses

# 489
Аз сега си купих Аз още боря дните... Не беше точно за този период, но добре, че си пия капките за нерви, че да минава по-леко. Заслужава си човек да я прочета заради историята в нея, не толкова заради художествени качества.

# 490
  • Пловдив
"Аз преди теб" ми се видя много ... как да кажа ... безсмислена. Тип "и богатите също плачат".

# 491
  • София
"Аз преди теб" си е направо безинтересна книга, за мен. Филма изобщо не смятам да си го причинявам.

# 492
И на мен ми се чете нещо, което да ме отвее..ама трудно намирам. Последно четох на Хавиер Моро книга за Анита Делгадо, танцьорката, която става принцеса в Индия. И Слугинятя я имам, четох я, хубава е ама.. не знам.. нищо УАУ. "Аз преди теб" ми беше голяма боза.
Янтре, имам свалена "Пържени зелени домати", готина ли е?

# 493
  • Пловдив
Янтре, имам свалена "Пържени зелени домати", готина ли е?
На мен ми харесва. Това обаче нищо не значи Simple Smile

# 494
Понеже все по-стари книги цитирате, да ви препоръчам Пол Остър. Много ми допадна почти всичко негово.

Общи условия

Активация на акаунт