Искам да кажа ... (94)

• 54 918
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък смятам да си "причиня" книгите на Венета Райкова, сериозно

# 496
  • София
"Аз преди теб" ми беше голяма боза.  
Дожаля ми да го напиша, ама ти не й го спести Joy Чак безсмислена не ми се видя, ама...няма да стане класика, както казах.

Яна, аз отдавна на тебе съм ти се заканила, че по вашите земи не съм била, така че внимавай с поканите, да не се възползвам Mr. Green

Рая, сила и търпение ти пожелавам Laughing Аз не бих могла...

# 497
Аз пък смятам да си "причиня" книгите на Венета Райкова, сериозно

Абсурд..няма сила на света, която да ме накара да загубя време с тоя шит. Това е все едно да чета на оня крокозъбел Калина книгите за курвите...мани, не!!!!  Naughty

# 498
  • София
Много благодаря за предложените книги. Половината съм ги чела, но другите ще си ги сваля.
Бърди, как бе душа, как Уве-то. Подарих я на майка ми, понеже уж страхотни отзиви за нея. След един ден майка ми пристига с книгата и казва "По-тъпо нещо не съм чела през живота си". Брей, рекох си, тази жена уж всичко чете, какво ли ще е това чудо. И взех да я чета... Боже, тъпня на макс.  Crazy Може би проблемът да е в нас, защото отзивите наистина са "уау"!  Grinning

Ето, на Захир "Слугинята" не й е харесала, а аз даже плаках на някои места... Въпрос на вкус.  Peace

# 499
  • София
Ха-ха, Тони, сериозно ли?  Laughing Страшно ми хареса на мен, на мъжа ми я дадох, и той я хареса, после ходихме да гледаме и филма  и ревах ли, ревах, накрая едва излязох от залата. Laughing

Слугинята и на мен ми хареса безкрайно много  Heart Eyes

Иначе, на хартия напоследък четох и ми хареса Щъркелите и планината.

# 500
Много е субективно това с книгите. Ако не ме грабне в първите 50 страници, няма шанс да я дочета  Naughty Искам да има история, екшън, да се случват неща, а не описания на полянки и облаци и т.н. Много обичах книгите на Сидни Шелдън, дебели, а ги четеш на един дъх  Wink

Снощи кака Лили като разпитваше Емануела дали е чела Хобхе Букай  се засрамих- и аз не съм  Blush

# 501
  • Пловдив
Аз изкарах едно съвсем добро фентъзи, от непознат за мен автор. Патрик Ротфус.

# 502
Имаше период, в който много харесвах книгите на Хорхе Букай, Уве не успя да ме спечели в началото, после стана ок.

# 503
О, също и
"5те четвъртини на портокала", Джоан Харис
Като цяло книгите на авторката са добри, не всички разбира се.

# 504
  • София
На Джоан Харис съм пробвала 1-2 ... не са моята чаша чай, определено.

А, сетих се още една интересна, която четох напоследък - Момичето от влака.

# 505
  • София
Ама разбира се - така е с литературата, въобще с изкуството. Дори един и същи човек една и съща книга/картина/пиеса може да възприеме коренно различно, в зависимост от собственото си моментно състояние.

Сидни Шелдън наистина пише увлекателно. Не помня с коя от книгите му, като студентка, изкарах над 24 часа без сън. Чак като я свърших заспах ooooh! Сега, 20 години по-късно, надали би ми се видял чак толкова интересен.

# 506
   Зехир, че си зодия скорпион, вече ми е пределно ясно. Ами поръчваш си бонбони за ЧРД, които си харесваш и както казваш ще си ги похапнеш повечето сама. Излишно казах на моя скорпион, че искам да ме почерпи и с бонбони " мерси " и точно от млечните. А той радостен и доволен естествено се връща  с бонбони в които има пияна вишна - неговите любими. Е, познай сега кой си ги яде бонбоните./Зехир, това го написах за шега, да не вземеш да ми се обидиш/

# 507
Бърди, на мен Момичето от влака ми беше страхотна боза. Четох я миналата седмица. Пълна загуба на време, добре че я прочетох за 3-4часа.

# 508
Тази година след Лисицата, май нищо не ме впечатли особено. Изчетох сума книги и не помня нищо. Към момента на четене ме увлича, но нищо Уау.

# 509
  • София
Тонка, милата, само поиска да й препоръчаме книжка, не да правим разбор на всичко, което сме прочели в последните 6 месеца, ама то от дума на дума Joy

Общи условия

Активация на акаунт