Искам да кажа ... (94)

• 54 909
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Тонка, милата, само поиска да й препоръчаме книжка, не да правим разбор на всичко, което сме прочели в последните 6 месеца, ама то от дума на дума Joy

hahaha hahaha Женска му работа.

Сесил, може, може, то виж и Уве-то как ми го попари Тонката  Laughing

Съни, коя Лисица?

# 511
На Галин Никифоров.

# 512
Бърди, Галин Никифоров.

белинда, е то си има специализирана тема, но все пак...тук пита, тук и отговаряме.

# 513
  • София
Мерси, ще я потърся  Hug

# 514
Ако не я намериш, ще ти я пратя. На мен лично много ми хареса.

# 515
  • София
Ако не я намериш, ще ти я пратя. На мен лично много ми хареса.

Hug

# 516
  • София
На Джоан Харис съм пробвала 1-2 ... не са моята чаша чай, определено.
Ха, май всичко съм изчела на Джоан Харис. Къпиново вино и Шоколад са ми много любими.

Белинда, споко, харесвам и разборите. Така е много по-интересно.  Grinning

В момента чета "Опасни връзки", доста дълго време ми се подмяташе. Филмът беше страхотен, докато книгата вече ми доскуча, но ще я дочета, че малко остана.

# 517
  • Sofia
Ужасно кисела съм днес  Embarassed.Ей сега една другарка ми се обади и съвсем ме вкисели с предожението си-което-не-търпи-отказ  Crossing Arms.
Скрит текст:
Покани ме утре вечер с нея на  служебна вечеря и клуб с някакъв неин близък приятел, който ще си води негов приятел, та да не била сама. Да, ама на мен не ми се занимава...хем,че били готини и т.н.....Ам'че аз съм семейна жена, пък тя скоро се разведе и й се ходи,та две не вижда,милата. Мен пък ме мързи, не две, едно не виждам. А и моичкият ще възрази съм сигурна да ме развеждат кат' мечка на синджир  hahaha. Хем ми се ще да й съдействам да си уреди служебно и лично нещата, хем пък усилието ми се струва прекалено  newsm78. Казах й, че ще помисля...Абееее,кифленска дилема с две думи  Laughing
Поздрави на Ша и от мен! Да се връща да ни покаже ЧАСТ от къщата, барем  Mr. Green.
Скоро се забавлявах с една кулинарна книга, за 4 мацки на готварски курс в Сицилия  Hug.Що храна си представих, че изядох  hahaha.
И къде е това топло време,дето го обещават? Измръзна ми гъ....рба  Crossing Arms.

# 518
Гена, служебна среща, пък приятелка ще си води?!?

# 519
Даун, викаш Остър е добре.
Сега започнах Лунен дворец, ама съм още на първите страници. Ще видя как е  Peace

Нещо в последно време не помня какво съм чела. Т.е. след няколко месеца ни заглавие, ни автор си спомням. Но една книга помня. Преди две години я четох, с насмешка и отгоре-отгоре,но не съм я забравила. "Колибата" на Уилям Пол Йънг.

# 520
Първо,. аз харесах Слугинята., И аз ревах тогава. Просто смятам, че не е нещо, което след време ще препрочета, това е.

Муци, аз съм Овне! От лошите. Мъжа ми е скорпион. Иначе...да...малко по мой вкус ги поръчах   Crazy ми то това  е нечовешко, изтекоха ми лигите само докато ги избирах. И аз съм хора, дет'се вика...

# 521
GeNa, предложението не е за изпускане, но при други условия.  Mr. Green

# 522
Тъкмо гледах един психарски филм, датски май "Жена в клетка" мрачен, не беше лош, трилогия е. Разказва се за не разкрити полицейски случаи, аз обичам таква тематика.
Книги и аз искам интересни, ако някой има свалени да ми прати и на мен:) Почти всичко чета, само да е хубаво. "Слугинята" ми хареса. Чакам последните две части от общо шестте на Джефри Арчър, " Хрониките на Клифтън", много хубава поредица, но искам да ги имам всички части и тогава да чета.
Ако някой ги срещне да свирка.

Борил не е жена според мен, просто се е регистрирал първо с женски ник и е отбелязал, че е жена. Това могат да кажат модовете, това всъщност виждат. Звучи ми, като мъж.

Купих на Жаки близалки за гърло, доволна е, смуче. Ама 4 бр- 6.80 малко са се оляли в цената:)

Гледах Пееш или лъжеш, до един ги познах:) Аз ако се явя ще избия рибата, да пея не мога, но пък съм страшна на буфосинхрона или както сега му казват липсинг ли какво беше:))

# 523
Даун, викаш Остър е добре.
Сега започнах Лунен дворец, ама съм още на първите страници. Ще видя как е  Peace

Нещо в последно време не помня какво съм чела. Т.е. след няколко месеца ни заглавие, ни автор си спомням. Но една книга помня. Преди две години я четох, с насмешка и отгоре-отгоре,но не съм я забравила. "Колибата" на Уилям Пол Йънг.

Руми, аз го харесвах, имай предвид, че съм го чела преди повече от 9 години. Жена му пише добре също.

Жаки, дори и да е така ми е нечистоплътно. Знам, че всички четат темата, но някак е по-интимна и подобни намеси са ми неприятни. По същия начин ми беше неприятен и пералников, а и вени, които са писали инцидентно.

# 524
  • Sofia
GeNa, предложението не е за изпускане, но при други условия.  Mr. Green
Mr. Green тъй ми се чини и на мен  Laughing. Сесил, служебна-служебна...колко да е служебна-събота вечер? клуб?  Crazy Тя се надява, че ще й помогне за един бизнес, който ще подхваща...Напра'о ще поканя и ММ да си говорят помежду си за бизнес...аз мога само за плетки  bowuu. Ние пък сме и семейно на РД. Абе,валЯт оферти,страшна работа е. Някоя от вас ,ако скучае, да се цани вместо мен...на семейния РД  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт