90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 352

• 40 823
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро  Hug

След снощната смесено-омазана вечеря, днес съм на плодове за закуска и обяд взех банани и грозде, вечерята може би пак белтъчна, нещо ми се върти да направя праз с яйца, а ако си купя карфиол ще бъде карфиол със сирене и кашкавал на фурна.  Grinning

жгмъц аз имах вело, но го дадох на една моя роднина да го ползва, защото вече не ми беше нужен. Ако няма от кой друг да вземеш ще и го поискам временно, за да го ползваш ти  Hug

Хора тук ни отнесе, страшен порой и не спира  newsm78 #Crazy

# 706
  • Русе
Добро утро,
Ир, как са зъбките  Hug ако ни изпратиш малко от твоите градуси тук - тъкмо и ние и ти ще сме доволни  Joy Мразя дъждовно време  Sad обичам го само, ако съм в къщи с книжка в ръка и нищооо друго. А няма изгледи да ми се случи скоро.
Аги, Инджи тие описала януарски козирог (ММ е в последните дни на декември и все едно описва него  Peace).
Курдов, може би наистина се е уплашила много снощи
Скрит текст:
от собствен опит - днес я разсейвайте с други неща, да не мисли за това и не го коментирайте по възможност пред нея
Но ме, аз пък се чувствам като в Англия (а децата там казват, че е сухо и много студено сега). Вчера и тук имаше порой - много и май за кратко (че аз по тези зали не винаги виждам какво става  newsm78)
Хубав ден на всички  Hug

# 707
  • Targovishte
ДЕСИ  Hug Hug Така и постъпих. Казах че нищо страшно не се е случило, че е нормално по някога. После пяхме песничката за първи клас и.. така.  bouquet

# 708
  • Русе
Дубрутруууу  Crazy

Ир  Hug
Вангобиии, Деси, Инджи, ничия, абе сичкиии  Heart Eyes Heart Eyes
Аги,
Скрит текст:
Инджи ти е казала. Ми труден характер-инатт, реши ли си нещо това е, нищо не можеш да го накараш насила, депресивномеланхолични понякога, той е прав винаги.  Mr. Green , но...Ти сега, тези нещаго остави настрани, ами се опитай да го опознаеш, тоо, само разчитайки на астрология не стааа.....  Flutter
жгмъци  Heart Eyes да сколасаш сичко неска....

Мдааа, кофти време, и аз мразя дъждд....
Хайде, селуФки, до послеее  Heart Eyes Heart Eyes

# 709
  • София
Добро утро,
понамокри ме дъжда днес, че имах разходки по държавната администрация, но вече съм на сухо в офиса.
Хей, много пишете  Hug. Не мога да смогна да ви чета  Grinning
Курдов, заставам зад съветите дадени от момичетата.  Hug
Аги, по твоя въпрос-
Скрит текст:
мама е козирог/януарски/, а тати беше везни. Страхотна комбинация. Ученическа любов.Изключени от училище, когато се е разбрало за връзката им. Като сцена от "Вчера" е било. Пред строя на училището са съобщили наказанието-намаляване на поведението и изключване от училище и забрана за 2 или 3 години да запишат училище, за да завършат средното си образование. Тати отказал да се изправи пред строя и просто отишъл до мама, хванал я за ръка и си тръгнали  Heart Eyes Много силна любов имаше между тях. По погледа се виждаше. Мама все още не може да се съвземе от смъртта на тати, преди две години.

За днес
З-банан
О-картофена яхния+салата+фпх
В-грах+салата

Лек ден на всички  Hug

Ще мина по-късно да видя какви ги пишете  Grinning

# 710
Добро утро  Flutter Тук е лошо временцето, щях да тренирам ама...не ми се ходеше сутринта ...аз сутрин май не мога да тренирам, а и не искам
Скрит текст:
последния път на морето реших да бягам на плажа ...е припаднах ...станах ...направих две крачки и пак припаднах ...страх ме е вече ...Бях сама и нямаше кой да ми помогне ...то може би от налягането на плажа, от въздуха ама ... #Crazy Сутрин само в събота  Flutter
Изядох две ябълки тая сутрин ...измиха ми хубаво корема ...нямам планове за деня ...то и времето е едно ...май ще си лежа на топло  Mr. Green За обяд както казах ще варя картофи, грах и царевица + карфиол със печен пипер  Heart Eyes
По въпроса за зодиите
Скрит текст:
Благодаря на всички, които се включиха  Hug Нямам право на грешка вече, пък и ще ми дойде в повече, затова реших да се допитам и до астрологията ...У нас всички сме въздушни знаци ...водолеите мъжете са ми труден характер ...много са ми високомерни...трудно меля брашно с тях ...Близнаците са женкари и много лъжат ...никакво доверие не мога да им имам ...Предните ми две връзки бяха с телец ...нищо общо нямаха помежду си ...освен, че обичаха да ядат ...тук аз много им се харесвах, защото обичам да готвя  Blush За Козирога (януарския) съм с впечатление, че са весели хора, обичат да пийват, добра компания са тогава, имат чувство за хумор ...много са свидливи ...имат пари ама ...си ги пазят, помагат в къщи, но пак става въпрос за роднини, а не за други отношения ... Конкретния човек ми е особен ...явно и той е приятна компания (аз не го познавам добре), един такъв ..понякога дори не поздравява, понякога, когато най-малко очаквам ..разговаря с мен ... ooooh! Професията му е отговорна ..на моите години е (29  Blush) Край, спирам ... bowuu Темата е за диета все пак  Embarassed Embarassed

дописвам ...Миленски ..просълзих се, наистина ...пожелавам на всички такава любов ... Heart Eyes Напиши на лични ако имаш възможност какъв характер имат и двамата  Praynig

# 711
  • Русе
Миленски, и аз се просълзих....  Confused  Hug Hug Hug
Аги,
Скрит текст:
да точно както си го описала-особен, понякога темерут, понякога веселяк, често са на отговорни позиции и професии, отвътре им идва някакси....  Mr. Green  А при Миленски, не забравяй, че е обратното, жените козирог за по-различни от мъжете....  Flutter Но....пак казвам, не може да се преценява по зодията само, трябва опознаване, поживяване заедно, абе сложно е, не знам какво да те посъветвам..Аз с ММ се омъжих след 5 години познанство, и 2 години живеене заедно, а дете имаме 6 г след сватбата.  Crazy Не казвам така да направиш, а по-скоро, да се опознаете добре, въпреки, че пак може да има изненадки  Mr. Green ..., в което няма лошо разбира се, иначе как да се поддържа една връзка.

# 712
Здравейте   newsm47
Преборих се с качването на снимки  fiuuuuuu,днес без никакви спънки стана от първия път  newsm78...
Това ми е пресния маникюр,но е с лепенки,че нямаше как да стоя дълго да ме рисува,синия лак е термо-като си на студено става тъмно синьо-лилав  Flutter,интересно е .

Това са по-стари,вече по в моя стил  Mr. Green и дължина :
Скрит текст:

# 713
Джули  Hug
Скрит текст:
Сестра ми е близнак с асцедент козирог ...аз съм с асцедент рак ...много сме различни, тя е твърда и отстоява себе си ..аз все мисля за някой друг,..на друг не мога да разчитам така, както на нея ...аз за нея съм като пример (може би защото съм кака) много ме слуша и уважава, аз пък много си я пазя и най-големите ни спорове са именно заради това ... Crazy Нейн приятел не съм харесала до сега  Mr. Green, нито тя мой ...разликата е, че аз я оставям сама да си реши, докато тя се налага, много по консервативна е ...трудно приема нови неща ...абе ..коренно различни сме  Mr. Green Вече съм на години, на които някак си не мога да оглупея от любов ...и именно заради това, големите различия ме притесняват ... ooooh!

# 714
  • София
Ехо, мъже ли бистрим днес?  Mr. Green Ми, хубаво!
Скрит текст:
На мен ми харесват козирозите. Най-големият ми приятел от детските години е козирог. Стабилни хора са, може да се разчита на тях. Весел и купонджия е в същото време. Не знам за гаджета как са, но за приятели - просто супер!

Днес кантара ми показа плюс, но снощи Спаса май наистина се беше отвързала и си има обяснение...  Embarassed

Закусих ябълки, за обяд ще хапвам спанак с ориз. За вечеря - грах яхния. (Дори и за утре знам какво ще обядвам  Mr. Green - довечера ще правя баница с праз, че много ми се е дояла).

Мамекс, чудни нокти, много са ми по вкуса - и аз си падам по светли нюанси. Ярки също харесвам понякога, но тъмни - не (на другите - става, но за себе си - не ги възприемам).

Хубав ден на всички! Hug

П.С. Жгмъци, дано намериш уред!  Peace

# 715
  • Бургас
Докато се излюпя и станало Добър дееееен!
Станах в 10,30 Shocked
Обаче къщичката ми е чистичка, пийвам кайвенци и се чудя как са наглася храненето днес.
Ще хапна една малка ябълка.
После ще изляза да пообиколя магазините за декорации и дамаски, докато не е завялало и към 14,00 ще ям паламуд на скара и салата от зеуе.
Вечерята ще е към 18,30-19,00 отново риба на скара и салата и после - тропане.
Тичам да слагам кит и боя, докато не е заплющяло
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 716
  • София
Аги,
Скрит текст:
имам няколко приятели мъже-козирози. Всички са адски отдадени на семейство и приятели. Винаги помагат с каквото могат и са много работливи. Стигат на високи позиции в работата си. Имат страхотно чувство за хумор. Само хубави неща мога да ти разказвам. Приятелсвата ни съществува въпреки времето и разстоянието. Не им харесвам, че често оставят себе си на втори план, все помагат на някого и когато се влюбят с години не успяват да прежалят онази любов-прекратената. 3-ма от 5-ма са ми все още болни от любов, като това състояние продължава с години вече.....а времето си тече.

Мамекс, супер весело и цветна си  Hug. Браво!

# 717
Тичам да слагам кит и боя, докато не е заплющяло
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy
Това ме развесели - кит и боя  Joy

# 718
  • София
И аз съм с термо лак:
 Laughing
Скрит текст:

За мъжете няма какво да кажа, не познавам козирози.

Велоергометър още търся...
Бях на физиотерапия и там казаха, че имам оток. Сега съм с лед, но защо сега пък оток ?  Thinking

След малко обядвам и беж към басейна и фитнеса.

Хубав ден!  Hug

# 719
Да, без кит и боя не може Joy hahaha
Мамекс най- после - е готин е маникюра, а термо лак наистина е интересно - имаш различен маникюр в зависимост от това дали са ти топли или студени ръцете Hug

Общи условия

Активация на акаунт