Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 915
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Добре де, ще отговори ли някой дали тези процедури са лазерен ресърфейсинг.
Като видях какво представлява мезотерапията, не мисля, че бих могла сама да си я правя, CheerUp много смело подхождаш.

О аз мезотерапия никога не бих направила сама, но пилингът е напълно възможен в домашни условия, просто първоначалната инвестиция за продуктите е 150EUR, а смятам, че това количество продукт ще стигне за доста време.

# 181
CheerUp, аз съм след първи от четири предвидени средно дълбоки пилинги с ТСА и абсурд да го направя сама вкъщи. Тя следеше през цялото време състоянието на кожата за да знае кога да го неотрализира, съответно това води до резултата, който търсим.

# 182
  • Бургас
Аз сега си правя домашния пилинг на Филорга, но цената му е доста по-ниска от 150 евро...

# 183
  • София
gracycat, честито  Hug bouquet Разкажи повече Blush

Благодаря, Алена bouquet И ти имаш заслуга.

До последно не се знаеше дали ще има операция, понеже пак бях болна и уговорката беше да се реши на момента. Цялата нощ преди операцията кашлях, та почти не можах да спя. На следващия ден, обаче, нямаше следа от болките в гърлото и кашлицата, само лееека хрема. Сложихме първоначално избраните, т.к. разбрах, че още преди да отменим първата дата са били доставени и не исках да всявам смут. Малко ме беше и страх да не се предобря  Grinning Имплантите са Ментор, 325с.с., кръгли, среден+ профил, подмускулно. Още съм с един дренаж и е много забавно, понеже съм на работа и го нося в една чантичка. На някои колеги им е много любопитно какво толкова ценно нося, та не го оставям  Joy
Много съм щастлива, че предприех тази крачка Heart Eyes

# 184
Браво момичета, отдавна не съм писала и виждам, че не се спирате, но внимавайте да "не предобрите" нещата, притеснява ме това, че процедурите не са под лекарски надзор. Simple Smile

El_83, зависи от състоянието на кожата и какво търсиш. Иначе както казва моята дерматоложка, мезотерапиите са инвестиция в бъдещето, която се изплаща. Не очаквай да изчезнат тъмните кръгове, но мезптерапията ще помогне да не се задълбочат и ще освежи кожата.
Какъв пилинг прави и да я хидратираш често?

Дълбок хим. пилинг правих при дерматолог. Реши, че с лазер или по слаб няма да се получи, защото на големи и по цялото лице. Изписа ми хидратиращ на Ла Рош, мажа постоянно.

# 185
  • в 1001-та нощ
gracycat  Hug много се радвам, голям си герой - щом щъкаш с дренажите  Crazy Браво! И аз грам не съжалявам, че предприех тази крачка  Peace

Добре де, ще отговори ли някой дали тези процедури са лазерен ресърфейсинг.

Аз не разбрах за какво питаш  Thinking

# 186
Аз сега си правя домашния пилинг на Филорга, но цената му е доста по-ниска от 150 евро...

Ако не е тайна от къде успя да го закупиш. Аз доста се рових, този, който пробвах днес беше 70%
Точно този от картинката:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d1/d3/22/d1d32232ca594 … feb9ef3eed96e.jpg

# 187
  • Пловдив

Това ли ползваш - http://apteka.framar.bg/30035502/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%80% … B0%D1%88%D0%B5-5? Ако е това, да не те разочаровам, но при мен нямаше грам ефект Rolling Eyes. Ползвах го миналата година, даже сега като се замисля май ми остана и от гела newsm78. То може леко и щадящо действие, ама чак без хич Laughing. Поне при мен де Peace

# 188

Това ли ползваш - http://apteka.framar.bg/30035502/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%80% … B0%D1%88%D0%B5-5? Ако е това, да не те разочаровам, но при мен нямаше грам ефект Rolling Eyes. Ползвах го миналата година, даже сега като се замисля май ми остана и от гела newsm78. То може леко и щадящо действие, ама чак без хич Laughing. Поне при мен де Peace
Щом се изплаква с вода....ясно  Laughing За 100лв ще си направи човек истински пилинг при дерматолог, и няма да има нужда от повече.

# 189

Люси  Hug много се радвам да те видя тук отново  newsm03 newsm03

gracycat, честито  Hug bouquet Разкажи повече Blush

Аз днес ходих в Нирвана за Легаси на тяло, но реших да включа и вътрешната страна на бедрата. Преди не  обръщах никакво внимание на тази зона, там имам изразен мускул, обаче - откакто започнах да повлиявам проблемните зони и да има ефект - и на вътрешната част на бедрата - започнах да имам тръни в очите и да ги мисля - малко да се приберат. Та правих по 15 мин на обичайните за мен зони и по още 15 мин на вътрешната част на бедрата.

И да споделя как ме посрещнаха, защото много се изкефих - етикета на бутилчицата имам предвид. Не, че е голяма работа - но е помислено и направено. А аз много се вглеждам в детайлите и уж незначителни неща ми правят впечатление и гъдел  Sunglasses

Скрит текст:
Здравей Алена! Доволна ли си от Venus? Знаеш ли нещо за комбинирането му с LPG, дали би дало по-добър ефект при бедрата и корема? Аз започнах епилация в Skin Line, а те имат и двата апарата и доста добри оферти ако комбинираш и двете машини. Peace

# 190
  • в 1001-та нощ
Комбинацията би била успешна  Peace LPG има силен вакуум и ролков масаж, а Венус Легаси прилага  други три технологии, така, че се допълват  Tired

Иначе ако аз трябва да избера една от двете за себе си - би била Венус Легаси  Peace

# 191
  • Бургас

Да, това е. Направила съм два до момента, през седмица.
Не чакам кой знае какъв ефект на дълбок пилинг, по-скоро освежаване на тена, свиване на пори. Комбинирам и с глико А през ден. Засега съм доволна - кожата ми се избистри, едни пъпчици имах - заличиха се, порите също изглеждат по-прибрани.

# 192
Комбинацията би била успешна  Peace LPG има силен вакуум и ролков масаж, а Венус Легаси прилага  други три технологии, така, че се допълват  Tired

Иначе ако аз трябва да избера една от двете за себе си - би била Венус Легаси  Peace

Да, обясниха ми, че и при двете има вакуум и LPG се извършва на цяло тяло, а Venus на проблемните зони. Може би ще комбинирам и двете и да видим. Благодаря ти! Peace

# 193
  • в 1001-та нощ
При Венус Легаси вакуумът е много лек - пулсиращ вакуум, няма нищо общо с този на LPG, Vela Shape и подобните, много е нежен, като потупване Simple Smile

# 194
При Венус Легаси вакуумът е много лек - пулсиращ вакуум, няма нищо общо с този на LPG, Vela Shape и подобните, много е нежен, като потупване Simple Smile

Права си, доколкото прочетох даже, вакуум не се препоръчва ако има увисване на кожата, което при мен е факт. Sad А иначе ето и видео за комбинацията https://www.youtube.com/watch?v=SElchSPO8X0

Общи условия

Активация на акаунт