Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 915
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Ивке, може да не е от това, идната седмица ще разберем.
Днес съм по зле от първия път, имам леки отоци около очите, нищо не ме боли, само ме сърби. Все още, не са се появили микро струпчетата, вероятно утре. Днес не излизах и утре мисля че няма да е, ми се хлепа с грим, нека се възстанови малко кожата. 

Чер, аз в момента правя нещо такова, но усъвършенствано без рани и с кратък срок на възстановяване.
Прочети назад, ако се интересуваш, ефект има. Аз боря пигментно петно, няколко белега от пъпки и мимически бръчки. Петното почти изчезна още на първа процедура.

# 166
  • в 1001-та нощ
Жаки, много е нежна и деликатна кожата след такава процедура - имам предвид след първата и затова, може би сега след втората реакцията е по-голяма. Аз се гримирах за първи път на четвъртия ден Simple Smile

# 167
Не можах да намеря предходни теми, но някой подлагал ли се е на Glykopeel с продуктите на Filorga.
В процедурата пише, че е без излющване, но това малко ме озадачи какъв ефект ще има в крайна сметка?

# 168
  • Vienna
Ефектът е добър, но трябва няколко процедури. Не е толкова силен както при дълбоките пилинги с излющването, но е и в пъти по-нетравматичен. Има само леко падане на най-горния слой на кожата, което изглежда като лек праШец и е почти незабележимо.

# 169
  • София
Дойде време да се похваля, че вече имам гърди. От малка си мечтоя за това.
Операцията беше в сряда, днес вече съм на работа (макар и с дренаж в чантата  #Crazy ) и се чувствам супер. Много съм доволна от резултата  Heart Eyes , сега чакам да станат още по-хубави.
За следващия месец съм намислила да започвам Венус Легаси, че искам да махна бричовете.

# 170
Ефектът е добър, но трябва няколко процедури. Не е толкова силен както при дълбоките пилинги с излющването, но е и в пъти по-нетравматичен. Има само леко падане на най-горния слой на кожата, което изглежда като лек праШец и е почти незабележимо.
Благодаря за инфото. Записах си процедура за Glykopeel за утре при д-р Коева в Американски център за естетична медицина.
Бях се навила за пилинг с излющване, но малко ме е страх от толкова голяма травма за кожата.
Ще споделя резултати. Надявам се с няколко процедури леките белези от премахването на бенките да изчезнат.

# 171
Здравейте, най-накрая май започнах да придобивам представа за процедурите. Всъщност говорите за лазерен ресърфейсинг, а различните имена, идват от марката на апаратите.
Правилно ли съм разбрала?

# 172
  • в 1001-та нощ
Люси  Hug много се радвам да те видя тук отново  newsm03 newsm03

gracycat, честито  Hug bouquet Разкажи повече Blush

Аз днес ходих в Нирвана за Легаси на тяло, но реших да включа и вътрешната страна на бедрата. Преди не  обръщах никакво внимание на тази зона, там имам изразен мускул, обаче - откакто започнах да повлиявам проблемните зони и да има ефект - и на вътрешната част на бедрата - започнах да имам тръни в очите и да ги мисля - малко да се приберат. Та правих по 15 мин на обичайните за мен зони и по още 15 мин на вътрешната част на бедрата.

И да споделя как ме посрещнаха, защото много се изкефих - етикета на бутилчицата имам предвид. Не, че е голяма работа - но е помислено и направено. А аз много се вглеждам в детайлите и уж незначителни неща ми правят впечатление и гъдел  Sunglasses

Скрит текст:

# 173
Предстои ми поставяне на ХК в назолабиалните и т.к. много бързо и лесно ми стават синки по кожата, искам да ви питам дали не знаете някой изпитан трик против тези неприятни синини след убождане Praynig Praynig Praynig

# 174
И аз тук  Laughing
Днес си издържах хим. пилинг и го направихме както трябва.  Мноого ме болеше  #Crazy
Още сега кожата започна да става кафява.
Попитах за процедури за тъмни кръгове под очите, но каза, че от нищо няма да се повлияят кой знае колко....
Днес говорих с д-р Ванеска за мезотерапия, но нямах възможност да я разпитам подробно, защото пътувах, а пишехме.
Питах за мезотерапия - освежаване с колаген или хиалурон, заглаждане на леки "слънчеви" и гневна бръчки. Каза, че цената варира от 150 до 500лв като зависи от разтвора, съставките, количеството и дълготрайноста му. Като тези от 150-200 се правят през месец, а тази от 500лв еднократно...
Ако някой си е правил, да кажете кое е по добре и тези от 500 предполагам са по силни, или?

# 175
Алена, в стария салон ли беше? 1 час прави общо така ли? Питаш ли ме мен с три:))) И то след Вива мазохист страшен съм:) Утре отивам на работа, няма как, а ми се искаше още ден да съм си вкъщи, не съм баш за пред хора, ама ще позамажа и туй то:))

# 176
  • в 1001-та нощ
Да, аз ще (ще) ходя само в стария, удобен ми е като локация, паркиране, близо е до градината на децата. Личи си, че е правен с желание и всичко е обмислено добре  Blush Предполагам, че този в центъра е по-лъскав и представителен, но нямам нужда от тази добавка Simple Smile Старият е малко "по-квартален", предполагам, че бягат от този имидж и се разрастват и това е хубаво. Но се радвам, че остава и стария салон  Blush

На мен процедурата ми е приятна, бих "издържала" и 3 часа - само да има кой да ми ги плати  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Обаче след Viva  Shocked Shocked Shocked наистина - евалла за волята и търпението ти  Blush Но ефектът адски си струва - спор няма  Peace

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 19:41 от a.l.e.n.a

# 177
Здравейте, днес направих Glykopeel на Filorga. Беше съвзем безболезнено.
Ще направя пакет от 4 процедури, а след това пакет от 6 процедури инжекционна мезотерапия с хиалурон и колаген.
Мислех си сама да закупя продуктите на Filorga и да пробвам в домашни условия, защото не изглежда кой знае колко сложно. Намерих целият комплект за 150 EUR, което смятам, че е по-добре вместо 60-70лв за процедура.

# 178
Браво момичета, отдавна не съм писала и виждам, че не се спирате, но внимавайте да "не предобрите" нещата, притеснява ме това, че процедурите не са под лекарски надзор. Simple Smile

El_83, зависи от състоянието на кожата и какво търсиш. Иначе както казва моята дерматоложка, мезотерапиите са инвестиция в бъдещето, която се изплаща. Не очаквай да изчезнат тъмните кръгове, но мезптерапията ще помогне да не се задълбочат и ще освежи кожата.
Какъв пилинг прави и да я хидратираш често?

# 179
Добре де, ще отговори ли някой дали тези процедури са лазерен ресърфейсинг.
Като видях какво представлява мезотерапията, не мисля, че бих могла сама да си я правя, CheerUp много смело подхождаш.

Общи условия

Активация на акаунт