Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 904
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
Stela__834   Hug чудесно  Heart Eyes

alex_jp, така добре те разбирам, но пък мястото е страхотно, като грижа и хора и вярвам, че ще направят най-доброто за теб Simple Smile

В Нирвана, освен всичко друго и ценовите предложения бяха най-добри, когато гледах Венус Легаси за тяло. Очаквам да са гъвкави и да постигнете удовлетворяващо и двете страни споразумение Simple Smile

Основно стягане/лифтинг ли целиш - за лицето? Предполагам се записа в центъра - с метрото ти е удобно  Blush

# 211

Основно стягане/лифтинг ли целиш - за лицето? Предполагам се записа в центъра - с метрото ти е удобно  Blush

Точно, стягане и лифтинг, свалих малко килограми и веднага си пролича отпускане на кожата  Confused
И на Витошка салонът ми е удобен, и с метро, и от работата ми е сравнително близо...
Ще видим как ще е, ще пиша после. Дано и аз съм доволна.

# 212

Въпросът ми е всичките тези процедури като Ексилис,  Венус, Хайфу не са ли лазерен ресърфейсинг, просто имат различни имена заради апаратите?
Вярно ли е, че за торбичките под очите, само операция помагала?

Хайфу  не е лазерен ресърфейсинг, за другите процедури не знам.
Има различни апарати, но Хайфу  е името на процедурата.

Ето цитат от статия, където е обяснена разликата:

"Doublo–S e иновативно медицинско изделие, използващо микрофокусиран ултразвук с висока интензивност за неоперативен лифтинг на лице, шия и тяло. Технологията е известна под името „ХАЙФУ“ от английското съкращение HIFU (High Intensity Focused Ultrasound). С помощта на „ХАЙФУ“ прецизно фокусирана, фракционирана ултразвукова енергия, се прониква дълбоко в кожата, без да се нарушава нейния повърхностен слой и в резултат се постига стягане и уплътняване на кожата на лицето, шията и тялото.

За разлика от другите устройства за стягане и подмладяване на кожата като лазери, радиочестоти и IPL], които въздействат на различните слоеве на кожата, „ХАЙФУ“ технологията достига много по дълбоко - до повърхностния мускулен апоневротичен слой, известен като SMAS.

# 213
Здравейте, предстои празник в семейството и ми се иска да се пооправя. Досега не съм се подлагала на никакви корекции, а са много нещата за коригиране. Simple Smile
Дайте някакви съвети ,  да притъпя бръчките и като цяло  да се освежа, но ефекта да не е след месеци, че събитието е скоро.

# 214
  • в 1001-та нощ
С колко време разполагаш? Бюджет?

# 215
Две седмици, бюджета е спорен, решила съм този път да не пестя, но в рамките на разумното.

# 216
  • в 1001-та нощ
Даааа, малко е времето - мислех за Мезолифт, но времето е кратко  Thinking Освен да избереш клиника и да се консултираш на място. От Ексилис - ефектът ще е след месец поне - така, че - не става, от Вива - до 7-10 дни, но е скъпо и дали ще даде очаквания ефект - не мога да се ангажирам. Аз съм много доволна, но пък и се поддържам междувременно. Може би ще ти предложат ботокс, филъри ... Хубаво е да избереш място, където да се довериш и на живо да обсъдите несъвършенствата и какво може да се постигне за срока, така, че гарантирано да няма дефекти Simple Smile Ако ще ти се инжектира нещо - настоявай за тест за алергия - 3 дни по-рано  Peace

# 217
  • София
Може ли въпрос, не съм чела назад.
Подходящо ли е за възраст 29г., да се постави хоалуронова киселина за страшно отпусната и сбръчкана кожа около очите?
И тези инжекции имат ли лимит във времето?

# 218
  • в 1001-та нощ
Хубаво е да се види от лекар, иначе - може да, но аз първо бих пробвала стягане и тогава пълнеж  Peace Резорбирането във времето е индивидуално  Peace

# 219
  • София
Хубаво е да се види от лекар, иначе - може да, но аз първо бих пробвала стягане и тогава пълнеж  Peace Резорбирането във времето е индивидуално  Peace
Предполагам дерматолог, нали?
За стягане говориш за съответните кремове и серуми ?
Благодаря ти.

# 220
Уинд, как на 29 и чак страшно отпусната, внушаваш си! Виждала съм те на снимка изглеждаш си чудесно.
Иди при Ванеска в Хил Клиник, тук момичетата са доволни за филърите.

Ако пък решиш за стягане първо, с апартура има предвид вероятно Алена, но там си трябват няколко процедури и не е моментален ефекта.

# 221
  • в 1001-та нощ
Да, с апаратура имам предвид, но е хубаво да види лекар  Peace  Може да се комбинира - апаратура, добавки, филъри, зависи от състоянието и бюджета Simple Smile Д-р Ванеска, наистина е вълшебница и аз я харесвам много, не съм се доверявала на друг лекар за бодене Simple Smile

# 222
  • София
Много е отпусната +жестоко суха.
Първо с апаратура, значи .
Пак там или?
В по предишна тема, потребителка сподели, че хиалуроновата киселина, може да слагаш няколко години, след което не се препоръчва. Или за ботокс говореше тогава.

# 223
Добре звучи, а Венус по колко минути и къде?

Аз трябва да отбележа, че след 1 процедура Вива - напълно се заличиха някои дребни бръчици под очите. Сега там е идеално гладко  newsm44 newsm68 Иначе - след самата процедура е дехидратирано и изпайдушено и бях малко на тръни тази толкова деликатна зона как точно ще се възстанови Simple Smile
a.l.e.n.a ,аз съвсем оплетох конците , кой  къде каква процедура прави.....та.....Къде правиш Вива? Hug
В коя клиника имам предвид Simple Smile

# 224
  • в 1001-та нощ
В Есте Клиник правя Вива - на лицето и на едната ареола, където имам рязано при операцията   Peace

Wind, ти си доста слабичка, вероятно имаш загуба на мазнини в зоната. Консултирай се на 2-3 места - виж какво ще ти предложат - не е спешно, нали  Blush Аз бих подходила така за себе си - да опитам първо да реновирам и стегна кожата и после  филър Simple Smile Добавки и подходяща козметика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт