Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 724
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Момичета, предстои да слагам ботокс на чело. Имам една дълбока резка между веждите и лекарката ми каза приблизително 30 единици, но мен ми се струва много. Бихте ли споделили /тези от вас, които са си слагали/, колко единици ви инжектираха?

Предполагам е индувидуално. При мен тази зона се повлия от 15 единици, и стана чудесно, много време издържа. Но пък аз слагам в зоната около очите 25 единици, и ефекта е доста по-кратък, отколкото между веждите.

# 691
  • Варна
Благодаря за инфото, значи да не се притеснявам, въпреки че ще ми е за първи път и честно казано, малко ме е страх как ще мине.

# 692
Здравейте,някоя от вас ползвала ли е рино корект??

# 693
Аз продължавам с моите вълнения на тема гърди. То явно каквото правя, ще бъде вече след Нова година, но искам тази седмица да си отида на консултацията в Скин Системс. Да видим как ще се оцени проблема ми и да имам време да обмисля нещата.

# 694
  • София
Здравейте, имам силно уморен вид на лицето най-силно изразен в краищата на устните извити надолу. Четох за т. нар. corner lip lift с ботокс или филър. Може ли да ме посъветвате кой специалист според вас би се справил добре със задачата?

Предполагам става въпрос за нещо такова:
https://www.youtube.com/watch?v=pTvg1U-AEyM
Специалист не мога да препоръчам, колкото и да съжалявам. Peace
Скрит текст:
Знам че инфото ми е никакво, но от  собствен опит знам, че колкото повече се пише за нещо, толкова повече хора се включват.

# 695
  • Sofia
Здравейте, имам силно уморен вид на лицето най-силно изразен в краищата на устните извити надолу. Четох за т. нар. corner lip lift с ботокс или филър. Може ли да ме посъветвате кой специалист според вас би се справил добре със задачата?
При мен това се коригира с поставяне на филър ХК Peace. Правилно поставен, върши чудеса.

mamaden, може ли препоръка къде си го правила и си доволна? Може и на лични.

# 696
  • Sofiq
Момичета, минавам само за разкош да видя как се разкрасявате и да ви пожелая Весели празници!
Моите процедури ще се поотложат, надявам се да се рзхубавя от бременност!  Hug

# 697
  • Пловдив
При мен това се коригира с поставяне на филър ХК Peace. Правилно поставен, върши чудеса.

mamaden, може ли препоръка къде си го правила и си доволна? Може и на лични.

Устните(работихме и в посока повдигане на ъглите) съм правила при Пепина Власева. Зъболекар е, работи в Пловдив Peace

# 698
Благодаря за инфото, значи да не се притеснявам, въпреки че ще ми е за първи път и честно казано, малко ме е страх как ще мине.

От количеството няма какво да се притесняваш, колкото е нужно - толкова. Там важното е умението да се нанесе правилно и качеството на ботокса.

# 699
И така, направих първа процедура ХАЙФУ, Ultrafomer III сега ще следя месец и половина и ще пиша какво подобрение има на кожата, иначе ... си боли няма лъжа няма измама усещането е като шевна машина която леко ти отеква в мозъка Simple Smile. правих с 3 те накрайника, като с най-дъбокия 4.5 мм обработка скули и бузи, 3 мм по широки зони и най-плиткия зона около очи.

# 700
  • в 1001-та нощ
Къде ходи?

# 701
Кибер, цяло лице ли прави? Хич ли не обезболяват? Сега как си, има ли белези? Каква цена?

# 702

А лазерното подмладяване, за което говорите след каква възраст е препоръчително и подходящо ли е за много чуствителна кожа?

# 703
Чичи, много зависи има жени на 30 със сбръчкана и вяла кожа и други на 40 без никакъв проблем.
Мисля около 35 е ОК да се започне с по- сериозни грижи. В какво се изразява чувствителността на кожата ти? Дерматит, купероза? Най- добре е да си направиш консултация със специалист, за да препоръча коя
процедура е най- удачна конкретно за теб.

# 704
Момичета, минавам само за разкош да видя как се разкрасявате и да ви пожелая Весели празници!
Моите процедури ще се поотложат, надявам се да се рзхубавя от бременност!  Hug
Чудесна новина, разбира се, че ще се разхубавиш! bouquet
Щастливите хора са красиви Hug

Общи условия

Активация на акаунт