Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 765
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Не мога да кажа от кога са. Винаги съм имала чувствителна и лесно зачервяваща се кожа.
Два три кръвоносни съда са около носа.Сега като застудя ги забелязвам повече. На бузата има 2 кръвоносни съда, но те са многооо от отдавна и вече са синьо-лилави на цвят.
В Италия ми предлагаха втриване на витамин Е сутрин и вечер. Курсът бил 28 дни. Бях отишла за почистване на лице и козметичката забеляза куперозата.
Аз бих се доверила на дерматолог.

# 676
cloè   Освен за лечението, вземи мерки и първо установят причината. Куперозата може да е козметичен дефект от прекаляване на слънце примерно, но също може да е и в следствие на хормонални неща, прекаран хепатит в миналото или други неща свързани с черния дроб. Така че по-скоро не при козметик, а към доктор дерматолог се обърни, ако трябва да ти пуснат и изследвания.

# 677
Благодаря ти!  Hug А когато вече имаш поставен ботокс може ли да правиш козметични процедури, като например микродермоабразио?

След ботокс, поне две седмици не трябва да се правят никакви процедури. Преди да ми сложи ботокса ме намаза с обезболяващ крем и после нищо не усетих. Започва да действа до три дни след слагането, индивидуално е, а пълното му действие се вижда след две седмици и тогава задължително се ходи на преглед, да се прецени дали има нужда от ретуш. Поискай да го разредят пред теб и да ти дадат стикер с номера на партидата за да си сигурна в качеството му.

# 678
И къде ще провериш качеството на партидата? Номера на партидата е евентуално да се проследи, ако има някакъв проблем, инфекция и т.н. И би трябвало да се приложи към документите ти.

# 679
kikamora, ами да,  имало ботолинов токсин забъркван по гаражи в Китай, който може да ти го предложат като истински.
JACKLIN, беше казала, че при мъжът ѝ нямало никакъв ефект когато са му слагали.
При проблем, лекаря носи отговорност за качеството на използваните продукти, но за тази цел трябва да го имаш документирано.

# 680
Потвърждавам, не го хвана, защо не разбрах, всъщност не ходихме и да се разправяме, а може би трябваше. Не са разтворили пред нас ботокса, когато го видях беше вече в спринцовката.

# 681
Здравейте, аз влизам с ъпдейт... Днес трябваше да ми е втората процедура с лазерен рисърфисинг в Хил Клиник (имам белези от акне, петънца и финни бръчки за изглаждане), но от предната не видях кой знае какъв ефект и затова реших да я сменя с филър.
Та днес си сложих 1мл Теосал Риденсити под очите и съм много доволна, много свежо изглеждат сега.. макар че доколкото разбирам след 2 седмици ще е още по-добре, защото през това време филърът продължава още да се експандва вътре.  Heart Eyes  Нямам синини и никакви следи като цяло, след месец ще е контролния и ще коригираме ако се налага

Януари си запазих час за втора серия, тогава ще запълвам кухините под скулите и назолабиални, защото последната година изгубих няколко килограма и ми се свлече малко кожата и изведнъж се появиха тези назолабиални и не мога да ги търпя  #2gunfire

Въпросът ми е към тези, които имат опит с филърите - кой дерматолог в София според вас е най-добър и най-естествено му се получват? Аз бях при д-р Ванеска и съм доволна засега, но ми се щеше да сравня все пак. Знам, че и в Есте клиник са добри, но там не съм чувала за някой конкретен дерматолог по-талантлив  Thinking

# 682
Запис и от мен. Опита ми е много скромен- 2 пъти филър в устните по 0.5 при Д-р.Денкова.
Сега обмислям предколедно тази оферта :
https://www.ofertomat.bg/Seksapilni-ustni-ili-izglagdane-na-bryc … ystems-p3791.html.
Има ли вече възползвали се и бихте ли споделили мнение. Изчетох предходните теми и имаше много със закупени ваучери, но не видях отзиви или съм пропуснала (за което се извинявам) Blush

Аз съм със същия ваучер  Simple Smile . Миналата седмица бях на процедурата при д-р Крахтова. Трябва да мине малко време за да се види окончателния вид, но от което виждам и в момента се харесвам. Преди да започнем имахме разговор за очакванията ми, обясних, че искам да е умерено и да седи естествено, за това не поставихме цялата ампула на един път.  Когато мине първоначалния период и отида на контролния преглед, ако реша може да допълним още малко, но аз се харесвам. В първия момент бяха по-подути, което е нормално за непосредствено след процедурата, но на следващия ден вече се беше успокоило . Нямах синини от убожданията,  докторката беше много внимателна, поставяше постепенно, всичко е равномерно.  След  две седмици сме се разбрали за контролен.

# 683
A_vagabоnd, досега не бях правила никакви процедури и директно скочих в дълбокото.  Интересувах се от процедура с по-дълготраен ефект и кратък възстановителен период. За София възможностите бяха  при д-р  Каляшева и в Дерма Вита, става въпрос за Хайфу. Избрах Каляшева, заради новия апарат и промоционалната цена. Освен процедурата, сложихме филър в устните и ботокс.
За филърите, моите наблюдения са, че тя  работи с много широка гама от филъри и филъра се подбира много внимателно спрямо търсения ефект.

# 684
kikamora, ами да,  имало ботолинов токсин забъркван по гаражи в Китай, който може да ти го предложат като истински.
JACKLIN, беше казала, че при мъжът ѝ нямало никакъв ефект когато са му слагали.
При проблем, лекаря носи отговорност за качеството на използваните продукти, но за тази цел трябва да го имаш документирано.
Защо не говориш за неща, от които разбираш? Опитваш се да ми обясняваш неща, с които аз се сблъсквам всекидневно и поне два пъти в седмицата ми минава през ръцете ботокс.

# 685
  • гр.София
. Написах нещо до Алена,но го изтрих да не се сметне за реклама!

# 686
  • Sofia
Здравейте, имам силно уморен вид на лицето най-силно изразен в краищата на устните извити надолу. Четох за т. нар. corner lip lift с ботокс или филър. Може ли да ме посъветвате кой специалист според вас би се справил добре със задачата?

# 687
  • Варна
Момичета, предстои да слагам ботокс на чело. Имам една дълбока резка между веждите и лекарката ми каза приблизително 30 единици, но мен ми се струва много. Бихте ли споделили /тези от вас, които са си слагали/, колко единици ви инжектираха?

# 688
tedilina  Аз съм си слагала ботокс в тази "гневна" резка. Бяха 25 единиците, но беше нужно само тази зона да се коригира. Възможно е да ти трябват повече, ако мимиката ти го изисква. Но все пак е важно доктора да прецени и нанесе правилно, за да не се смразиш. Знаеш за ефекта "учудени вежди", който никой не иска да му се получи.

# 689
  • Пловдив
Здравейте, имам силно уморен вид на лицето най-силно изразен в краищата на устните извити надолу. Четох за т. нар. corner lip lift с ботокс или филър. Може ли да ме посъветвате кой специалист според вас би се справил добре със задачата?
При мен това се коригира с поставяне на филър ХК Peace. Правилно поставен, върши чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт