Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 776
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Хахах, не, на тези по бански съм натюрел:)))
Четох, питах и установих, че е по- добре  отвреме да се взимат мерки, за Вивиата специално, колкото повече собствен колаген имаш толкова по- добър резултат имало.

Ти при кого сложи ботокса? Пиши по нататък колко ти е "издържал"

# 661
Змия, сподели и ти за ботокса, предстои ми и на мен за първи път този месец.

# 662
  • София
При д-р Биляна Мирчевска - през месец май трябва да отида отново. Тогава ще видим как движа мускулите на челото и кога евентуално ще повторим.
Пачи крак засега нямам, нужда от филъри също нямам.
Имам нужда от стопяване на малко сланинки по корема и от повдигане на бюста (без увеличаване или намаляване), но за тези неща няма кинти.

Змия, сподели и ти за ботокса, предстои ми и на мен за първи път този месец.

Кажи какво те интересува, ще споделя всичко.

# 663
Моята лекарка, ми каза ще е без упойка, защото мускулът трябвало да е подвижен. Та боли ли? Как се чустваш по време и след самата процедура? Ефектът незабаван ли е? След това спазва ли се нещо? Като пиене на вода или каквото и да е?

# 664
  • София
Моята лекарка, ми каза ще е без упойка, защото мускулът трябвало да е подвижен. Та боли ли? Как се чустваш по време и след самата процедура? Ефектът незабаван ли е? След това спазва ли се нещо? Като пиене на вода или каквото и да е?

Не боли. По време на самата процедура не усещах всяко убождане. Ефектът е видим след 2-3 дни, но се засилва с всеки следващ ден. След около 2 седмици се стига до окончателния ефект.
Важно е къде точно на челото се боде, за да няма увисване на веждите.

След това не бива да спиш няколко часа, да стоиш с наведена глава, да спортуваш. Лекарят предупреждава за всичко.

Аз лично съм много доволна, мъжът ми каза, че лицето ми е светнало. Аз се мръщех несъзнателно. Все още усещам, че се напъвам да се мръщя. Но вече фините линии са неподвижни.

# 665
Благодаря ти!  Hug А когато вече имаш поставен ботокс може ли да правиш козметични процедури, като например микродермоабразио?

# 666
  • София
Благодаря ти!  Hug А когато вече имаш поставен ботокс може ли да правиш козметични процедури, като например микродермоабразио?

Не знам, не съм питала.
Имам добър ген и не съм мислила за такива процедури.
С позволение на докторката ползвам третиноин, но и за него е рано да се види ефект.

# 667
Аз пък през цялото време говоря за Ексилиз, което не е точно липосукция. Както и да е, стана развален телефон. Ще споделя като мина курса.

Кога започваш? По каква схема? Там има другия накрайник, който е за Венус легаси, само, че е в хирургията, не в дерматологията. Но, като ходиш - можеш да се консултираш  Blush Аз мисля в перспектива да ги редувам - единия месец Ексилис, другия Венус Легаси.

Купих си пакет от 4бр. Ексилиз, направих една, в понеделник втора. Интервалът е през 7-10 дни, до НГ най-вероятно ще съм направила три броя.

# 668
В една тема, Чичи, но я махнах, че се виждаше целия ми профил  Crazy
Аз съм много фотогенична, на живо не съм чак нещо, хеле па без грим:) Аз не гримирана до магазина не ходя, че ме питат болна ли съм:)))

А, да бе. Нали те видях негримирана. Красива си, много при това. Хич не и се връзвайте. А каква усмивка има..., прекрасна.

# 669
Алекс, кафе щяхме да пием, обещала си Heart Eyes Благодаря за комплимента, ти ме видя преди да ми махнат струпеите от Вивата, демек в не добър вид, но си деликатна;)

Ти започна ли Венус на тяло, резултат виждаш ли?

# 670
Алекс, кафе щяхме да пием, обещала си Heart Eyes Благодаря за комплимента, ти ме видя преди да ми махнат струпеите от Вивата, демек в не добър вид, но си деликатна;)

Ти започна ли Венус на тяло, резултат виждаш ли?

Направих една процедура и според мен има видим ефект, за съжаление се разболях и отложихме втората. Трябваше днес да я правя, но не може ако си болен.

# 671
Момичета, може ли да ми препоръчате метод и салон за лечение на купероза?
Имам съвсем в начален срадии няколко червени кръвоносни съда около носа.
Предпочитам да взема мерки още от началото, за да не се усложни.
Благодаря предварително.

# 672
  • в 1001-та нощ
Ходила ли си някъде до сега? Аз бих отишла на няколко места - при лекар - Дерма Вита, Есте Клиник .... Виж какво предлагат.

Алекс, надявам се да си по-добре вече Simple Smile

Аз смело мога да споделя, че кожата ми понесе втората процедура Вива доста по-леко от първата. По-ниска болезненост - по време и след процедурата, по-малко зачервяване, по-бързо възстановяване. Дори струпеите бяха по-малки и изпопадаха вече - на 4 ден, без аз да ги закачам. Около очите, наистина има доста добър ефект - и за горния клепач също.

# 673
Благодаря, Алена bouquet
Не, до сега не съм ходила на нищо специално за тях.

# 674
  • в 1001-та нощ
Нека лекар види и каже какво е. Но аз бих отишла на няколко места. Нека се види какви са причините, според лекаря, какъв подход намира за удачен ... От колко време ти прави впечатление?

Общи условия

Активация на акаунт