Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 998
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Ауууу аз си поръчах някакви дражета ХК, не знаех, че имат разлика. Тези  има ли ги в БГ?

# 136
  • в 1001-та нощ
...

Отваря ми линка с китайски еорглифи на мен тук. Само тези ли са по Инджув? Т.е трябва да пише на кутийката Инджув така ли? Тук няма да намеря по аптекита такива, почти 100 процента сън сигурна.

Колаген пила ли си?

Аз от една седмижа ползвам серума на Обаджи. Рано е да се каже за ефект, според мен поне месец трябва. Но се слага минимално количество и това шишенце ще го ползвам година  Crazy Ще ми писне.

Eто името на продукта - Source Naturals, Injuv, Hyaluronic Acid, 70 mg, 60 Softgels

Моят серум ще свърши до края на годината, хем имах пауза с него Simple Smile Нанасям и на шията и деколтето  Peace

Колаген - да - с витамин С  Peace

# 137
  • гр.София
Алена ти от iherb ли поръчваш хиалуроновите таблетки? Точно защото немога да открия в аптвките тук все още не съм ги почнала. А искам откакто си попълних устните. Ако ги поръчам в пощата ли ще дойдат или !? хич не ми е ясно.
По една таблетка ли се приема и от хиалурона и от колагена така ли?

# 138
  • в 1001-та нощ
Да, от там - тук не съм виждала. Може да има по европейски сайтове или платформи от типа на амазон и ибей   Peace

ХК е по схема - в началото по 4 на ден - по 2 сутрин и вечер, после по 2 дневно и след това можеш да разреждаш  Peace Кожата видимо много се освежава, напомпва  Peace

От колагена - зависи кой е. Взимала съм и колаген - 1 и 3 тип, също и 2 тип - биосел, и АК и протеин ...

Ако поръчаш от извън Европа - вероятно на митница  Peace  Confused

# 139
  • гр.София
Ясно,благодаря!
Намерих хк в амазон и направо ще поръчам на приятелката ми от Англия да ми донесе 2 опаковки  заедно с нещата на Паула чойс.

# 140
a.l.e.n.a  през уикенда сигурно ще се чуя с братовчедка ми, какво точно те интересува да я разпитам повече за блефаропластиката?

# 141
  • в 1001-та нощ
Да разкаже как е минало, с каква упойка, възстановяване Simple Smile Човек, който го е преживял - има идея къде да постави акцента.

Благодаря ти  Peace

# 142
Да разкаже как е минало, с каква упойка, възстановяване Simple Smile Човек, който го е преживял - има идея къде да постави акцента.

Благодаря ти  Peace

Ама тя още не й е минала самата операция. Както ти писах преди по темите, тя беше на консултации, разясниха детайли и сега се подготвя. За упойката знам, че ще е местна, друго да я питам ли сега?

# 143
Здравейте, вчера направих първият средно дълбок пилинг с 20% ТСА. Тръгнах си зачервена, почти не ме боля, Каляшева каза ако сложа ФДТ да не мия лицето до другата сутрин и забрани носенето на бижута. Днес, въпреки, че я хидратирам усещам сухота и очаквам събота, неделя да се напука и да почне лющенето. Ще правим четири процедури през 7 до 10 дни.

Разпитах я за Хайфу процедурата и съм впечатлена. Прави се само една процедура, която трае около 2 часа. Има два накрайника за дълбоко и повърхностно проникване като се работи и с двата. От повърхностното ефекта е моментален, а от дълбокото, което прониква до мускула след 90 дни. Получавало се опъване на кожата като след хирургическа намеса.

# 144
Привет!
Аз съм попълвала околоочни хлътвания при д-р Ванеска. Сега си давам сметка, че от доста време не ги мисля тези хлътвания и тъмни кръгове. Не помня дали ефектът беше моментален. Едва ли. Просто в комбинация от филъра, подходящата козметика, сега дори не се сещам за тях.
Д-р Ванеска има много  лека ръка, аз винаги ходя в обедната почивка и след това се връщам на работа. В последните години ми е слагала по някой филър тук-там и мога да кажа, че като се стигне едно добро ниво, оттам нататък става лесно. И нуждата от интервенции доста намалява.

Сега се впечатлих от Венус Легаси, мисля и аз да пробвам на тяло. А после може и на лице да се реша.

Сетих се да питам - някой пробвал ли е радиочестотен лифтинг на гърди? Виждала съм в реклами, че обещават стягане и повдигане, но дали е така?

# 145
  • в 1001-та нощ
...

Сетих се да питам - някой пробвал ли е радиочестотен лифтинг на гърди? Виждала съм в реклами, че обещават стягане и повдигане, но дали е така?

Много ме съмнява дори да има някакъв резултат - той да е удовлетворяващ  Peace

# 146
Много моля, ако някой поръчва от Ай Херб ХК, да поръча и за мен, ще платя всичко необходимо по доставка и др, най- близката митница е на 90 км и ще е голяма галимация за едни хапове:)

Утре е втората ми Вива и Легаси на цели крака, не ме е страх, като първия път, защото знам че няма страшно, по- скоро се вълнувам какъв ще е резултата и нямам търпение да завърша курса.

Забелязах нещо странно, след Легаси на лице ми се появиха много гадни подкожни пъпки около челюстта, големи, без връх. Вече 2 седмици не изчезват напълно. Нямаше да ги свържа с процедурата, ако и мъжа ми който за 15 години не съм видяла и с една пъпчица, не се беше опъпчил. Някой друг с такъв проблем?
Не намирам такива коментари за страничен ефект. Ще го коментирам и с Наталия утре. Много се надявам да не е от това, защото ефект има, при мъжа ми много видим.

# 147
  • в 1001-та нощ
Жаки, вероятно е детокс ефектът. Спомням си, че в началото - много момичета се изпъпчваха  и от Кларисоник   Peace

# 148
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте, какво мога да очаквам след процедура от Clear lift апарат на лице.Целта е стягане на кожата и премахване на пигментацията.Благодаря!

# 149
  • София
Ох, Жаклин, сега пък пъпки Sad да пишеш, за колко време са минали. Аз пъпки през живота си не съм имала, а пък подкожните, как въобще се махат?

Общи условия

Активация на акаунт