Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е микродермабразио и какви са неговите предимства?
Какви са рисковете, свързани с ринопластиката и как да изберем надежден хирург?
Какви са ползите от използването на филъри и ботокс под очите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е микродермабразио и какви са неговите предимства?
Микродермабразиото е неинвазивна процедура за ексфолиране, която премахва мъртвите кожни клетки и стимулира растежа на нови. Предлага няколко предимства, включително подобрена текстура на кожата, намалени фини линии и бръчки и по-равномерен тен. Въпреки това, той не е подходящ за тежки кожни проблеми или дълбоки бръчки. Може да се комбинира с други процедури като безиглена мезотерапия за цялостна грижа за кожата.
-
Какви са рисковете, свързани с ринопластиката и как да изберем надежден хирург?
Ринопластиката е деликатна и потенциално опасна процедура, тъй като може да повлияе на функционалността на носа. Потенциалните рискове включват калциране на костта и нежелани промени във формата на носа. За да изберете надежден хирург, помислете за Джамбазов, опитен ушен, носен и гърлен хирург с доказан опит в ринопластиката.
-
Какви са ползите от използването на филъри и ботокс под очите?
-
Какво представлява Vivа - фракционен лазер и какви са неговите предимства?
-
Какви са разликите между накрайниците Firm FX и Diamondpolar на Venus Legacy?
да пишеш, за колко време са минали. Аз пъпки през живота си не съм имала, а пък подкожните, как въобще се махат?
Наистина ли никога си нямала пъпка? Това възможно ли е?
ако само такива са страховете ти
Точките от този тип процедури са нещо, като корички от енергийните "убождания" и падат с времето, белят се
герои сте ти и ТМ, браво
Аз утре съм на Легаси, очаквам го с голямо нетърпение