Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 996
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Ох, Жаклин, сега пък пъпки Sad да пишеш, за колко време са минали. Аз пъпки през живота си не съм имала, а пък подкожните, как въобще се махат?

Щастливка  Grinning Наистина ли никога си нямала пъпка? Това възможно ли е?

Подкожните са най-ужасните. Болят, минават трудно и бавно. Не знам поради каква причина преди 6-7 месеца ми бяха избили около 5-6 подкожни за отрицателно време! Имала съм подкожни, но се е случвало рядко и по една.
Но 6! Кошмар. Октомври в Есте клиник - две от тях бяха набрали секрет/кръв и бяха се капсулирали под кожата, и се наложи да ги пробият с игла ( съжалявам за неприятното обяснение), защото нямаше да минат от само себе си. Ненавиждам когато ми излезе подкожна пъпка  Twisted Evil
За да минат изцяло тези 6 гадини при мен отне повече от 6 месеца Попитах за причината, и според дерматоложката е от играта на хормоните около овулация, но за няколко пъпки тя прецени няма защо да пия противозачатъчни. И в интерес на истината това явление с няколко ми се случвало веднъж.  Ако избие подкожна обикновено е една и аз пак я мразя в дън душа  Grinning

# 151
Жаки, една мацка /в някоя от другите теми/ се беше оплакала, че след радиочестотен лифтинг са и излязли подкожни пъпки. Сподели с дамите, които те работят.
Аз също съм се замислила за Легаси на лице и чета отзивите ви с голямо внимание. Много ви благодаря за информацията.

# 152
Здравейте момичета
И аз ви следя от доста време, след раждане , две деца и много работа доста се занемарих.Не се харесвам , кожата ми посивя ( а е много  проблемна по принцип), напълнях, получих капиляри по краката от бременността. Все си мисля, че на 38г все още не съм дърта да се занемарявам така. Ходих и аз на консултация в Хил клиник. Другата седмица ще махаме капиляри по краката и ще пиша за резултата.
За лицето ми предложиха Pixel RF from Alma Lasers.
Имали го от няколко месеца , предложиха ми го като решение на порестата и петниста кожа на лицето. Според докторката ще има невероятен резултат след 2 процедури. До колкото разбрах от описанието прилича на Viva , която коментирате тук , но според лекарката , това е много по мощен и усъвършенстван  уред.
Възстановяването е за 4-5 дни, като първите дните стоиш като на точки на местата на убожданията на апарата.
Някой от вас правила ли е тази манипулация.Проблема е , че правя много лесно белези - страхувам се да не стана на дупки , макар, че самия апарат се борел точно с белезите.
Още се колебая  Rolling Eyes

# 153
  • в 1001-та нощ
На трайни дупки във времето  не вярвам да станеш  Peace  ако само такива са страховете ти  bowuu Точките от този тип процедури са нещо, като корички от енергийните "убождания" и падат с времето, белят се Peace Ако пак ще ходиш, помоли да те щракнат някъде на ръката с енергията, която ще приложат на лицето и наблюдавай какво се случва  Peace Аз правих Вива и на лицето и около едната ареола, където имам белег, само, че там беше с други параметри и възстановяването е различно.

Другото, предпочитам да не го коментирам, че няма да е в полза на Хил, а харесвам един лекар там много  Peace

# 154
Ето ме, оживях:) Ама този път Натали ме разби, голямо дупчене голямо нещо:) Покзах и снимка от преди да започнат проблемите с хормоните и тя даде дума да ме върне в такъв вид, обаче да я оставя да си работи, както знае:) И аз нали е в името на красотата търпях. Пак мина един път цялото лице, един път всички мимически бръчици и последно пигментация и белези от пъпчици. При проблемна кожа просто няма как с едно минаване, защото се работи с различен интензитет и със различни програми за всеки проблем.
При Алена, тъй като няма проблеми, а само иска да освежи става, при мен не. 700 импуласа отидоха пак за мен, а за мъжа ми 760. Важно е да питате, ако някой прави колко и как, защото има огромна разлика дали ще те правят с 200 и дали да речем с 600 импулса. Бях добре обезболена почти час чакахме, но третото минаване си го усетих, всъщност пари, не е болка. Сега съм зачервена, но не е старшно, мажа с емулсията и чакам да стана пак с прекрасна кожа:)

Питах за Легаси и пъпките, не били виждали такъв случай и нямало логика да е от него, но ще наблюдаваме идната седмица дали ще се повтори.

Направих и второ Легаси на цели крака пак три часа...Единият ми крак е с 3 см по- слаб от другия Shocked
Вероятно и преди си е било така, но сега когато започе топенето обърнах внимание, по- слабият има по- малко натрупвания и се сви повече. Та днес наблегнахме на дебелия, едвам устисках два часа на него!
Разлика има обаче от преди месец и сега, видях снимките в салона.

Засега е това, ако има въпроси съм на линия, без това два дни няма да мърдам, очаквам да съм по- зле от първия път.

Вивата е само в новата Нирвана до НДК. А Легаси и Хидрафейшъл има и в двата.

# 155
Алена бях при лекарката , която ти харесваш (поне така си мисля от това , което си писала) .Моля те ако желаеш на лични да ми обясниш за мнението , тази процедура не е евтина и хич не ми се иска се хвърля в нея без да събера мнения.

# 156
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте, какво мога да очаквам след процедура от Clear lift апарат на лице.Целта е стягане на кожата и премахване на пигментацията.Благодаря!
Никой ли не е правил процедури с този лазер?

# 157
Жаклин, а би ли могло да се свържат пъпките с хидратиращия крем, които се нанася постоянно в следващите дни? На колжката ми също станаха подобни и тя мисли, че е от запушване на порите с крема.

# 158
Ел, емулсията се нанася постоянно след Вивата, а пъпките се появиха след Легасито, когато не съм се мазала с нея.

Има и козметика Венус скин, която била идеална за домашна грижа след или между процедурите. Ще ги купя, околоочен анти ейдж крем, каквото трябва. Чакам само да ми кажат цената, днес е пристигнала пратката от чужбина. Някой чувал ли е за тях? Имат сайт сега ще разгледам.

# 159
Калинка,не очаквай много от clear lift.Аз правих само една процедура,но не съм доволна,а и самата процедура не е евтина.

# 160
  • Бургас
Калинка,не очаквай много от clear lift.Аз правих само една процедура,но не съм доволна,а и самата процедура не е евтина.

Моля те, разкажи повече. И аз събирам мнения за нея. Интересното е, че познавам една невероятна жена над 55, дето никога няма да й дадеш годините - поддържа се само с този лазер. И аз искам за стягане на контур най-вече...

# 161
Clear lift е като другите честотни процедури със загряване,но същия ефект постигнах и с мезотерапия.Може би е моя грешката,че не направих повече процедури.

# 162
Здравейте момичета, някой от вас правил ли си е лазерен фракселен пилинг? Какво ви е мнението относно тази процедура.
Искам да преборя пигментация и малки белези по лицето.

# 163
  • в 1001-та нощ
Почти не сме спрели да коментираме този тип процедури. Все по-усъвършенствани уреди излизат, зависи с какъв бюджет разполагаш. Ефект има  Peace

+1  Peace

Жаки   bowuu bouquet герои сте ти и ТМ, браво  Blush Аз утре съм на Легаси, очаквам го с голямо нетърпение  Blush

# 164
  • София
Аз се уплаших от пъпките  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт