Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 784
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Скрит текст:
Здравейте мили дами,
чета ви от доста време но реших и аз да се включа ако мога да бъда полезна с някаква информация с удоволствие бих споделила опита си в разкрасяването хирургично и неинванзивно.
В момента търся добри начини за поддържане на кожата, до сега съм поставяла MD TISSUE и MD MATRIX, доволна съм от резултата има прибиране на долния вектор на лицето.
Поставям и LIGHT EYES ULTRA за околоочен контур без особен ефект Simple Smile, ремоделиране на лице с канюла и PERFECTA DEEP има добър запълващ и освежаващ ефект но се резорбира бързичко.
ХК в устни при различни дерматолози, долна от ефекта.
Някой питаше за липофилинг устни, 2 пъти съм правила такава процедура- има ефект но е краткотраен и процентът оставащи мастни клетки които се задържат след резорбирането на целия поставен обем  е много малък, но зависи все пак от организма, затова вече предпочитам ХК.
Ринопластика, липосукция бузи и  горна блефаропластика в Италия, аз лично съм наистина много доволна от пластичния хирург и постигнатия краен резултат,  доста време избирах специалист според снимки на негови пациенти и много четене във форуми.
Скрит текст:
Та това е накратко, сега съм се ориентирала към стимулация на колаген, светлинна, радиочестотна или някаква подобна алтернатива, четейки до тук мненията ви съм се насочила към Легаси или HIFU и може би плазмолифтинг.
Ще съм ви благодарна ако ми дадете препоръка за дерматолог който има опит с апаратни процедури за да ми даде насока в коят да се ориентирам. Simple Smile

Здравей! Би ли споделила при кого и къде в Италия прави блефаропластика?
Колко консултации проведе и каква беше цената? Praynig

# 376
Ринопластиката и блефаропластиката при Палаоро / Pallaoro - Padova v google можете да видите снимки, не пиша сайт умишлено, не съм сигурна дали е позволено да се постват адреси тук, от гледна точка на евентуална реклама.
Та избрах го заради чудните нослета които прави, после се консултирах и за блефаропластика тъй като имах белег от катастрофа и той изравни двата клепача. Консултацията беше онлайн и вече на място уточнихме детайлите. Наистина съм доволна от резултата, доста опитен хирург с умения бих казала. Доста българки са си правили корекции при него, всъщност аз и така го намерих.

# 377
Би ли споделила каква чиста хиалуронова киселина под формата на серум използваш?

погледни тези:

http://www.paulaschoice.co.uk/resist-hyaluronic-acid-booster.html

http://niod.com/product/multi-molecular-hyaluronic-complex-15ml

# 378
Би ли споделила каква чиста хиалуронова киселина под формата на серум използваш?

погледни тези:

http://www.paulaschoice.co.uk/resist-hyaluronic-acid-booster.html

http://niod.com/product/multi-molecular-hyaluronic-complex-15ml

Използвам продуктите на IPP или Delia. От сайтът на Neocell.

# 379
Здравейте!
за гр.Варна кого бихте препоръчали за поставяне на ботокс на чело и гневна бръчка?
на 30 години съм , но с доста изразени мимики и мисля че е време вече  bouquet

# 380
 CheerUp и a.l.e.n.a, внимавайте с клиниката, която споменавате, имайте едно наум.
Разгледайте им цените и сами ще разберете, че е невъзможна тази цена, ако апаратурата е истинска.  За съжаление хората се подвеждат от цената и после са недоволни, защото няма никакъв ефект.

cyberart, колко ти струваше всичко, онлайн консултациите накрая ли се калкулират или са безплатни?

Аз, след малко отивам да разкрася устните, ама съвсем малко, колкото да ги освежа. Simple Smile

# 381
  • в 1001-та нощ
Коя клиника?

# 382
CheerUp е писала за промоции в Инфинити, а ти я цитираш.
Ако не се бъркам Инфинити е бившата Леграно, нали така?
Такива цени, като Хайфу на цяло лице за 150 лв. или Ексилис за 80 лв., просто е невъзможно. Направо трябва да им направят проверка.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 15:04 от mamaivana

# 383
Здравейте!
за гр.Варна кого бихте препоръчали за поставяне на ботокс на чело и гневна бръчка?
на 30 години съм , но с доста изразени мимики и мисля че е време вече  bouquet
За Групчева съм чувала добри отзиви за филъри. Peace
Виж и Янкови. Те са си мъж и жена, той се занимава с пластична хирургия, тя с козметична дерматология. Peace

# 384
  • София
Моля за препоръки за лекар/клиника в София за поставяне на ботокс на гневна бръчка.

# 385
Змия, доста от момичетат тук ходят при Ванеска в Хил Клиник и са доволни, и аз смятат с нея да се консултирам.

# 386
Вкарват собствени мазнини в устните, но не знам колко трае ефекта.

Съмнителен ми е резултата. Не бих заложила на този вариант, по-сигурно ми звучи с хиалуронова киселина. Тези собствени мазнини обработват ли се или директно се инжектират? Дали въобще се забелязва резултатът.. newsm78

Тази процедура дококото знам се казва липофилинг, инжектира се мастна тъкан и май резултатите не са никак лоши.

# 387
  • в 1001-та нощ
CheerUp е писала за промоции в Инфинити, а ти я цитираш.
Ако не се бъркам Инфинити е бившата Леграно, нали така?
Такива цени, като Хайфу на цяло лице за 150 лв. или Ексилис за 80 лв., просто е невъзможно. Направо трябва да им направят проверка.

Ходила съм за други процедури там и също бяха с ниска цена, но съвсем наред  Peace ОТ години имат такава ценова политика. Ексилис и на други места е 80 лв  Peace

Иначе - Хайфу апарата не съм го виждала и нямам идея - какъв е и т.н. Предполагам, че ако някой се интересува - може да разпита и разгледа  Peace За никакъв ефект ми казваха за скъпо платена процедура в Дерма вита.

# 388
  • София
Змия, доста от момичетат тук ходят при Ванеска в Хил Клиник и са доволни, и аз смятат с нея да се консултирам.

На Московска ли е? Дано е там, защото ми е на 3 минути пеша.

# 389
  • в 1001-та нощ
Там е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт