Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 114 798
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Ками, аз не знаех, че като сложа снимката от "сватбата" ще цъфнат и другите, добре че ме предупреди една дружка. Голяма бях:))) Сега нали виждаш, започвам с инвестициите, не мога вече да разчитам на природата:))))) Hug

# 646
Аз само да споделя, че за януари отново си запазих час за плазмолифт(интервала от първара процедура ще е 45 дни). А преди нова година ще слагам ботокс в долната част на лицето и около очите. За пръв път ще ми е ботокса.

# 647
Жаки, досега не те бях виждала- голяма красавица си! bouquet
Форумна Мис е FlutterТук титли за красота не се купуват Laughing

Жаки, дано бързо се премахне тази разлика. Аз не мога да си обясня на какво би се дължало...3 см не са малко newsm78
Извън темата - ВМ–НВХ ли  продължаваш да се храниш? Във връзка с криото и легаси препоръчват ли ви някакъв режим?

Аз добавих 0,5ml.  Teosyal RHA в устните при д-р Ванеска. Времето ще покаже колко ще ми е траен...

# 648
На мен пак ми се струват малки и искам още 0,5  Laughing Но не смея  Peace

# 649
Устискай месец поне, после ако си на същото мнение- действай, няма лошо. И моята горната беше тънка като твоята. За 1 година съм слагала 3 пъти, общо 2,05 мл /от които 1,3мл. в горната/ ?. Но и според лекарката, а и за мен, това сега е макс обем за моето лице.

# 650
На горната има как да сложиш още  Laughing

# 651
И горната, и долната носят! Heart Eyes

# 652
Фръц, аз знам от какво е разликата имам леко гръбначно изкривяване на дясно и съответно десния крак ми е по дебел, вероятно повече тежест пада на него.
И да ВМ НВХ се храня, макар и с леки зимни отклонения:)

Мис в пенсия съм Joy

# 653
Жаки, сигурна съм, че си страхотна, но къде те видяха другите момичета?  bouquet Hug Heart Eyes bouquet

# 654
В една тема, Чичи, но я махнах, че се виждаше целия ми профил  Crazy
Аз съм много фотогенична, на живо не съм чак нещо, хеле па без грим:) Аз не гримирана до магазина не ходя, че ме питат болна ли съм:)))

# 655
Жаки, сигурна съм, че си страхотна, но къде те видяха другите момичета?  bouquet Hug Heart Eyes bouquet
И аз това се чудя и ще ми се спука любопитника.  Grinning

# 656
  • София
Жаки, наистина си красива жена, виждала съм твои снимки, но си по-млада от мен и се чудя дали наистина ти трябват всички тези процедури.

# 657
Жаки, не се подценявай. Сигурна съм, че за всички ни важи това без грим  hahaha

Ками, относно устните, и на мен все ми се виждаше недостатъчно, но лекарката при която ходя категорично ми е казвала много пъти че неестетични неща би отказала да прави и ме "завръща", когато имам подобни пориви. И добре прави, де.  Laughing

# 658
Змия, не ме гледай на снимките, като се китосам съм екстра, но без макиажа се виждат 35- те ми години.
Сега за първа година започнах да полагам грижи и избрах не инвазивни процедури, които да активират собствения ми колаген. Филъри все още не съм слагала. Време си е, за да не боря после по- тежки поражения. Реално имам бръчки само на челото и леко назолабиална, надявам се сегашните процедури да дадат резултата, който очаквам.

# 659
  • София
Разбирам суетата Grinning
Но пък не вярвам на снимка по бански да си се китосвала Wink

Аз преди 2 седмици сложих ботокс в челото, това е първа процедура евър за мен. Резултатът е прекрасен.

Общи условия

Активация на акаунт